July 27, 2010

GCB Burger McDonalds Memang Sedap

Terpengaruh dengan entry GCB Burger McDonalds dari Saudara Bean Moreno , petang Ahad saya mengambil keputusan untuk mencubanya sendiri bersama Isteri selepas kecewa tidak dapat masuk Taman Burung Lake Garden oleh kerana hujan turun dengan lebat. Kecewa, keciwa, gundah gulana. Harap-harap Burger GCB ini tidakla mengecewakan saya lagi. Kalau Indah khabar dari rupa, siap ko bro bean, eden mintak ganti rugi. Hak2, gurau je bro.


Inilah GCB Burger yang dimaksudkan. Nampak Lazatkan?
Nyam-nyam, tak sabar Nak NGap!!

Beli 2 Set Medium .Satu Untuk Isteri, Satu Untuk Saya

Fuhh, sekali cuba, apa yang boleh saya katakan memang Sedap dan terbaik. Lagi best dan sedap jika dibandingkan dengan Prosperity Burger. Rasanya, kalau burger Mcd, yang ni menjadi pilihan nombor satu saya. Seterusnya Fish Fillet dan Big Mac.


Banyaknya G

Check McDonalds website, G ni stand for Great-Tasting Chicken Burger, Grilled Whole Chicken Thigh, Gorgeous Iceberg Lettuce, and Glorious Car-Grilled Sauce. I want to add more, It Taste Good and It really met my expectation " Great Teacher Onizuka"


Ads nya yang menggiurkan hati ramai orang
Harga GCB Burger, A La Carte = RM8, Set Medium Meal = RM11.90 tidak termasuk tax

GCB Burger Mcd memang sedap dan menyelerakan
Rasa sekali kesedapan menawan
Cimon kata tak cukup satu tanya bila saya nak belanja makan
Anytime Bro, Jom terjah eden pun kempunan

Tak cukup itu, siap ada Contest Menarik di Facebook Mcdonalds (What's Your G Contest) dengan hadiah melebihi RM10 ribu. Sayapun akan cuba join Contest ini, manatau kot-kot ada rezeki saya kali ini. Jom joini sekali.

Limited Time only, tak tahulah sampai bila, so jangan lupa terjah!!!. Saya gerenti puas hati.

P/s : Ini bukannya Advertorial ya, ini hanyalah pandangan peribadi. Hik3...

P/s/s : Korang dah pernah try burger ni blom? So, amcam, besttak? 

15 comments:

  1. nampak sedap..tapi ramai jugak cakap prosperity lagi best..apa2 pun terpulang pada tekak memasing kan...

    ReplyDelete
  2. nak satu! ok confirm nak beli satu harini. huhuhu

    ReplyDelete
  3. xpernah try lagi... dengar orng cakap jer...

    ReplyDelete
  4. blom makan lagi.tapi my nuha memang suka iklan tu nak2 part, helloow G..mesti dia dulu yang cakap :)

    ReplyDelete
  5. nak cuba gak lah. terpengaruh nie

    ReplyDelete
  6. uwaaaawaaaaa.... terliur nieee... uhuks3..

    ReplyDelete
  7. cis..cis..aku baru je rmakan GCB nie.... mcm makan BCG jer rasa..hahahaha......x ssssseedapppppppp..............


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. I tried it last week. But am not really a fan. I think it was because I had it as a take-away so maybe it tasted a bit strange. Then again, I have never really been very fond of black-pepper based chicken. *for some reason the chicken was a bit undercooked :(

    My favourite McD burger will always be the Big Mac .hehe

    MY LATEST ENTRY: Waiting on ice

    ReplyDelete
  9. haha I go eat 2night + watch SALT premiere screening ~ la la

    ReplyDelete
  10. @Kancilbiru:setuju2...lain padang,lain belalangkan?

    @conteng conteng :hik3,taknak blanje saya sekali ke?

    @Sharinginfoz:sedap bro..tryla

    @maslinamansor:bila nak try pula?

    @e.l.i.s.s.m.i.e:hello G?comel je nuha tu

    @CikLilyPutih:cuba3,kalau tak sedap claim ngan bean moreno

    ReplyDelete
  11. @ArELeEz :jom blanje saya skali.hik3

    @Sumijelly:betulke tak sedap sumi?first time dgr ni.Hik3, mungkin tak sesedap Chicken Chop sumi kot...hik3...

    @Hidayah Ismawi :big mac pun saya suka,tapi saya lagi suka yang ni

    @FeeQ :dush...jealous2...

    @cimon :cimon dah berbunyi...hik3

    @Q:best.tryla bro

    ReplyDelete
  12. memang best...
    siyes..

    da jatuh chenta kat gcb :))

    lau eyriqazz menang contest ni, bole blnje sy 1set gcb kan? yummmyyy :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails