June 10, 2010

Eyriqazz vs Eyerizzz

Sangat teruja hati bila dapat berjumpa kembali dengan kembar ku ketika di Planet Marikh iaitu :

Eyriqazz vs eyerizzz

Eyerizz sudah cukup popular, eyriqazz masih terkedek-kedek dengan blog cap Ikan Ayam Gorengnya. Takperlah kembarku, I'm happy for you. Teruskan usaha, nanti ada masa kita jumpa lagi ya?

Hik3,internet slow jadi byk entry pun agak terganggu. Siapakah Eyerizzz ini ? Bolehla rujuk Entry INI

Eyerizzz disangkakan Eyriqazz oleh Kenwooi
Jauh panggang dari api, siapalah saya
Apapun Good Luck dan teruskan bertransformers Kembarku Oooii
Ada masa kita berjumpa lagi ya?

P/s : Ada iras-iras tak kami ? Inilah kembarku yang sudah lama tidak kutemui . Hik3...

13 comments:

  1. mula-mula pun ingatkan eyriqazz juga maklumlah nama lebih kurang aja.......

    1st Time Unique Visitors 400

    ReplyDelete
  2. Ada La Sikit... Kat Warna Rambut Tu... hehehe

    ReplyDelete
  3. memang sangat2 seiras..hehehe

    ReplyDelete
  4. masa mula2 heboh pasal astro PVR tu pun ingatkan eyriqazz hehe kot2 diorang typo ke tulis eyerizzz :p

    ReplyDelete
  5. bai btol jmpa kt marikh.. btw xmcm kembar pn.. kembar kt nama je kot..

    Rafael Benitez Sah Pengurus Baru Inter Milan

    ReplyDelete
  6. hahahaah ade iras lah boleh lah sikit sikit tang nama..hehehe

    ReplyDelete
  7. haah la kan..ada iras2..wow...pasni eyriqazz la jadi top blogger..

    ReplyDelete
  8. My name sebenarnya 'EYERIS'. Cuma Twitter saje I pakai 'EYERIZZZ' (sebab org lain dah booking 'eyeris' dah. T_T)

    I pun ter-confuse eyerizz and eyeriqazz masa baca post RM. hahaha

    ReplyDelete
  9. I pun ter-confuse eyerizz and eyriqazz masa baca post RM. hahaha.

    My real nickname is 'EYERIS'. Cuma Twitter saje I pakai 'EYERIZZZ'. haha.

    ReplyDelete
  10. I pun ter-confuse eyerizz and eyriqazz masa baca post RM. hahaha.

    My real nickname is 'EYERIS'. Cuma Twitter saje I pakai 'EYERIZZZ'. haha.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails