July 28, 2010

Pemenang Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya

Salam dari Eyriqazz,

Entry Finalist Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya dirujuk. Di sini saya ingin mengumumkan :

Pemenang Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya beserta hadiahnya

Tempat Pertama : Joegrimjow [ Entry Ini ]
Hadiah : RM100 + Blog Akan Diterjah + RM20 (memenuhi syarat Surprise Kedua dan Ketiga)  
Mata GTO Pointz Terkumpul = 130 + 11 = 141 GTO Pointz = RM141
Tempat Kedua : Sumijelly [Entry Ini]
Hadiah = RM60
Mata GTO Pointz Terkumpul = 60+6 = 66 GTO Pointz = RM66
Tempat Ketiga : Mohd Adziim [Entry Ini]
Hadiah : RM40
Mata GTO Pointz Terkumpul = 40+1 = 41 GTO Pointz = RM41

Tak lupa juga, Pemenang tempat ke 4-14 ( Not In Order )

Sakiralicious : RM10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 10+ 1 = 11 GTO Pointz
Gadis Mawar Hitam : RM10 + 10 ( Surprise ) . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 1 = 21 GTO Pointz
Mama Zharfan : RM10 + 10 (surprise) . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 1 = 21 GTO Pointz
Mama Seni  : RM10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 10+ 1 = 11 GTO Pointz
Firahadifa  : RM10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 10+ 1 = 11 GTO Pointz
Amoi Kusut : RM10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 10+ 1 = 11 GTO Pointz
Afra Yuri : RM10 + 10 (surprise) . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 1 = 21 GTO Pointz
Nia  : RM10 + 10  . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 1 = 21 GTO Pointz
Maryam Jamilah : RM10  + 10 (surprise) . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 6 = 26 GTO Pointz
Bunga  : RM10 + 10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 20+ 1 = 21 GTO Pointz
Aaina  : RM10 . Mata GTO Pointz terkumpul = 10+ 1 = 11 GTO Pointz

Tahniah buat semua pemenang. Oh ya, kalau tersilap pasal hadiah tu especially Part Surprise itu, let me know ya?

So, kepada semua pemenang, silalah e-mail kan kepada saya details anda untuk menuntut hadiahnya. Opps, sebelum terlupa, tuntutan cash hanya akan dibuat untuk akaun Maybank sahaja, kalau tiada akaun Maybank boleh tuntut top up sahaja. Maaf, kerana saya hanya ada akaun Maybank .

Bolehla e-mailkan detail anda (Nama Penuh, No. Akaun Maybank) ataupun top up pilihan anda (Celcom,Maxis,Digi) ke iman1237@hotmail.com . InsyaAllah, hadiah akan diberikan secepat mungkin.

Sekali lagi, terima kasih kepada semua yang join. Memang banyak idea untuk hadiah untuk Alisya dan saya akan belikan hadiah yang terbaik untuk puteri saya nanti.

Terimakasih dari saya kepada yang joini
45 Penyertaan saya teruja hati
InsyaAllah, akan ada Contest lagi nanti
Apa yang saya perolehi akan cuba saya kongsi-kongsi

30 comments:

  1. Errk....... TIDAK..............
    Nak HP....x moh hadiah nie.......waaa.........

    Hik3........ THANKS Eyriq.. kerana memilih Sumi...terima kasih...terima kasih...


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. hee.. best nya dapat hadiah.. :-)

    ReplyDelete
  3. woho! congrats to all the winners! entry joe memang terbaik ah. kelakar gile dialog haha! thanx GTO :) Send my kisses to Alisya! geram tengok

    ReplyDelete
  4. Waaaah. dah ade pemenang ^____^
    ok. nanti sy emelkan. hihi

    ReplyDelete
  5. wahwaahhh
    great2
    suke suke suke
    hehe
    nanti ku email ya
    beresss
    thx u

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang... memang murah hati le gto ni....

    Jom Sharinginfoz’s Giveaway

    ReplyDelete
  7. salam eyri, wah tahniah ye buat semua pemenang :P

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  9. wah..
    besnye hadiah..
    thniah kpd pemenang2 ek~

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenang...
    blom bernasib baik.. sob..sob..sob :)

    ReplyDelete
  11. eh kejap,
    nak kumpul la mata tu
    so xjadi email
    bleh kan bleh kan?
    hehe

    ReplyDelete
  12. 3 pemenang utama tu memang terbaekkk!!
    yg lain pun terbaekk jugakk.. hehe

    tq eyriqazz..iAllah akan diemail nnti..
    mudah2an murah rezeki tuan punya blog ni. Amin :)

    ReplyDelete
  13. congrats to all, esp main prize winners :)
    me menang conso pun excited giller
    me dh email my details
    TQ so much
    moga terus sukses and murah rezeki
    Insya Allah, me akan terus jd penyokong setia blog ni :) really inspiring for me to enhance my blogging skills yg seciput tu

    ReplyDelete
  14. @Sumijelly :dushh,inilah kata orang,dpt betis nak peha...hik3...gurauje...dapat chicken chop nak lamb chop..apapun,hadiah wang tunai RM66 telahpun ditransferkan...congratz sumi

    ReplyDelete
  15. @Suliana:sekadar berkongsi pengalaman memenangi hadiah...hadiah yg dpt elok2la dikongsi2 kan kembali kan?

    ReplyDelete
  16. @Afra Yuri :afra,jangan lupa e-mail me ur details ya nanti?

    ReplyDelete
  17. @MaryamJamilah;tahniah..hadiah sudah ditransferkan

    ReplyDelete
  18. @Sharinginfoz :sekadar berkongsi kembali hadiah yang dimenangi

    ReplyDelete
  19. @yanmie :saya merajuk ngan kak yan tak join contest saya..hik..gurau aje

    ReplyDelete
  20. @Ismail Noh:tahniah..thanks juga bro coz join contest

    ReplyDelete
  21. @akmafaizal:laa,kenapa tak join skali contest ini?

    ReplyDelete
  22. @sop;takpe bro..cuba lagi lain kali...hik3

    ReplyDelete
  23. @joegrimjow;eh,taknak claim ke bro?kan nanti kata saya tak tunaikan janji pulak..hik3,apapun..it's ur choice..some of pemenang saya dah bank in kan hadiahnya

    ReplyDelete
  24. @BUNGA:amin...nanti e-mailkan la detail ya?

    ReplyDelete
  25. @mama zharfan ;thanks mama zharfan menyokong setia....InsyaAllah, more contest in the future...

    ReplyDelete
  26. Yay, dapat jugak something :)

    ReplyDelete
  27. taniah kpd sme pemenang.... hip2 hurreyyyy!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi