April 23, 2010

Entry Menarik Hari Ini

Salam dari eyriqazz,

Malam ni plan nak tidur awal , berblogwalking malamni dan jumpa entry yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi. Jom layan sekali :

Memang Berbaloi Membacanya

Inilah entry-entry itu :

Makan Sayur Tong Sampah - tersentuh hatiku membacanya dan geram dengan  sikap segelintir peniaga yang cuba menangguk di air keruh. Sayur Tong Sampah pun dikitar semula? Jadi, berhati-hatilah bila membeli sayur murah. Mungkin ada udang di sebalik mee.

Apa yang Anda Tahu Tentang Darkbatman Dot Com - Kalau Melz yang review blog, fuhh, memang mengujakan. Aku yang suka terjah blog orang ni pun aku akui, ayat-ayat dan pandangan yang diberikannya memang menarik dan buat pembaca dan penulis blog yang direview tu berterimakasih jutaan kali.Melz pernah review blog aku dan aku banyak belajar dari apa feedback yang diberikan.

Bawang Puteh Bawang Merah - Pandai Mamat ni menyusun cerita menjadikan kisah dan pengalaman peribadi seronok untuk dibaca.  Teringat zaman belajar dulu-dulu masak sendiri . Nyam2, dah lama tak memasak sendiri. Kari pun best juga ni.

Perbezaan Bloggers di Dunia Maya dan Dunia Sebenar - Kupasan yang agak menarik. Setuju atau tidak, anda sendiri yang menentukan.

Kaedah Efektif Pengiklanan Sewa Rumah - Pengalaman peribadi yang amat berguna dikongsi. Aku pun baru nak belajar dengan pelaburan perumahan ini, masih belajar dan blog ini selalu menjadi singgahan untuk menambahkan ilmu . Kata orang ,biar lambat asalkan selamat dan betul caranya.

P/s : Anything to add? Kongsi-kongsila, boleh saya menyinggah bila free nanti.

17 comments:

  1. singgah sini sambil baca entry menarik for today...selamat malam cikgu

    ReplyDelete
  2. agreed...
    mmg best...
    lagi2 yg bawang merah bawang puteh tue...
    wat saspen jerk...
    haha...


    cadangan satu lagik entri menarik...
    pada sy entri nie sgt bagus...
    thks...

    http://noorafzan.blogspot.com/2010/04/cerita-benar-azab-anak-derhaka-hadapi.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/noorafzan+(simple+me)

    ReplyDelete
  3. salam,

    adeh sayur pun ada kitar semula ke, harus lebih berhati2 lepas nie..huhu

    pasal melz review blog darkbatman tu yan setuju dengan apa pang melz katakan :)

    oh yea kat blog ada gak entry project alpha..so cekidaut...eehehe

    ReplyDelete
  4. sharing is caring.. i do that too on twitter =)

    ReplyDelete
  5. thanks iman untuk link itu ;]

    ReplyDelete
  6. nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  7. yg ni pon oke gak kalo nak masukkan, pengalaman peribadi.. hahahhaa http://www.gengblogger.com/read/97128

    ReplyDelete
  8. teringin melz buat review pasal blog aku.. suka dikritik!

    ReplyDelete
  9. setuju cakap jard. hahahaha. tp, sogan pula kalau orang review blog kita. ngee^^ suke melz, sbb dia punya otak geliga yooo.. xD

    *biler la aku leh jd mcm diorag ni? ngee^^

    ReplyDelete
  10. ku suka entry ni
    try baca
    wlpon kiteorg xpernah jumpa
    tp semua die tahu
    mmg terharu dan inilah keajaiban blog
    ;)

    http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com/2010/04/its-all-about-joegrimjow-and-number-22.html

    ReplyDelete
  11. uncle review blog org pun best jugak. siap ada pantun2 lagi :)

    ReplyDelete
  12. omaigod.
    link entry saye
    ehem2
    heeeee.

    ReplyDelete
  13. macam2 benda kan ada dalam blog ni.. terpulang kepada kita nak mencarinya... kita dapat apa yang kita cari....

    ReplyDelete
  14. wahhhh best gak eryqazz wat entry menarik nih....sesama lah kita mencari sesuatu yg baik utk dikongsi....sharing is caring...

    ReplyDelete
  15. hahaha fiwwitt eyriqazz ade lak entry aku kt sini
    BTW, aku de resipi baru try. kek batik hahahahha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails