April 24, 2010

Siapakah Wanita Misteri Ini?

Salam dari Eyriqazz,

Selingan di hujung minggu. Kasi rileks skit minda dan kalini eyriqazz ingin mengajak pembaca semua untuk meneka :


Siapakah Wanita di Sebelah Isteri dan Alisya Ini?

Ada hadiah yang menanti. Siapa yang dapat meneka paling pantas dan paling tepat, RM10 top up akan menjadi miliknya.Kalau rajin, mungkin akan diterjah juga, tapi taknak janji dulu, takut tak tertunai.

 Hujung minggu ni teruja skit bila buffered earning yang eyriqazz kasitau haritu sudah melebihi RM110.Jadi, small contest@ give away untuk pembaca setia yang berjaya meneka dengan tepat.

43 comments:

  1. muka macam pelakon aripah damanhuri...dia la kot...hahahahaa..bantai!

    ReplyDelete
  2. jom usya entry saya yang saya inspired dari blog eyriqazz...

    http://senyapsudeh.blogspot.com/2010/04/terjahan-apekajadahnye-blog-ko-suruh.html

    ReplyDelete
  3. err...bini baru kot??? opss...gurau je bro...hehe

    mungkin blogger jugak...takpun mak sedara Alisya..

    kena bagitau nama gak ke bro?? :)

    ReplyDelete
  4. say cuba yer
    errr..wanita dlm gambar itu ialah wanita misteri berbaju putih! hehe..

    ReplyDelete
  5. beliau kah?

    e.l.i.s.s.m.i.e


    err... dni teka je ni :)

    ReplyDelete
  6. @KancilBiru :salah,cuba lagi..

    P/s :bukan pelakon..

    ReplyDelete
  7. @chaie safri :terimakasih...dah singgah tadi tapi tak sempat nak komen..nanti saya komen ya..

    ReplyDelete
  8. @Azrul Hisham :bini baru?ekks...tuanya..hik3..

    Mak Saudara pun bukan...Nama tak perlu..just kasitau...i.e. jiran kami,or etc..

    ReplyDelete
  9. @Mr PenyuBiru :betul2..hak3...tapi tak tepat..

    ReplyDelete
  10. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:salah..bukan blogger..cuba lagi...

    ReplyDelete
  11. @izzahfarhana :hik3..ada iras mak eyriq ke?hik2..bukan juga

    ReplyDelete
  12. @izzahfarhana :elissimie?hik3..kalau eliss tau ni mesti dia gelak..pun bukan..hik3..

    ReplyDelete
  13. ini lah blogger yang anta video kat ruumz tuh saya lupa lah nama dia

    ReplyDelete
  14. bini no 2 kot..hehe gurau je :)

    ReplyDelete
  15. hahaha...eliss pulak dah..pe kes? oo pengasuh alisya...wakaka...sukati aku jer kan..

    ReplyDelete
  16. kawan isteri abang...hehe...cikgu matematik rasanya...hehe

    ReplyDelete
  17. alahai sape ye....senyum nye manis sekali....alah bro jiran belakang umah kot...

    ReplyDelete
  18. Adakah ia jiran sebelah rumah GTO? Tak pun Cikgu lama GTO atau pun Cikgu orang rumah GTO....macam makcik jiran sebelah rumah pun ada...ahaks..ahaks

    ReplyDelete
  19. jawapannya..... selepas ini... hehehehe

    ReplyDelete
  20. sapekah sapekah? hahaha budak kecik ni seyes tak kenal. T_________________T

    Blog Baru Zida

    ReplyDelete
  21. Hurmm.. saper yer.. blogger bukan.. mak bukan.. sedara pon bukan.. kawan lama eyriqazz nie..??

    ReplyDelete
  22. @Bean Moreno :pandai2je..hik3..pun bukan...

    ReplyDelete
  23. @yanmie :hik3..pandai kak yan bergurau....sayang bini..tak larat nak jaga dua kak...

    ReplyDelete
  24. @kancilbiru : Pengasuh pun bukan..

    P/s :klu,nostalgia...

    ReplyDelete
  25. @mamashasha:hik3..bukan jiran juga..

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. @Aku :Bukan kawan,bukan cikgu...hik3..cuba lagi..

    ReplyDelete
  28. @JAI :Semua bukan..hik3..nak kena up kan hadiah ni...hik3..

    ReplyDelete
  29. adikqimie:hik3..selepas ini tunggu

    ReplyDelete
  30. @zida:tekalah..mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  31. @aiDieNa :kawan lama pun bukan..hik3..

    ReplyDelete
  32. adik angkat? kakak angkat? cikgu sekolah dulu2? cepat...cepat...aku mau topup...kredit habis...hahaha

    ReplyDelete
  33. nak teka,kawan lama mama alisya

    ReplyDelete
  34. jeng jeng siapa ek..

    erm mak mentua?

    ReplyDelete
  35. @Kancilbiru :adik angkat bukan,cikgu sekolah pun bukan...hik3...

    @mysarah ;bekas awek pun bukan....

    @Mrs adam : Kawan lama maam alisya pun bukan...hik3..

    P/s :kena tambah hadiah ke tak ya?

    ReplyDelete
  36. novelis...hantam saja lah labu.. @_@.

    ReplyDelete
  37. tatau siapa. tp mcm pernah nampak dlm post abg yg lepas2. tp dah lupa . huhu. macam seorang penulis novel tu.. rasanya..

    ReplyDelete
  38. hi eyriqazz..sorry lambat reply ur comment..nway thank u msuk my blog eventhough belum siap pun lagi..nnt tlg2 lar ajar i n comment i punya blog k..hehehe..till than..take care..hope to hear from u soon.bye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails