May 10, 2010

Kenapa Anda Mahu Diterjah Eyriqazz

Salam dari Eyriqazz,

Monday Blues muncul lagi
Hari Isnin yang selalu tidak dinanti-nanti
Namun Eyriqazz mahu memberi
Terjahan Eyriqazz kepada yang bertuah kali ini

Berpuitis pula eyriqazz ni. Oklah, straight to the point. Kali ini eyriqazz ingin berikan sesuatu buat bloggers di luar sana terutamanya pembaca setia blog eyriqazz. Eyriqazz ingin menawarkan terjahan kepada bloggers di luar sana selepas menerjah kesemua yang dijanjikan sebelum ini (pemenang contest ).

Anda mahu? Jika mahu inilah yang perlu anda lakukan :

Awas, Anda Sedang Diperhatikan

1) Buat satu entry yang bertajuk " Kenapa Saya Mahu  Diterjah Eyriqazz"

2) Sertakan sekali satu link entry yang paling anda suka atau tak suka di blog Eyriqazz.

2) Selepas buat entry tinggalkan permalink di entry ini.


Itu saja, oh ya, eyriqazz taknak over promise. Jadi, eyriqazz cuma janjikan sekurang-kurangnya 4 blog akan diterjah dari semua  yang buat entry ini. Salah satu sebabnya, Eyriqazz ambil masa yang agak lama untuk menerjah + menulis entry terjah agar kualiti terjahan bertepatan dengan citarasa eyriqazz dan juga blogger yang diterjah.

Yang pasti, orang yang pertama yang menghantar entry akan pasti diterjah.

Sebelum terlupa, niat menerjah bukannya untuk menaikkan hits eyriqazz atau hits blog diterjah kerana hits blog eyriqazz pun suam-suam kuku saja .

Niat adalah untuk berkongsi pendapat akan blog anda yang mungkin boleh memberikan serba sedikit idea untuk memperbaiki mutu blog anda. Umm,anda sendiri yang menentukan mutu terjahan Eyriqazz dan bolehla rujuknya di SINI

Gila Terjah gelaran diberi
Aku terima dengan redha hati
Yang penting niat dihati
Untuk kebaikan bloggers yang diterjah dan diri sendiri

P/s :

Sebelum terlupa, eyriqazz masih berhutang terjah kepada :

1) SakiraLicious -done-
2) Bella -done-
3) MaslinaMansor  -done- (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
4) CoretanMayaku (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
5) Eqah Zaque Billetdoux (Pemenang Saguhati Contest Terjah Eyriqazz )
7) Ariff Amin (boleh kasi link? )

UPDATED

Permohonan untuk diterjah ditutup. So, my promise to all yang buat entry setakat 13 August 2010 , I will terjah All of You. Cuma cepat atau lambat aje. Maaf2kan la ya coz masa saya berblog ni agak suntuk juga. I will update the list soon .

List seterusnya :

1) Joegrimjow - Pemenang Contest hadiah birthday untuk Alisya-
2) Izzah Farhana -Pemenang Contest Kuiz BeautifulNara -
4) Ms J

33 comments:

  1. wah!!!!
    kalo eyrigazz yang terjah..
    sure lagi menarik...
    akan memcuba juga terjahan ini..

    ReplyDelete
  2. Alamak. Terjah. Takot den ;p

    ReplyDelete
  3. agak2 blog baru buat+cap ayam macam saya layak diterjah tak?..hahaha

    ReplyDelete
  4. Moga berjaya terjah semua bloggers tersebut.

    ReplyDelete
  5. saya nak bro GTO terjah saya!!

    http://qifslife.blogspot.com/2010/05/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  6. erkk
    bukan gila terjah

    tapi gila terjah orang
    ;)

    ReplyDelete
  7. hehehe.. rasa malu lak nk join.. =p

    ReplyDelete
  8. terasa gak mau diterjah oleh eyriqazz

    ReplyDelete
  9. nk gak kene terjah...huhuhu..boleh ker???

    ReplyDelete
  10. Mai..mai.. saya dah lama buh link GTO kat blog saye. Cume tak cerita je.. Do visit Ticer Scribbles... aite?!

    http://ticerscribbles.blogspot.com/2010/05/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  11. sy nk eyriqazz terjah sy :)

    http://stormz-iylia.blogspot.com/2010/05/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  12. @mie:apa tunggu lagi?saya cuba yang terbaik di setiap terjahan..

    @Sakira :tunggu..sakira punya mungkin minggu ni kluar..tgh dok layan blog sakira senyap2...

    @Yorke Kun:sudah pasti layak..blog saya cap sardin...hik3..

    @Mohd Adziim:InsyaAllah..

    @fikah mus:thanks fikah..anda pasti diterjah@hantar entry pertama...

    ReplyDelete
  13. @joegrimjow :hik3..thanks bro...

    @Jard The Great:jard dah ada dlm list saya.hak3..

    @maslinamansor:anda pasti diterjah..

    @- zuriey -:apa tunggu lagi?

    @Suliana:hik3..su dlm pemerhatian juga...rakan sekolah...

    @Aida a.k.a Beardot:boleh2..buatla entry..akan dipertimbangkan...

    @Ms J:thanks Ms J..Akan dipertimbangkan...saya janjikan 4..jadi jika tiada sambutan juga..anda pasti akan diterjah...janji tetap janji...

    @stormz :thanks stormz...sama juga ngan ms j komen saya..

    ReplyDelete
  14. i know ben ash-something (forgot the name) also doing this.. =P

    ReplyDelete
  15. iman, dah buat :-) http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/2010/05/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  16. best dan seronok kalau dapat diterjah nie...

    hehehe

    ReplyDelete
  17. nak juga...tgh bbuat entry ni...:)

    ReplyDelete
  18. akan cuba..tapi nanti la...
    tgh cari idea...huhuhu

    ReplyDelete
  19. masih valid lagi ker edisi terjah menerjah ni....

    ReplyDelete
  20. cikgu, nak join, tapi still valid lagi ker?

    ReplyDelete
  21. Sifu eyriqaz...remedy ada satu permintaan yang teramat besar...dah tak tertanggung....benda ni dh lama remedy mengidam....I need sifu to comment my blog...please...sekarang remedy hilang arah utk terus aktif....please sifu...please..

    http://kitaransemula.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. salam GTO aka bro eyriqazz ..
    wohooo sy juge minat sama itu GTO..lamaas ungguh xtengok...
    tp still igt teruterubozu dier..so kawaiii ..:)

    terjah !
    hmm teringin gak walopun den tau blog den xseberapa...huhu...sudi2 kan yer..

    ReplyDelete
  23. Same soklan cam Sya Isya."Offer" still onn ka??

    ReplyDelete
  24. @@Rabia Sensei :kenalah buat entry dulu..manatau kot2 terpilih...

    @kenwooi:hik3,makin ramai makin meriah kan?

    @Suliana:thanks su..su tak buatpun su pasti akan diterjah...

    @MX :seronok2...

    @soffya cik bulan :saya menanti

    @hazarimi ♥:cari jgn tak cari

    @Wan Anie:valid lagi..tapi 4 sebelum ini, saya pasti terjah...yang selebihnya belum decide lagi berapa lagi ...

    @Sya Isya:valid lagi

    @REMEDY:sorry,baru sempat baca..akan saya singgahi nanti..

    @Ummi Hanie;buatla entry dulu ya...

    @appledia :on je..hik3..cuma tak gerenti la diterjah or tak...tgk kerajinan dan brapa ramai yg apply..

    ReplyDelete
  25. Salam, Eyriqazz. Sya dah siapkan entri nya. kalau ada kelapangan, review lah ya. http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/08/kenapa-aku-mahu-diterjah-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  26. salam, saya dah buat entry juga.. ingin bro terjah blog saya dan review..

    http://mrnamie.com/kenapa-saya-mahu-diterjah-eyriqazz/

    ReplyDelete
  27. bro eriqazz, segmen ni available lagi tak ? berminat nak join lah. hehe :)

    ReplyDelete
  28. Dah miss entri ni.. Kalau boleh buat segmen ni lagi.. Boleh join..

    ReplyDelete
  29. wahhh....da tutup ker??..

    isk2....baru je nk diterjah bro...

    harap2 dibuka kembali segmen nie..=)

    nak sgt2..=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails