April 25, 2010

Lan Pet Pet dan Wangi Fabulous Cat Bergurau – 18SX

Dushh, tengah memikirkan Idea untuk 3 contest yang ingin  ku sertai weekendni , terserempak dan terjumpa lah gambar dan entry ini :


Tergelak dan tersenyum aku keseorangan. Ishh, memang lawak senario betul la. Takperlah, at least aku terhibur untuk meneruskan menulis entry contest nanti. Last minute barula nak buat, dahla ketiga-tiga contest tu semuanya dateline 25 April 2010. Harap-harap sempatla siap.

Tak lengkap kalau tak berpantun kerana buat aku tersenyum :

Lan Pet Pet dan Wangi Fabulous Cat bergurau dan berjenaka
Terasa nak ketawa dan lapar pun ada
Limau Mandarin menjadi mangsa
Sedap dimakan begitu saja

31 comments:

  1. sedapnyer limau tuh..hahahaha

    ReplyDelete
  2. cmne la kalau bini lan tgk pic ni.hukhuk

    ReplyDelete
  3. hahhahahahha, sungguh bersahaja agaknya lan kena dush2 lepas tu terus

    ReplyDelete
  4. eh2..kaler oren rupanya wangi punyer...hikhik

    ReplyDelete
  5. aku beli pantun mu....

    sedap dimakan begitu sahaja
    bila dimakan bersama roti gardenia
    aksi terlampau dok dijaja
    itu la artis punya dunia

    jawab jgn xjawab he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  6. neh ape jenis lawokss daa...?? x bleh blah lngsung..

    ReplyDelete
  7. hahaha, mungkin gmbar skadar simpanan peribadi tp pecah ke laman sesawang!!
    kesian diorg...

    ReplyDelete
  8. ahaha..konfiden gurau camtu..
    tu kira lucah tu

    ReplyDelete
  9. hakhak..lawak tol..yg wangi tu pun layan jer skali wat muka gitu..

    ReplyDelete
  10. btol ke uols shuke buah oren tuu..

    ke shuke laen?

    ahaks!

    ReplyDelete
  11. hahaha..
    stress kerja kot dorg ni..
    dats y jadi lagu tu..
    =P

    ReplyDelete
  12. kekeke
    siap ada pantun lagi nii
    heheeee

    ReplyDelete
  13. over la pulak gurau cam ni..dunia artis.. :)

    ReplyDelete
  14. macam ni bergurau pun ada kan.. macam2 le.....

    ReplyDelete
  15. ish3...lan pet2 ni nk kne nih...gtl no..

    ReplyDelete
  16. huhu...apela lan..bini ko majuk nanti...

    ReplyDelete
  17. wat lawak pun agak2lah lan ni

    ReplyDelete
  18. gilak. lawak berani mati tu. haha

    ReplyDelete
  19. hmm..nk brlawak pun agak2 ler. x senonoh tol si lan nih

    ReplyDelete
  20. guna minda utk buat lawak, 2 lawak ke.. same je ber2 nampaknye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails