May 27, 2010

Gelora Di Hati Sara Episode 3


Gelora Di Hati Sara Episode 3

Gara-gara mencari Peti Sejuk untuk pindah rumah nanti, sampai rumah pukul 10 malam dan sempat layan separuh saja cerita ini. Agak sedih episod kali ini, rasanya Sara dilanggar dan dimasukkan ke hospital :


Sedih dan menitik air mata Sara (Fauziah Latiff bila diberitahu dia tidak boleh beranak kerana rahimnya sudah rosak)

Sara meminta Asrul (Rosyam Nor) supaya tidak menceraikan Tengku Marina dan akhirnya Asrul akur dan membawa Marina pulang ke rumahnya. Begitu sedih episod kali ini, hampir menitik air mataku. Dushh, ini Isteri punya penanganlah.

Kalau nak tengok online. bolehla layan di Drama Sensasi . Ini episod-episod sebelum ini :




Salah satu drama yang mesti di tontoni untuk pasangan yang sudah berkeluarga atau belum. Memang mantap, rasanya kalau ditayangkan di TV3, pasti mendapat sambutan sehebat Nur Kasih ataupun Adamaya.

7 comments:

  1. huhu dh ada header baru..kemas gitu.. ajarlah cmne nk wat..

    Buang Air Ketika Main Bola Sepak ?

    ReplyDelete
  2. betul sape follow gelora di hati sara 1 can feel the flows....sgt menarik utk ditonton...kalau kat TV3 sure meletop bro..

    ReplyDelete
  3. err kena langgar sampai rahim rosak tu...
    mesti ada samting piercing dari luarkan..
    kalau setakat nak rosak ngan impact tuh..
    macam hancur tulang pinggang jgak tuh,
    adehla...

    ReplyDelete
  4. ingatkan GTO yang sedih sampai air mata mengalir. thaks for the update, so tak perlulah tengok citer just layan sinopsis kat sini aja

    Thanks AAM

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok lagi... hehehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi tengok drama ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi