April 2, 2010

Pemenang Contest Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka

Salam dari Eyriqazz. Minta maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang Contest Terjah Eyriqazz atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Salah satu sebabnya, semua entry best-best belaka dan agak susah untuk memilih pemenangnya. Jadi, tanpa membuang masa, inilah pemenang yang eyriqazz rasakan terbaik :


Pemenang Pertama - UnlistedOne

Hadiahnya : Wang tunai RM50 + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + Blog anda akan diterjah Eyriqazz

Pemenang Kedua - Sakiralicious

Hadiahnya : Wang tunai RM30 + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + Blog anda akan diterjah Eyriqazz

Pemenang Ketiga - Bella 

Hadiahnya : Wang Tunai RM20 + blog anda akan diterjah Eyriqazz

Dan, Inilah kejutannya seperti yang dijanjikan sebelum ini :

Hadiah ditambah untuk tempat Ke 4 Hingga Ke 7 iaitu RM10 ataupun top up RM10 (terpulang kepada pilihan pemenang). Dan inilah pemenangnya :

Tempat Ke 4 - Asphaq

Tempat ke 5 - Fathiha Zainal

Tempat ke 6 - Kancilbiru

Tempat ke 7 - Kyuubi_85

Kejutan kedua, untuk finalist ke 8 hingga ke 11, satu entry khas (4 orang terus dalam satu entry saya) dan saya akan dedicatekan pantun dan Acah-acah untuk anda di sana :

Inilah Dia : Tifa, Aus, Billet dan Ween

Oh ya, pemenang Hadiah Saguhati  - Blog anda akan diterjah Eyriqazz (3 hadiah saguhati ataupun lebih bergantung kepada penyertaan, 3 tersebut adalah untuk entry/penyertaan 1@7 (kalau menang hadiah utama,tak dptla hadiah saguhati), cabutan undi melalui http://random.org , dan pilihan penyertaan ke-x daripada Isteri) akan diumumkan kemudian. Tidak sempat mengundi lagi.

Terima kasih kepada peserta yang lain juga, maaf tak sempat nak link kan blog anda di sini. Jangan risau, more Contest to come in the future. Jangan lupa join ya?

Pemenang Contest diumumkan di Hari Jumaat yang mulia ini
Terima Kasih buat semua yang menyertai
Kalah dan Menang dan resam Contest sebegini
Di Lain kali, jangan lupa cuba lagi


P/s : Sedih , Hadiah pertama actually nak tambah satu lagi hadiah iaitu voucher MOS(Ministry of Sound) di Sunway Pyramid bernilai RM100 namun voucher tu MIA (Missing in Action).Jadi,kalau jumpa voucher tu,eyriqazz akan update kembali.Voucher itu tidak dijumpai.Jika tidak boleh kasi kepada pemenang tempat pertama.

P/s/s: Kepada pemenang sila hubungi saya dan tinggalkan detail di komen saya (jangan risau, tidak akan dipublishkan) seperti no. Akaun, Alamat Rumah (tempat pertama dan kedua) dan juga pilihan samada cash ataupun top up untuk pemenang tempat ke 4-7.

P/s/s/s : Apa Contest seterusnya ya? Apa pandangan anda?Contest Apa yang Eyriqazz patut buat? Ala, apa salahnya duit Income berblog di kongsi-kongsi kan?

17 comments:

  1. Tidak !!!!

    aku kalah .. hahahahak..

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada sumer pemenang..

    ReplyDelete
  3. Whoaa. Tempat ke-2 ? Tiada error ke di situ ? o_O
    Ohh my, ohh my. Thanx Eyriqazz. This is my first time memenangi something so big by blogging ! Thanq so much :)

    Do anjurkan more competition in the future. Boleh asah-asah blogging saya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd semua pemenang. walaupun tak menang, sy tak sabar nak cuba nasib dlm contest lain.

    ReplyDelete
  5. tahniah untuk yang berjaya...memang terjah sakan le kejap lagi.....

    E-mail Akan Pupus????

    Sedap Ke Makan McD????

    ReplyDelete
  6. woha...best best..tq eyriqazz...

    ReplyDelete
  7. Bro petang ni lepas semayang jumaat aku nk terjah ngko.

    nasib lerr walaupun pemenang dh umum

    tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  8. tahniah le semua pemenang..rugi tul tak join..huhu :P

    ReplyDelete
  9. Jeles to nia..sbb dia menang...hahaha
    pas nie kene betul2 masuk contest GTO..hehehe

    so..bila next contest?? x sabar nie..huhuhu

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  10. Alamak. Saya belum punya an account of my own. Sedih, bukan ? Haha !

    Emh, nanti-nanti saya inform boleh ?

    ReplyDelete
  11. wah!? Aku dpt jg ke? hehe. makaseh2. Nanti lain kontest aku join lg. hehe
    nanti aku emailkan ye.. :D thx lg skali :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails