May 1, 2010

ADAMAYA | Aku Rindu

Sedih minggu lepas langsung tak dapat layan cerita AdamMaya atas kesibukan kerja dan sebab yang tak dapat dielakkan. Jadi, nak kasi layang jiwang sorang diri tengok gambar-gambar drama ini . Cuba teka episod berapa ini ? :

Jom Panjat Pokok Cari Madu. Madu Lebah dibenarkan
Wah, So Sweet.
Bilik sendiri pun nak kena pagar? Hik3...
Senyuman Lisa Surihani menggoda
Fuhh,takut!!!

Ehh, ini pelakon baru Adamaya ke?

Slot Akasia AdamMaya menarik dan terpesona
Aku terkejar aku menantinya
Sedih hati minggu lepas langsung tidak sempat menonton buat aku kecewa
Nak menonton di Internet , line macam siput pula

9 comments:

  1. ramai juga layan cerita ni ye...
    kena tgk juga ni..
    hehehee

    ReplyDelete
  2. oh lisa..rupamu lawa..tapi sayang..sebutan 'R' kau fail!..hahaha

    ReplyDelete
  3. alahai...eriqazz pon minat adamaya ker...

    ReplyDelete
  4. wah ! sempat snap ayat besh2.. memang terbaek !! memang suwit ! :)

    ReplyDelete
  5. bro, ko minat gak ker cite ne? same le kite.minggu lepas aku pun terlepas.bz jer... hehe

    ReplyDelete
  6. hahahahak , dah lame tak tgk adamaya . tak sempat gak . nak tgk kat on9 , mls lak . lagi rela on9 benda lain , hahaha .

    alisya nnt bukan masuk pelakon ada maya , jadi project alpha pnya blogger akan dtg , hahahahak

    ReplyDelete
  7. adamaya boleh tahan best. kalau tak sempat nak tengok, boleh download kat syok. hehee~~

    ReplyDelete
  8. hahhaa...tak sangka ramai yang minat cerita adamaya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails