March 31, 2010

Kaulah Inspirasiku

Bila mood ke laut sudah pulih dan Alisya sihat, saya akan teruskan usaha dengan lebih gigih dan bersemangat . Inilah sumber inspirasi baruku :

Kaulah Inspirasiku

Respek dan kagum dengan prestasi mu kerana :

1) Dengan blogspot sahaja anda mampu mencecah 5,000+ visitors sehari. Auramu sehebat Hanis Zalikha gitu.

2) Walaupun usiamu kurang 25 tahun , anda sudah mampu memperolehi 4 Angka Income dengan blogging.

3) Anda begitu berani dan tidak malu untuk mengatakan " I Blog For Money" .Ramai orang di luar sana tak berani untuk mengatakan dan mengaku sebegitu .

4) Anda mampu ada 3-5 blog dengan bermacam Advertiser dalam genggamanmu namun masih mampu updatekannya. Saya ada satupun sudah tercungap-cungat dan hampir dihanyutkan ke laut dek gara-gara Dyesebel.

5)
Nukilan dan gaya tulisanmu betul-betul menusuk kalbu
Aku cemburu aku masih belum mampu
Apakah rahsiamu
Ingin juga kutahu

Itu saja, kaulah Inspirasi baruku. Kongsi-kongsila pengalaman lagi ya?

P/s :Agak-agak, siapa yang aku maksudkan ini?

P/s/s : Yey, entryku on "Extra Time - Telling Your Football Story"  ‏Contest telahpun dialihbahasakan (malas nak translate sendiri) . Bolehla tengok di sini :
http://extratime.posterous.com/i-the-football
(Macam Cool pula bila di translatekan oleh translator)

33 comments:

  1. kalau uncle jeles..eny lagi la jeles :p

    ReplyDelete
  2. giler hebat trafic die... huuhuhu.. jom up trafik aku lak.. hehe

    ReplyDelete
  3. sapa dia eyriqazz?
    banyak giler....

    ReplyDelete
  4. terbatuk tengok traffic orang macam tu..blog kueh tart..apa je lah ada padanya..

    ReplyDelete
  5. siapa lina86 tu?
    nak jugak jadikan dia inspirasi
    muahahahaa

    ReplyDelete
  6. jeles la tgk trafc die.ish...nak kene rajin lagi ni..

    ReplyDelete
  7. salam,

    mmg kagum ngan lina86...mmg blh jadi idola

    ReplyDelete
  8. keep it up bro... org lain boleh buat, kita pun boleh jugak... kalau betul2 usaha la....
    minta kebenaran nak add link blog ni dlm my blog k...

    ReplyDelete
  9. wahh...kagum...kagum.... nak jadi cm tu jugak ler..... perghhhhhh!!!!!

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah cikgu...baru perasan kat iklan football tu ada posting cikgu..tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete
  11. erm..sy pernah baca blog yang ber'watermark'kan sebegitu..hmmm..:-?

    ReplyDelete
  12. PERGH!
    hebat..banyak loyal readers tu..
    trafik blog saya sukar naik kalau takde post baru tiap hari..huhu

    kagum! tapi saya tahu, ia tidak mustahil untuk dicapai..usaha..usahaaa!

    ReplyDelete
  13. byknye visitors...akaknye sikitje...xsmpai 200 sehari..

    ReplyDelete
  14. jeles masuk blog ni, sume nufnang dia x tido, sy punya sik tido je..camne nak bg nuf sy x tido..ni buat sy x nak klik nuff onizuka..haha..memain..dah klik dah..

    ReplyDelete
  15. perghh..gempak tuhh...bilalah gua nak dapat hits camtu..

    ReplyDelete
  16. Ohh my ! Tinggi gila traffic dia.
    But anyways - I think Eyriqazz pun mesti boleh larh ;)

    ReplyDelete
  17. wahhh. giler lahh. nak jugakkkkkkkk!

    ReplyDelete
  18. Peh...dahsyat betullah..
    40000 pengunjung unik sehari...

    ReplyDelete
  19. Mak aih , byk betul traffic..
    tak terlawan.
    hahahak..

    ReplyDelete
  20. Sendra :blog kueh tart apa kurangnya..kueh tart selalu je habis hari2..bila nak blanje makan ni?

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Si Kenit :refer komen saya kat maslina mansor..terjahla sendiri ...anda pasti teruja baca ceritanya..salah seorang shortlisted untuk project alpha season 2..bukan mudah tu.

    ReplyDelete
  23. Jeff Syiru :nanti saya linkkan juga awak punya...ada yg terhutang blom di link kan lagi...hik3..nanti kalau minggu dpn nampak saya blom linkkan lagi,inform2 la ye..saya ni dah tua...

    ReplyDelete
  24. Fina Fento :jawapannya ada di komen pertama saya..

    ReplyDelete
  25. JMY :Camne nak kasi nuffnang tak tido..Kasila kopi kat dia..hik3..takdelah..rasanya visitor memainkan peranan penting...usaha tangga kejayaan...jgn mudah putus asa ya?

    ReplyDelete
  26. Mr Kamikaze :eh,bukan sehari,..seminggu...

    ReplyDelete
  27. hehe mesti blogger full time tu hehe

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  29. mak ai hebat sungguh...blog manakah itu nak gak gi melawat gak ahaks...(menambahkan lagi visitor yang memang dah sedia kala ramainya uhuks)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi