June 21, 2010

Percutian di Pulau Langkawi | The Resort

Salam weekend dari Eyriqazz,


Sambung kembali kisah Percutian di Pulau Langkawi. Inilah gambar-gambar dan sedikit informasi berkenaan Resort yang kami menginap sepanjang 4 hari 3 malam di sana :



Isteri, Alisya and The Gang

Pemandangan dari Depan
Bilik-Bilik di Resort

Pemandangan dari Pantai Cenang, Pulau Langkawi

Beranda Bilik Mengadap Swimming Pool

Juga Pantai Cenang yang Cantik
Tengah hujan pun anak buahku pergi mandi Swimming Pool
Bilik Anak Buah (Bilik Sendiri kena Censored skit...hik3)
Ruang Tamu
Dining Hall
Main Ruang Tamu

Alhamdulillah, Mak Mertua dan Bapa Saudara berpuas hati dengan resort syarikatku. Inilah yang saya mampu dengan kadar yang berpatutan ditawarkan syarikat. Itupun setahun je sekali kalau mahu pergi resort ni di Langkawi dan kena masuk ballot. Kalau ballot keluar nama, dapatla...

Sedikit Informasi pasal resort ni :

1) Terletak di Pantai Cenang, Pulau Langkawi
2) Untuk satu rumah yang saya ambil ini, ada 4 bilik dan setiap bilik ada TV dan bilik air sendiri. Kosnya? Cuba la teka ...
3) Salah satu resort tercantik milik syarikat saya bekerja

P/s :Amcam, cantik tak resort ini?

P/s/s : Jom join Contest ini Sekali : IPAD Bernilai RM2,500 untuk dimenangi . Sharing is Caring, rite?

19 comments:

  1. welcome back bro to blogging life. haha, kompeny aku pon ada resort gak

    ReplyDelete
  2. bestnye..bgtau la ongkos nya..hehe..

    ReplyDelete
  3. berapa kos nya...?
    sebab nampak cantik dan luas... sesuai kalau p ramai2..

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya..nampak selesa...

    ReplyDelete
  5. ermmm..best kan g langkawi nih!!

    ReplyDelete
  6. Perghh..untunglah..gua agak staff dpt antara Rm100 ke RM150 kut..

    ReplyDelete
  7. @Sharinginfoz:pi la bro..memang puas hati...

    ReplyDelete
  8. @Matjoe:Company hang mesti lagi cantik punya

    ReplyDelete
  9. @Nurul chumel:okla...kosnya tidak sampai RM200 untuk 4 bilik...murahkan?

    ReplyDelete
  10. @maslinamansor :haah..mmg sesuai pi ramai2...kurang RM200 satu rumah..tapi untuk staff saja...

    ReplyDelete
  11. @Kancilbiru :memang selesa....terbaikk...

    ReplyDelete
  12. @Lagenda :memang bestt pi Pulau Langkawi....

    ReplyDelete
  13. @JAI:terror la hang bro..betoi2..

    ReplyDelete
  14. wah...sedap mata memandang...rasa cam betul2 relax bila tgk resort tu..

    ReplyDelete
  15. resort apa nama yer?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails