April 21, 2010

Buffered Earning Yang Dinanti-nanti

Salam dari Eyriqazz,


Begitu teruja minggu ini. Entry pendek je kali ini.First time dpt buffered  earning sebanyak ini untuk satu campaign  :


Buffered Earning Yang Dinanti-Nanti

Agak-agak sempat tak cecah RM100 ya? Alhamdulillah, lepasla breakfast untuk sebulan.

Tips mendapatkan Buffered Earning ? Pengalaman, pembacaan dan Tips Peribadi bolehla rujuk di sini :


P/s : Selebihnya adalah dari anda yang menyokong blog ini. Terimakasih buat semua, InsyaAllah, rezeki akan dikongsi bersama. More Contest di masa depan dengan hadiah yang lebih menarik. Mungkin bulan 5 ni saya akan adakan satu Contest dengan tajuk 'Hadiah 1st Birthday Alisya' sempena tarikh lahirnya bulan 6 nanti. OK tak?

70 comments:

  1. banyaknye dpt...

    sy nye dpt seciput jek =((

    ReplyDelete
  2. Clap² . congrats eyriqaz ;]

    ReplyDelete
  3. what?? boleh tak tolong pm pasal buffered ni? susah toi nak faham..yang ringkas2 udah le..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh banyaknya...bape lama running tu bro??

    ReplyDelete
  5. wow so much.. memang rich lor =D

    ReplyDelete
  6. tu ler SOX Celcom rasanya paling tinggi aku dapat... tp x setinggi tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Leh la belanja makan breakfast sekali. Cikgu tak lawat pun blog baru saya. Bagi komen sepatah dua tiga ker..

    ReplyDelete
  8. wahhh...bestnya....nak jugak...bolehlah belanja nanti

    ReplyDelete
  9. Violet VC; lama2 bykla tu..saya first time buffered pun tak sampai RM2..hik3..

    ReplyDelete
  10. Melz :thanks melz..Ini semua tidak akan menjadi kenyataan kalau tanpa tunjuk ajar melz..tunjuk ajarku sifu..thanks Melz....

    ReplyDelete
  11. budakhitam :dlm tips yang dikongsi tu ada detail pasal buffered earning..ringkasnya :

    1)trafik memainkan peranan yang penting.rasanya kalau hits lebih 300+ sehari..ble katakan buffered tak pernah putus..
    2)widget2 jgn berserabut sgt..

    ReplyDelete
  12. kenwooi :u r richer maa..ur blog are more popular compare to my blog cap sardin ni...

    ReplyDelete
  13. Dahlia :kalau tak silap since last month rasanya..nanti dah jadi metered earning saya confirmkan balik..

    ReplyDelete
  14. clap2! tahniah..semoga dapatlah cecah seratus utk birthday alisya nanti!amin..

    ReplyDelete
  15. Rabiatul :boleh2 aja..sudah singgah dan komen pedas2 punya...hik3

    ReplyDelete
  16. Kapten :congratz bro..bermurah hati betul celcom ni..tak sia2 memuji di entry contest aritu..hik3..

    ReplyDelete
  17. Meow :boleh..saya belanja dengan contest di blog saya...InsyaAllah..peluang untuk menang lagi tinggi di masa depan..

    ReplyDelete
  18. syiok nya, breakfast sebulan.? kita makan besar kot dgn duit tu, hiks..

    ReplyDelete
  19. bagus komen tu! terima kasih. header gambar tu memang nak tukar.. tapi takdok idea. zaid busy la. malas kacau.. sian dia.. tapi blog tu hasil operate si melz.. kebayakan template wp berserabut skit. memang betul dengan blogspot kita lagi mudah berinteraksi. saya takda sapa singgah lepas ke wp.. kena start balik blogwalking. waaa... penatnyer.. buffered earning pun tak naik2!! ctr pun kureng.. macam mana nak buat?

    ReplyDelete
  20. waaaaa.. best2..
    tengah berusaha nak dapat macam tu jugak..
    inspirasi ni

    :D

    ReplyDelete
  21. tahniah banyaknya dapat saya punya paling banyak pun RM13.06

    ReplyDelete
  22. wah, bnyknya dpt tu. mmg kaya ni. buf aku nak 10 kali banding dgn abg ni. huhu. dah tu jrg je dpt buff ni. huhu

    ReplyDelete
  23. WoW! Buff sje dh nk cecah RM100?? Best2! Congrats Mr Senior.. :D

    ReplyDelete
  24. wow! best tu. congrats2.. dni buffered tak bertambah lak minggu ni... cmana nak kasi tambah eh.. kena update survey ke cmana ye.. teringin juga ^_^

    ReplyDelete
  25. Banyaknya mr eyrikazzz dapat...zures entah bila lah nk dpt yang cam tu...

    ReplyDelete
  26. whoaaaaaaaaaaaa!
    *terlopong jap*
    banyaknyeee!!!!!!! sy pnye xsmpai seringgit pon lagi TnT

    ReplyDelete
  27. mak aiii....bleh buat contest 3 4 kali...pe kess? hehe

    ReplyDelete
  28. oh tidak... byk tue huhhu... terjeles aku seketika he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  29. Peh..cayalah bro....berkat kesabaran tak sia2kan...

    ReplyDelete
  30. best nye!! masyuk betul ek.

    ReplyDelete
  31. best2.. stakat ni buffered earning paling banyak pun RM 19... sempat tak nak cecah Rm 20? hehe

    ReplyDelete
  32. wah tahniah, bnyknye...saya x pernah lg cecah bnyk tu :)

    ReplyDelete
  33. Makkkk aihhhhhhh~ jelesnya.

    ReplyDelete
  34. smpat kot cecah 100..tiap kali sy bukak blog eyriqazz msti kuar iklan tu..

    ReplyDelete
  35. yeeeha...nanti buat birthday party anak kamu kena ajak akak tau..sebab jai kata dia tu cucu angkat akak.ahakssss

    ReplyDelete
  36. Salam singgah saudara Eyriqq...

    Wah..untung sungguh..rezeki anak tu...

    saya pun baru berjinak2 berblog setelah melihat adik2 saya Sumijelly dan Cik Norfa berblog.
    Insya allah..saya akan ikut tips yg saudara Eyriqq buat...

    Salam perkenalan dr saya

    ReplyDelete
  37. wahh paling tinggi pnn dpt rm45 mcm tu T_T

    ReplyDelete
  38. dah berapa lama buffered ni..banyak gila

    ReplyDelete
  39. tahniah! kaye laa pakcik kite nih,bolee fight redmummy nih,hehe :D

    ReplyDelete
  40. @Lovely Emy :makan besar?kenalah berjimat cermat kan?hik3..

    ReplyDelete
  41. @Rabiatul Adawiyah :Camne nak buat..first,bolehla baca tips di Melromeo dan juga saya..jgn putus asa..teruskan usaha..bolehnya...kalau zaid boleh,ruby pun ble..blajar juga ngan zaid..dia terror juga

    ReplyDelete
  42. @cik eykameow :macam papanya yang comel kan?hik3

    ReplyDelete
  43. @From The News :siapapun boleh..sayapun masih belajar juga ni...

    ReplyDelete
  44. @Sharinginfoz :nanti2 ada yang menyusul tu

    ReplyDelete
  45. @Bro Framestone :bro pun boleh nya...chaiyok2..

    ReplyDelete
  46. @Aini :sempat2..saya punya dah cecah RM100 harini..harap2 berterusan la lagi

    ReplyDelete
  47. @Kyuubi_85 :jgn putus asa bro..teruskan usaha

    ReplyDelete
  48. @Fathiha Zainal :thanks...fathiha boleh juga..jom sama2 dptkan income ngan nuffnang

    ReplyDelete
  49. @ardinihumaira :cara terbaik trafik la rasanya..takpe...teruskan usaha..

    ReplyDelete
  50. @zures ;tunggu..mungkin nanti akan tiba giliran zures pula

    ReplyDelete
  51. @aisyah ^^ :tak sampai seringgit..saya pun ada yang tak sampai seringgit..takpe..jom sama2 berusaha

    ReplyDelete
  52. @maslinamansor :terimakasih.jom cari buffered earning

    ReplyDelete
  53. @Kancilbiru :boleh2 aja..rezeki elokla dikongsi2kan?

    ReplyDelete
  54. @Hazzy Ishak :tak susah kalau kena caranya

    ReplyDelete
  55. @Mr Kamikaze :betultu bro..kesabaran dan kesetiaan akan ada habuannya

    ReplyDelete
  56. @yanmie :ehh,betulke ni?blog yanmie popular..mungkin dpt byk n total2 together lagi mantap...suka singgah blog yanmie..

    ReplyDelete
  57. @♥Hernee Nazir♥ :thanks..masin mulut..dah cecah RM100

    ReplyDelete
  58. @kak ina kl :InsyaAllah,nanti akan tolong jadi tukang masak sekali ya?Saya ambil pakej...hik3..

    ReplyDelete
  59. @CikLilyPutih :thanks ciklily..

    @Syahida :salam perkenalan...di mana ada kemahuan di situ ada jalan

    @temp. housewife :terimakasih..rezeki anak..

    @mommyYen :Alhamdulillah..rezeki buat anak..

    @Liyanaa.:wah ,byk juga tu..bolehla kongsi rahsia sekali..

    ReplyDelete
  60. @mynuffnang :start bulan lepas kalau tak silap..

    @encik tikus:fight redmummy?jauh panggang dari api..jauh lagi nak kejar..dia pakai ferrari,eyriqazz pakai motosikal Yamaha 115z saja...hik3..

    ReplyDelete
  61. gila kentang bro..

    kasi trafik juga dekat sini
    http://myvitrd.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails