June 10, 2010

Metered Earning Tertinggi Dari Nuffnang

Hai Senangnya dalam hati
Dapat Metered Tertinggi dari Nuffnang
Pertama kali teruja diri
Hatipun rasa gembira dan senang

Niat bukan untuk berlagak , cuma teruja dan ingin berkongsi pengalaman sendiri. First time dapat Metered Earning bila ditambah dengan CTR Bonus ( >0.2%) melebihi RM200. Terima kasih buat Nuffnang dan Celcom .

Internet masih semput jadi tak dapat nak ulas panjang lebih. Untuk lebih lanjut pasal Buffered Earning, Tips dan etc, bolehla rujuk entry ini :




Apapun, bagi saya sikap tidak putus asa, bersabar, dan tekadkan matlamat akan membuahkan hasil.

Juga teruja bila check histats :



Nuffnang Top Blogger List?

Saya dah agak dah, Nuffnang mesti ada list nya tersendiri. Tapi, rasanya belum layak lagi saya di sana. Hits pun masih suam-suam kuku ( masih jauh ketinggalan jika dibandingkan dengan ramai bloggers di luar sana) especially bila takble nak buat entry mengikut rentak yang paling saya gemari dan sukai bila line Streamyx blom ditransferkan lagi dan bergantung pada line Broadband Isteri yang slow bangat ini.

P/s : Teruja tak dapat Buffered dan Metered Earning dari Nuffnang?

48 comments:

  1. banyaknya, tahniah... saya punya tak pernah cecah RM20....

    1st Time Unique Visitors 400

    ReplyDelete
  2. wah banyak tu...teh tarik satu....eh dua...

    ReplyDelete
  3. bestnya ek..kalau trafik kureng , tak dapat la nak merasa macam abang GTO..hehe

    ReplyDelete
  4. buffered tu pe?earning buffered?huhu
    xphm :P

    ReplyDelete
  5. mak ai byk tuuu... kalau ada enam bijik mahu cecah riban2.

    kerap plak masuk sini kebelakangan ini. anyway, good blog, good entries, keep it up bro. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Saya ni baru berjinak2 dgn nuffnang walaupun dah lama berblog. terima kasih sudi kongsi tip2 nuffnang.

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. Congrats bro, byk tu. Saya masih berusaha lagi nak dpt kan amount sebanyak itu (^_^)

    ReplyDelete
  8. Gila kentang ko punya Metered earning tu.. first time aku pernah tengok.. pengunjung harian ko berapa rubu ni bro...

    ReplyDelete
  9. wowww...! mengancam nya tu bro..hihi

    ReplyDelete
  10. tensen gwa
    buffered ngn metered gwa xnah dapat pon
    gyahahahhahhaha~

    ReplyDelete
  11. power r bro..blog mieran tak penah dapat buffered pun lagi..huhu..dah puas mencuba.UV blog bro ni sehari-hari berapa ek?lebih 1k ek?

    ReplyDelete
  12. bestnye uncle... teruskan usaha ye...mane tau tuah macam red mummy pulak nanti... ^^

    ReplyDelete
  13. Tahniah eyri...mmglah teruja dpt buff dan metered earning yg tinggi :)

    ehek mmg nmpk dh tu ke arah top blogger :) nuffnang mmg sayang eyri tupasal masuk dlm top blogger list diorg..ehehe bestnyeee..nnggee~~

    ReplyDelete
  14. congrats bro E!!
    tumpang teruja tengok earnings bro.
    saya punya blom smpai tahap tu lagi.
    heee.

    ReplyDelete
  15. memang excited bila dapat cmtu...merasa gaks..:D

    ReplyDelete
  16. wahhhhhh banyakkknyerrr!!!
    ni mesti ribu riban UV per day ni..

    eyriqazz, ada soalan ni...
    CTR bonus tu nnti kita akan dpt gak ke? ingatkan dapat yg amount earning tu jer.. or memang dah campur masuk dalam earning kita?

    ReplyDelete
  17. Tahniah....
    Susahnya nk dapat setinggi itu.....

    ReplyDelete
  18. jarang2 blogger dapat bayak tue...
    rezeki... :)

    ReplyDelete
  19. @Sharinginfoz:takper bro..nanti sure adanya.....keep it up...Nuffnang ni suka menguji bloggers2 nya...

    @Kancilbiru:jom...saya belanja di Mali's Char Koay Teow nak?

    @n@m@n:hik3..ble bro..saya pun masih belajar dan merangkak2 ni..

    @♥suterakasih♥ :hik3..ni kena singgah website www.nuffnang.com.my untuk lebih lanjut...

    @Liyanaa. :ala,liyanaa pun apa kurangnya kan?trafik pun mengancam eyriqazz tgk...

    ReplyDelete
  20. Untngnyaa.. Hebat la dia!
    Pojie xpenah la cecah RM10 pun.. Nak wat camno..
    Pojie malas nk kejar now, nti stres..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  21. @Khairi:thanks bro...tuh satuhje...yang lain2 biasa2 aje...hik3..

    @Supia Chao:thanks...

    @Laili:salam perkenalan...teruskan usaha..semua boleh...

    @fiza;thanks fiza..teruskan usaha...boleh nya...

    @vangardx:thanks...

    @mynuffnang :pengunjung tak ramai sgt..especially skangni ...takble nak kuarkan entry yang betul2 puas hati...statcounter ble la tgk...average blogger aje...

    @hellioz:betulke tak pernah dpt ni?umm..pelik juga..hits bleh tahan tgk..

    @mommyYen:thanks..lepasla belanja feri nak pi langkawi weekend ni..

    ReplyDelete
  22. @mieran :tak pernah dpt?umm..buffered earning ni tak depend pada visitors semata2...hits blog saya tak byk...memang tak boleh nak lawan kak yan,dahliajournal or darkbatman...tapi rasanya konsisten dlm menulis dan pelbagaikan entry..

    @siti nur fadhilah:thanks...Amin..moga masin mulut kamu..hik3...

    @yanmie:hak3....mana ble lawan kak yan..sifu saya...nuffnang sayang saya?hik3..nuffnang sayang semua....baru dpt panggilan yang mengujakan satu lagi...hik3...

    @fikah mus:thanks..chaiyok2..semua boleh...

    @Jard The Great:thanks jard..jardpun apa kurangnya..masyuk selalu buffered earning

    ReplyDelete
  23. @~ ReD ~ :thanks..congratz red...

    @Dahlia :thanks...teruja dahlia singgah....mana ble lawan dahlia...dahlia lagi expert...oh,pasal soalan tu..haah,as long as CTR more than 0.2% akan masuk juga incometu...dia akan totalkan sekali dlm total earning kita....macam saya..bila combine CTR bonus tu dptla Rm200+ dan amaun itu ditambahkan dlm income nuffnang ...

    @Iza :thanks..tiada yang mustahil...

    @maslinamansor :thanks..rezeki anak...

    ReplyDelete
  24. wah hebat..tak pernah lagi merasa

    ReplyDelete
  25. pergh rezeki mencurah curah:)

    ReplyDelete
  26. Tahniah Bro! Ikut petua & Tips Bro dalam blog ni, mine sudah membuahkan hasil.Terima kasih yang amat! :>

    ReplyDelete
  27. jeles3333333333...


    tahniah uncle..
    u deserve for it..
    stimpal dgn usaha kan..

    ReplyDelete
  28. erkk saya punya earning setakat RM10 je paling banyak..tu pun jarang...adess kena berusaha lebih lagi ar


    - - -
    (Rahsia) Rumah & Teknologi Dalam Filem IRON MAN Yang Tak benar!

    ReplyDelete
  29. uiks..banyak giloss..bile la ak nak dpt byk gini...

    ReplyDelete
  30. tapi betul lah, ikut observation saya, celcom punya pay selalu agak tinggi lah. suke kalau celcom campaigns ade. =P merasa dapat earning lebih.

    ReplyDelete
  31. wahhh
    banyaknye
    paling tinggi penah dpt rm20 cmtu je
    huhuhu~

    ReplyDelete
  32. Nice n3..visit mine if free k. ;D My top entry is here So Funny

    ReplyDelete
  33. kalau bab mempelbagaikan entry rasanya sudah berbuat demikian bro.hehe..tp maybe mieran jarang update survey nuffnang kot..

    ReplyDelete
  34. hard work pays!!! just look at the number of entry posted everyday, bukan pendek2 punya entry, bukan entry2 yg melepaskan batuk ditangga. bukan senang2 nak cecah buffer rm200.

    i can imagine how much time he put to achieve this. anyway congrats to eyriqazz.

    ReplyDelete
  35. waaaa..200??apakah??
    teruja giler ecah dgr..
    congrates~
    follow u~

    ReplyDelete
  36. waaaa..sungguh sadiss ku rase.. bleh x nk pinjam ko nye buff duk smgu kat blog aku?haaha..adeh.
    bro, blog aku susah benor nk dpt buff xtau laa nape.. en3 aku dh ikut ckp ko..actually 80% nasihat ko utk blog aku 2 aku ikut..skg dh rase best n betul stiap kate2 ko 2 mmg menjadi..hehe.. tang top blogger 2, insyaAllah mesti ko dpt nyee.. caya lah! jangan lupe banje aku mkn bro..

    ReplyDelete
  37. that's a lot!!! me tak tau bila lah nak sampai thp tu..

    ReplyDelete
  38. jelesnya. bila zida nak macam ni ehh T__T

    ReplyDelete
  39. salam singgah dr MBP..
    teruja tgk tajuk n3..
    wow.. kakyong nak cecah rm20 pun sakit...
    nanti nak cuba try tips u..

    ReplyDelete
  40. Salam singgah dr blog kakyong.Thank 4 ur info.Me folo yer

    ReplyDelete
  41. waa banyk dapt..apa rahsia nya??

    ReplyDelete
  42. bestnye dapat earning tggi2...teringin nak merasa.....huk3....tahniah2..^___^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails