May 29, 2010

Penat,Letih dan Dot,dot,dot

Sungguh penat,letih dan dot,dot,dot....Urusan pindah rumah belum lagi settle..semalam kol 2 pagi belum settle lagi pindah...lori pula sampai lewat berjam2 tak seperti di janji dan kacau semua planku hari ini......adushhh...penat seh pindah2...line streamyx pun tak transfer lagi..line celcom wife ini pula lagi siput dari streamyx di sini....adushh....terasa mahu suruh wife tukar ke p1 wimax pula tapi coverage tak byk pula

doa2kan semoga berjalan lancar...till then see u later....

5 comments:

  1. owhhh...kalau pindah randah ni meeeeeeeeemang penat

    ReplyDelete
  2. tak apalah, janji dapat rumah sendiri...slow slow jangan paksa diri sangat kan... apa-apa pun i am sure u are very excited kan

    20 Entries Sehari

    ReplyDelete
  3. oho..

    nk pindah rumah..

    xtahu plk..

    stelah lama x bkak blog..

    ReplyDelete
  4. takpe lah, lepas settle semua urusan ni nanti, boleh rehat panjang..

    ReplyDelete
  5. ooo slmt pindah umah...

    dan

    slmt berehat lps pindah....hehe.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi