March 16, 2010

Eyriqazz di Friso Website?

Minggu lepas dapat e-mail yang mengujakan daripada Nuffnang. Tentang lamaran Friso Gold untuk satu entry eyriqazz beberapa bulan yang lepas. Katanya entry eyriqazz bakal muncul di Friso Gold Website.

Betulke Ni?

Oleh kerana internet slow, eyriqazz copy bulat-bulat e-mail tersebut :

Hi Eyriqazz,


Hope you're doing well!

We're glad to inform you that the good people at Dutch Lady found the blog post you submitted for the Nuffnang Friso Gold Family Day Out at http://mombloggersplanet.com/2339/curious-kids-need-to-be-tough-inside/ to be very interesting and well-written. Hence, they would be publishing your entry on the Friso website, with all due credit given to you as well.

We look forward to reading more blog posts like that in the future, and have a nice day! :)
 
Cheers,

Teoh Xinxian
Blogger Relations Executive
 
Komen : Punyalah teruja, namun bila tengok balik permalink itu, ianya bukan milik eyriqazz. Adushh,tersilap hantar rasanya. Link tersebut link pemenang@Kak Ros yang telah memenangi hadiah percutian ke Disneyland Hong Kong. Huhuhu, namun disebabkan eyriqazz ni blogger yang ingin tahu, dibalas kembali :
 
Dear Xin Xian,



I think you send to the wrong person. That post is not belong to me .I think it belong to Little Mama@Ros from Mombloggersplanet.

Tak sangka, tak sampai sejam dapat jawapan balas daripada Xin Xian @ Staff Nuffnang itu :

Hi Eyriqazz,


Haha sorry for the confusion, I sent the wrong link! Your post http://eyriqazz.blogspot.com/2010/01/nuffnang-friso-gold-family-day-out.html is indeed going to be published on the Friso website :)

Komen :Eh, link itu betul link eyriqazz tu. Betulke ni? Setahu eyriqazz pemenang post event Friso Gold jatuh kepada orang lain dan kenapa link eyriqazz pula yang bakal berada di website tersebut? Umm,apapun, eyriqazz terima je. Seronok juga dapat berkongsi dan tumpang glamour sekejap.

Hari ni dan beberapa hari lepas cuba check website tu : http://www.friso.com.my namun entry eyriqazz belum lagi keluar. Bila nak keluar ye?Teruja juga, yerlah first time dapat pelawaan camni. Ataupun adakah eyriqazz telah terkena e-mail hangit? Hik3,setakat ni e-mail Nuffnang takde lagi yang hangit. Namun, mungkin Nuffnang ingin membuat kejutan?

P/s :Jadi, tunggu dan saksikanlah kesudahannya nanti. Hak3, kalau terkena e-mail hangit pun apa salahnya. Bukan senang nak hangitkan eyriqazz ni. Muahahahaha.

P/s/s : Bestnya bercuti. Terengganu agak panas sekarang ni. Makin panas bila memory card kamera kena virus.Apa pandangan korang ?Adakah eyriqazz telah terkena e-mail hangit?

23 comments:

  1. tunggu eyriqazz dihangitkan Bean Moreno

    ReplyDelete
  2. hangit tapi bro jangan TENGIT!!!

    ReplyDelete
  3. tumpang sedih kerana dilanda virus..mmg leh wat hati bengkak ooo bro..

    ReplyDelete
  4. eh...sama la eyriq...sumi pun dapat...
    sumi cam x caya..tp lom kuar lagi kat laman web dia...
    x tahu la bila kuar..hehehe

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  5. heeeee bestnyeeeeeeeeeeee bro..teringin nak dpt camtu..hehe

    ReplyDelete
  6. salam mr eyriqazz
    i'm a silent blogger before
    first time commneting here
    very impressive achievement!
    keep up ur good writings :)

    ReplyDelete
  7. tak2..aku percaya ianya hangat..huhu..

    ReplyDelete
  8. wahhh makin naik la hits ko nanti....tahniah GTO!

    ReplyDelete
  9. alamak , hangit ke x ni ? hahahahak .

    ReplyDelete
  10. Wahh..makin glamer bro..don't worry dah masuk website frisco nanti mesti gempak..tahniah

    ReplyDelete
  11. Rezeki murah tu. Bukan email hangit agaknya

    ReplyDelete
  12. semoga tak kena email hangit..hehehe.keep on good writing ya,u really are.

    ReplyDelete
  13. hahaha...ada jugak ke email hangit.
    yela,mula-mula slh anta email..then tiba2 ckp nanti ader entry eriqaz kat website friso...
    suspen jugak ni bang...hehe...

    apa-apa pun bersedia sahaja :-)

    ReplyDelete
  14. waaa..best2..tahniah yer :) susah dpt peluang mcm niee..

    ReplyDelete
  15. wow... nampak gayanyer masih panjang rezeki ko dgn nuffnang... cayalaa beb

    ReplyDelete
  16. I rasa itu bukan e-mail hangit lorh.
    Takkan Nuff nak main-main dengan one of their blogger kesayangan kott. Hehe ;p
    Just sabar - and when the entry is out do post about it ! Boleh saya singgah di sana ;)

    ReplyDelete
  17. email hangit? haha..takde lah, kalau nuffnang hantar mesti betul tu. congrats ye..kalau i dah kembang semangkuk dah..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails