May 2, 2010

Camera, Rolling, and Action3!

Salam dari Eyriqazz,

Bulan lepas berkesempatan untuk menyertai dan menghadirkan diri di :

Project Alpha Season 2 Bloggers Launch

Event yang begitu mengujakan dan tertarik hati. Bolehlah rujuk ENTRY INI dan juga INI. Sangat bergembira kerana berkesempatan berjumpa Featured Bloggers Project Alpha Season 2 dan juga Season 1 disamping rakan-rakan bloggers yang lain.

Di event ini juga, aku dan rakan-rakan bloggers yang lain dipelawa oleh David @ Andrew dari Nuffnang untuk join Pertandingan Guest Blogger Project Alpha Season 3. Aku katakan aku tidak pandai buat video, lantas dia terus ambilkan video untukku dan bloggers yang lain supaya memudahkan join Contest ini. Apabila dapat video itu melalui e-mail , aku tambahkan dan edit sedikit dengan skillku yang tidak seberapa ini dan inilah hasilnya :

 
Video yang diambil dengan spontan ditambah dengan gambar-gambar dan pengalaman mengujakanku bersama Nuffnang. Oh ya, jangan lupa vote ya? Jadi itulah hasilnya video itu, aku luahkan apa yang terlintas ketika itu dan inilah sebab lain kenapa aku mahu jadi Guest Blogger Project Alpha Season 3 :
 
1) Hadiah yang menarik (tipulah kalau taknak hadiah kan?)
 
2) Lebih rapat dengan Nuffnang. Apabila semakin rapat dengan Nuffnang, mudahlah bagiku untuk meluahkan dan melontarkan idea untuk kebaikan bloggers dan juga Nuffnang. Win-Win Situation, antara yang terlintas di fikiranku kini adalah :
- Sistem Innit @ Ping Nuffnang diperbaiki  ( tidak ramai Nuffnangers yang ping di sini especially Nuffnangers Melayu)
- Peluang Advertorial dan Buffered Earning yang lebih terbuka luas untuk semua
- Sesi bersama Nuffnang dan Bloggers di tempat yang lebih meriah dan lebih ramai dapat menyertai
-Selebihnya, tunggu .Jika saya menang, idea-idea lain yang berada di fikiran akan saya lontarkan dan luahkan kepada Nuffnang untuk kebaikan bersama. Apa salahnya sama-sama cari Income kan?
 
3) Berani untuk Gagal dan mencuba nasib. Sudah banyak yang aku perolehi dan hadiahku menangi dengan Nuffnang, jika berjaya jadi Guest Bloggers, it will be a big step for me.
 
P/s : Jangan pandang rendah pada kebolehan saya, undilah saya dan akan saya buktikannya. Saya pernah menjadi Pengerusi Persatuan Perdagangan dan Pengguna di sekolah dulu dan hasilnya kelab itu menjadi salah satu kelab paling aktif dan membuat keuntungan paling besar ketika itu.  
Oh ya, Guest bloggers ni tak sama dengan Featured Bloggers. Featured Bloggers rasanya aku masih belum layak lagi. Hik3...
 
Best juga layan Project Alpha ni, Jom Layan Episod 11-14 pula :
 
Episod 11
 
Episod 12
 
Episod 13
 
Episod 14
 
Oh ya, salah satu sponsor Project Alpha ini adalah Adidas Action 3. Produknya memang cukup menarik. Isteriku berkenan dengan salah satu produk ini :
 
 
Deodorant Adidas Action 3 untuk wanita

Isteriku telah membeli satu Deodorant Adidas Action 3 yang kecil untuk mencuba dahulu dan memang berpuas hati. Lepas ini bolehlah aku belikan yang pek kanister ini pula. Barulah kewangian lebih terserlah. Hik3. Suka-suka,suka, jom masuk bilik. Hak3..

P/s : Jadi apa tunggu lagi? Jomlah undi saya dan sekiranya menang, saya akan buktikan apa yang saya mampu lakukan untuk kepentingan bersama. Lebih dekat saya bersama Nuffnang, lebih mudah idea saya untuk diterima dan dilontarkan.

P/s/s :

Camera, Rolling and Action3 mengujakan hati
Aku mencuba untuk memperbaiki diri
Undi saya, saya akan pastikan anda tidak mengigit jari
Kelebihan dan Kepentingan Bersama itulah yang saya kejari

18 comments:

  1. ah.. konfem RM20 dlm tgn.. ehehe

    ReplyDelete
  2. cikgu.

    "talent ready, camera ready, rolling and action!"

    haa. 2 lah gaya2 seorang pengarah gamaknye :)

    ReplyDelete
  3. mantap niii
    erkk
    cto ada daftar dengan GB tak?

    huhu
    tak pasan plak

    ReplyDelete
  4. kompom menang nih!!saya vote for eyriqazz!!

    ReplyDelete
  5. bang...saya mau autograf bang...abg ni famous la..hehehehhe

    ReplyDelete
  6. nk tiru jard...

    ah konfem rm20 dlm tngan

    ReplyDelete
  7. @Jard The Great :Rm20 je ke JARD?hik3..

    ReplyDelete
  8. @Marya Hana . :ada2..ada gaya..

    ReplyDelete
  9. @joegrimjow :ada register..hik3...thanks bro...

    ReplyDelete
  10. @kenwooi :thanks..u tak join skali ke?

    ReplyDelete
  11. @helena's : confirm menang..dushh..amin..jauh lagi saya ditinggalkan ni..menang kalah blakang kira.yg penting cuba kan?

    ReplyDelete
  12. @Kaseh NazLieza :hak3..famous?jauh lagi nak famous..

    ReplyDelete
  13. @Adziim :nak Rm200 ble tak?hik3..

    ReplyDelete
  14. I join untuk suka-suki instant cash blogging jer.
    Tak lebih dari itu. Hehe~ *malu*

    But anyways, I really-really-really hope Eyriqazz akan make it into PA Season 3 ! :)

    ReplyDelete
  15. @Sakira :wah,thanks for the support...saya pun saje cuba2..plan mula2 taknak join....hik3..

    ReplyDelete
  16. haha pulun sy tnggu,skali kn bt vdeo da.hehe.all the best!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails