June 10, 2010

Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010

Jadual Perlawanan Piala DuNia 2010

Piala Dunia 2010 muncul lagi
Aku teruja buat tidur lewat malam la nanti
Lebih teruja bersama Astro B.yond seronoknya hati
Terasa mahu menonton hari-hari

Bagi peminat bolasepak macam saya, bolehla Download Jadual Perlawanan Piala Dunia 2010 di sini (Excel Format) :

http://rapidshare.com/files/397267614/Jadual_Perlawanan_World_Cup_2010_South_Africa.xls.html



http://www.sendspace.com/file/i098pi

Senarai Negara yang menyertai Piala Dunia 2010 boleh juga di perolehi di situ.

Antara Perlawanan menarik untuk disaksikan adalah (Waktu Malaysia/Malaysian Time) :

1) Uruguay vs France, Sabtu, 2.30 pagi, 12 June 2010

2) England vs United States, Ahad, 2.30 pagi, 13 June 2010

3) Portugal vs Brazil (group of death), Jumaat, 10 malam, 25 June 2010

Who Will Win The World Cup 2010? Pilihan saya sudah semestinya :

Spain (Currently no. 2 in FIFA World Ranking behind Brazil)

World Cup 2010 aku ternanti-nanti
Pasukan mengancam dan hebat sudahlah pasti
Aku mengidam Pasukan Asia di Final nanti
Namun adakah ianya sekadar mimpi?

P/s : Apa pula pasukan pilihan anda?

16 comments:

  1. sama r bro kita dua sokong team spain..huhu..aku suka tgok torres main

    ReplyDelete
  2. aku ada 5 team faavourite

    brazil, argentina, german, spain, dan belanda.

    mana-mana menang pun tak kisah. boleh ke macam tu? hehe

    ReplyDelete
  3. hmm malam esok dah mula world cup kan

    ReplyDelete
  4. yeahhh spain terbaik...hahahha

    ReplyDelete
  5. spain, england, brazil, portugal. ecehhh. banyak pulakk. hahhaha.

    ReplyDelete
  6. @helena's:spain pasukan pilihan saya juga

    ReplyDelete
  7. @mieran:saya pun suka torres,david villa,puyol,iker casillas..dan ramai lagi...World Cup 2010 tahun ni nampak cam meriah

    ReplyDelete
  8. @amiin:wah,byknya pasukan suka...hik3...barula meriah kan?

    ReplyDelete
  9. @Sharinginfoz : Jom Layan World Cup...

    ReplyDelete
  10. @joegrimjow:Bro sokong England?Macam tak caye je.hik3..

    ReplyDelete
  11. @syue:How about Malaysia bro?hik3...

    ReplyDelete
  12. @nosembilanbelas:go,go...Spain..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails