March 31, 2010

Jom Join Ke Laut

Akupun sudah terkena jangkitan. Jangkitan Melz. Sila rujuk entry ini.Maaf-Maaf itu Jer kau Tau kan ?. Siapa yang mahu join sekali :

Jom Santai Ke Laut

Tiba-tiba terasa malas nak update entry. Jangkitan Melz sudah terjah ke sini. Siapa yang ada ubat, silalah kasi. Namun aku tetap heppi. Laut pun tempat menarik untuk disinggahi. Laut pun terasa kurang sepi. Jadi, siapa mahu join ke Laut ,mungkin ini aktiviti yang boleh kita nikmati. Sekali-sekali best kan Ke Laut ini.

Mencandat Sotong
Bersama Dyesebel si Duyung yang Cantik Jelita
Juga Mandi Laut bersama Fahrin Ahmad 
Bersnorkelling Pun Best Juga

Siapa yang mahu turut serta? Jom Join Sekali. Santai.

P/s : Rindu nak tangkap ketam kat laut. Rindu nak mandi air laut. Rindu deruan ombak laut. Ahh, aku  mahu ke Pulau Redang menikmati pemandangan laut yang memukau.Tidak pernah singgah lagi ke sana.

P/s : Tengah takde mood. Alisya Demam. Sedih. Doa-doakan dia cepat sembuh.

15 comments:

  1. semoga alisya cepat sembuh then teman ayahnye pergi ke laut..

    ReplyDelete
  2. bapak besa sotong..

    smg anak cpt sembuh ^_^

    ReplyDelete
  3. sape pmpn dlm pic last tu? seksinya..ekekeh

    ReplyDelete
  4. em,bestnye pg laut esp kt redang.air laut biru gile.dr ats dh nmpk ikan brenang2..

    i love redang!!

    ReplyDelete
  5. Alisya demam... Papa jgn la demam jugak, nnt sape nak jaga Alisya?

    ReplyDelete
  6. kesian alisya..get well soon. rajin2 makan ubat. eh, ada dgr crita ttg din beramboi masuk hospital ke? org kata dya dah masuk icu. teruk juga kalau mcm tu kn.. mari lah kita doa sama2 supaya ALISYA dan DIN BERAMBOI cepat sihat.

    ReplyDelete
  7. nanti alisya baik la tue...
    time2 cam nie memang musim budak demam.

    ReplyDelete
  8. Snokling mmg best..tp mcm takut lemas jer..hahaha


    En eyriqq...sila dtg ke blog sumi..
    ada AWARD untuk anda! terima la dari sumi...
    Snorkling mcm best..tp takut lemas..hahaha

    Thanks..

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  9. nk join...kekeke

    besar nyer sotong 2..masak sambal sedap 2

    ReplyDelete
  10. bro...semoga alisya cepat sembuh....anggapla demam tu demam nak pandai or mendapat bende baru.... udah lama sy tak mandi laut....

    ReplyDelete
  11. anak saya pun ala2 batuk selesema..musim le sakarang ni..

    saya ada nak kasik award ni..terimala ye.. http://littlesharingspace.blogspot.com/2010/03/tq-bentop-blogger-award-2010.html

    ReplyDelete
  12. gambar yg ADA yang menarik
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  13. laut oh laut!!!
    lama juga xmandi laut ni
    ehheheee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi