January 30, 2010

My $$ Cheque From Nuffnang

Posmen,posmen.Check-check surat surat arini tiba-tiba nampak surat dari Nuffnang.Adussh,ni mesti cheque Nuffnang ni.Baruje rasa nak berhenti berblogging beberapa hari yang lepas.Refer entry ini .Inilah cek tersebut :


Lepas la Lunch aku 2 bulan

Baruje bercita-cita dan teruja tengok ramai bloggers lain beralih angin dan mencuba Innity dan nampak income diorang mengancam.Teruja juga aku dibuatnya.Sejuk hati nak beralih/ceraikan/madukan Nuffnang bila dapat cek ni.Terubat kedukaan,lagipun sedih juga nak madukan Nuffnang ni,dah almost RM5K aku dpt dengan Nuffnang (Not Income only laa,of course + hadiah-hadiah contestnya).Phatgurl lagi best,gedebuk dapat RM5K cash join contest Nuffnang walau dia pun beginner di Nuffnang.


Alisya pun nak 'Pau' Papa?

Takpe2,untuk anak tersayang ,apa salahnya kan?Terimakasih la,lega la skit bila dapat cek ni,banyak perkara boleh buat dengan duit dengan sebagainya.

Psst,pssst,sebelum aku tersasul lebih,nak kasitau korang :


Aku Happy!!

Harini Aku rasa Rileks.Bestkan kalau hari-hari Cuti?

Dan tak lupa juga untuk pembaca semua :



Apa Ye?

Mari kita tengok :



Siapa yang kena?Adakah Bro JAI lagi?


Tengok Bawah





Bwh Lagi...





Sini-sini :


P/s :Hik2,sebenarnya cek tu bukan Cek Nuffnang.Itu adalah Cek refund Income Tax 2008 ku.Terimakasih buat Biro Pengaduan Awam yang mempercepatkan proses pemulangan refund Income Tax ku.

P/s/s :Hehehe,hari cuti camni buat selingan apa salahnya kan?Anyway,Have a Nice Weekend.Enjoy... 

44 comments:

  1. hahahaha tipah tertipu gitu tau!!!
    have a great wiken bro!

    ReplyDelete
  2. ahahaha..
    cit..
    aku tertipu..
    haha..

    ReplyDelete
  3. satu jek saya nak cakap...abg mmg syengal...berkoyo2 sya baca entry ni, tetiba abg buat lawak plak..hampeh!

    ReplyDelete
  4. caya la en GTO
    boleh la blanja pasni
    erk888

    ReplyDelete
  5. Bro,

    Awat la bro buat cenggini.. ahahah..nasib la tak plan nak serbu bro..kalau tak sengal juga gua nie..

    apapun..sempoi rah...janji masyuk.walau apa cara sekalipun. Ingat nk mintak refund balik la prepaid top up aku yang telah gunakan.

    ReplyDelete
  6. ahahaah gempak betul.heheh ingat betul betul laa dari nuffnang...heheh

    ReplyDelete
  7. Ler. Bukan cek nuffnang ke wahahaha. Oh, fasal cek refund tu. Sy dpt dua. tahun lepas dengan tahun lepas yg satu lagi. depa terlupa kot. :P


    well cikgu, nice blog. suke ngn edisi terjah itu. :)

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah bro..dah dapat cek nuffnag...aku baru nak belajar..merangkak-rangkak lagi...bagi la tunjuk ajar sikit...

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum

    tak kiralah dapat cek mana pun kan
    rezeki

    ReplyDelete
  10. hahaaha...aku tahu ko tipu..setau aku nuffnang pakai hsbc kan kan...hahaha

    ReplyDelete
  11. aku nak teh tarik satu!~~ siap..

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. pandai GTO suruh kita klik page dia. aku terpedaya,terpedaya tergoda.. haha

    ReplyDelete
  13. tipah tertipu ke????sahhhh.....okla bro bestnye nanti campur lak yg nuffnang bg bulan ni...wahhh masyukkkk!

    ReplyDelete
  14. ceh sajejeee..tu.. wat gempak je..tp dah almost 5k dpt dr nuff kire untung laa.. dari aku yg belum dapat2 lg..huhuhu..

    ReplyDelete
  15. Aduhhh tertipuu..

    Paling jeles bila GTO dapat samsung corby..fuhhh

    ReplyDelete
  16. Cehhh..hampeh..gua dah agak dah..gua tengok cheque dari CIMB memang sah nak kenakan orang nie..hahaha..gua suka..gua suka ramai yang kena..tahniah dapat cheque bolehlah gua datang amik lu kat opis kita joli-joli pegi makan-makan ahaks..ahaks..

    ReplyDelete
  17. Ustazah Touya cakap tak baik tifuuuu nanti dapat dosa.

    ReplyDelete
  18. ala beshnye..saya ni masih terkedek2 lagi..tak gerak pn nuffnang ku..

    ReplyDelete
  19. dah agak dah sbb biasa nya cek nuff ni HSBC ...

    erk dpt refund income tax?? mmber sekolah ramai kena deduct utk cukai bulan ni...

    ReplyDelete
  20. amboi mu... tertipu gak teman ek.. coz pelik ade 77sen kat belakangnya

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  21. hahaah.itulah aku pelik takkan la cek nuffnang bank cimb.

    selama ni tengok blogger lain check nuffnang semua hsbc

    ReplyDelete
  22. sama la bro walau dh pakai innity.tp dilema lg.duk teringat dengan NN yang mcm2 kontest ada.haha sjak bila NN pakai CIMB ?keskes alisya seronok dia ;)

    ReplyDelete
  23. he he he ingatkan cek dari mana... rupa-rupanya income tax.. tak kisahlah janji duit masuk kan.......

    ReplyDelete
  24. haha...tertipu rupanya..ptt la lain je

    ReplyDelete
  25. ek eleh..punya la bersemangat gila tgk dapat berapa..rupa-rupanya bukan cek nuffnang..adoi haha baru nak jeles :D

    ReplyDelete
  26. warghhh kene tipu..aku!!!
    ingtkan tips nuff..skrang tgah trcari2 tips ntuk nuff

    ReplyDelete
  27. huk huk sedihnya kena tipuuuu.. ;)

    ReplyDelete
  28. biro pengaduan awam? hehehe.. tmpt kerja my mom dulu! ngee^^

    *blanje choki2.. xD

    ReplyDelete
  29. ngeeeeeeeeeeee.

    tipah tertipu lagi.

    ReplyDelete
  30. kayo siut dpt return 3ratus lebih. sah2 gaji byk. aku nyer return 1 ratus lebih jerr

    ReplyDelete
  31. wah!sgt2 tertipuuu..
    ceh...huhu..

    ReplyDelete
  32. Aisey.. Banyaknya duit.. Boleh tolong ajarkan. Saya pon baru join nuffnang ni... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi