May 18, 2010

The Pinkish Eyriqazz | 1 SuperKids FAMILY DAY!

Salam dari Eyriqazz,

Entry yang agak lambat diupdatekan. Minggu lepas saya dan Isteri telah dijemput oleh MySuperkids sebagai penganjur utama untuk menghadiri majlis pelancaran Wisma Bling Lustre, dan juga perasmian Rumah Kelab 1Super Kids, (1SuperKids Club House) yang berlangsung  pada 9 Mei 2010, di Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong .

Selepas sesat hampir sejam, akhirnya kami pun sampai di tempat yang dituju. Sempena Mothers Day hari itu, saya menurut saja kemahuan Isteri dan inilah kemahuannya :
The Pinkish Eyriqazz

Serba sedikit pasal majlis tersebut :

Bukan main sibuk lagi Cik Lily Putih sebagai salah seorang Committee Member
Antara gerai yang mengambil bahagian (Sedap Murtabak Raja nya)

Badut pun ada . Hik3, Alisya hampir nangis tengok Badut.
Story Telling untuk Kanak-kanak
Mari buat Origami
Kusyuk Kanak-kanak melihat Badut membuat persembahan
Sebelum Pulang, Isteri bergambar dengan Maizawati ( Ex-Wife Ustaz Akhil Hay)

Selain daripada itu, antara acara lain adalah sesi memakai tudung ( Isteri memenangi tempat kedua), Demonstrasi Auto Spa, Bling-bling Race, Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati, dan banyak lagi acara lain.

Syabas buat penganjur dan terimakasih kerana menjemput kami. Siap dapat Pass VIP lagi. Hak3, perasan glamour sekejap. Last but not least , serangkap pantun buat Penganjur :

1 Superkids Family Day saya sekeluarga hadiri
Banyak acara buat semua yang menyertai
Lain kali jemputla lagi
Terima kasih dari saya sekeluarga buat penganjur dan semua yang terlibat dengan event ini

P/s : Tak sangka, sejak aktif berblog ni banyak event dan jemputan yang diterima. Terima kasih kepada yang menjemput .

P/s/s : Seronok juga jadi blogger rupanya. Anda seronok tak jadi blogger?

23 comments:

  1. mmg confirm lah i nampak u bro aritu...
    time tu u tengah makan & sembang with someone...
    tercari2 gak ur wife...
    agaknya time tu dia naik atas kot...
    malu plak nak tegur u, blogger pamos nie...

    ReplyDelete
  2. tak berkesempatan nak berjumpa mana2 blogger pun... :)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik bukan Eyriqazz yang bergambar dengan Maizawati tu..kalau tak mesti jadi spekulasi kan??hahah..tgh available tu..

    ReplyDelete
  4. seronok,, lagi seronok kalau bertuah dpt jemputan mcm eryqazz.. nak tny ela GTO ade tak siri 2,3 atau lain lain? sy ade GTO first tu dengan the movie je, ade lain tak?

    ReplyDelete
  5. seronok..tp tk seseronok bro..selalu dpt undgn...

    ReplyDelete
  6. seronok la jadi bloger ni..bleh share anything and dapat tambah pendapatan..=)

    ReplyDelete
  7. pink pun pink la bro.
    nampak macho lagi, adela.

    ReplyDelete
  8. huhu..ada nombor 1 tu juga depan nama event yerr..huhu~

    ReplyDelete
  9. memang seronok gaak pi sana.... ada le jumpa bloggers kat sana.. tapi yang penting budak2 memang had fun

    1 Juta Seat Percuma: Airasia

    ReplyDelete
  10. ada quiz sikit utk anda!!

    http://roxyzai.blogspot.com/2010/05/blogger-quiz-mania-by-roxyzai.html

    ReplyDelete
  11. Salam en eyriqazz, sonok juga jadi blogger...tapi so far sy belum pernah attend lagi apa-apa gathering
    Anyway, congrtas to your wife dpt 2nd prize

    ReplyDelete
  12. tak sangka masih mengamcam lagi si maizawati tuh..

    Belajar Apa Tua -Tua Ni ?

    ReplyDelete
  13. @rasp:sayalah itu..famous?umm..jauh lagi ke situ..walaupun saya pemalu,orang tegur saya layan je...

    @Sendra:hak2..kalau tak sudah pasti kena pulas telinga...

    @maslinamansor:xper..x kemana...ble jumpa later2..

    @Nur -al- Ain :saya pernah tgk yg drama..yg the movie yang mana ya.yg dia terjun ngan jaring tu ke??yg satu lagi yg ngan budak kampungtu rasanya.....kartun pun layan juga..cd byk hilang..jadi kena cari semula..ada sesiapa nak hadiahkan?

    @e.l.i.s.s.m.i.e:hik3..tuhla..kalau tak ble jumpa lagi..

    @BeaN MorENo :skitje?betul ke bro?

    ReplyDelete
  14. @soffya cik bulan :dok Kl memang mudah dapat undangan...

    @merduwaty:betul3...

    @JAI :x dpt melawan kejambuan hang..hik3..

    @fikah mus:hik3..macho ke?

    @CasaBlander :hik3..pinky2...

    @Roxy zai:haah..ada..

    @Sharinginfoz:betul2..alisya kecil lagi tapi dia pun seronok juga

    @Roxy zai :nanti saya terjah dan jawab jika ada kelapangan..

    @sirna:terimakasih....seronok pi gathering ni

    ReplyDelete
  15. hahaahk , tgh tunggu anak ni , senang nk join aktiviti cmni , hahahak

    ReplyDelete
  16. bestnya satu family pakai pink!! me pernah pakai pink satu family masa sarakids open day last year...

    and..
    yep, seronok jd blogger dgn syarat ada masa free lah..

    ReplyDelete
  17. wah very the pinky pinky one...btw lama tak dgr berita pasal maizawati...kang nanti suh bang nara gosip eh..hehe

    ReplyDelete
  18. Kitaorang sampai lambat, dekat pukul 4 ptg, tapi ternampak Eyriqazz masa nak balik, segan plak nak tegur masa tu tgh berborak ngan siapa yea tidak kenal..

    dan mmg seronok jadi blogger, kali pertama juga menyertai gathering macamnie dan jumpa dengan ramai kawan2 yang selama nie jumpa di alam maya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails