September 20, 2010

Blogger Cilik Beraksi

Tersebutla kisah, kisah si blogger cilik, mencilok si netbook, mama yang sedang kusyuk update facebook, netbook dirampas, mama tak keruan, inilah cerita, kisah si Blogger Cilik beraksi.

Alisya oh Alisya
Sudah Semestinya..hik3...
Kata Nabil "Lu Fikirlah Sendiri"

P/s :Aduhai, habis Netbook Mamanya Alisya kerjakan. Dush2, adakah Puteri Papa ni akan mengikut jejak langkah Papanya jadi blogger Part Time? Umm, taknaklah, Papa nak Alisya jadi Cikgu ataupun Doktor Gigi,hik3....

P/s/s : Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Jangan paksa anak-anak buat sesuatu yang dia tidak gemari, nanti akan memakan diri.Kasilah tunjuk ajar ke arah yang terbaik, itulah sebaiknya kan?

23 comments:

  1. wah hebatlah. like father like daugther lah

    ReplyDelete
  2. hehe..dah ada ciri2 blogger berjaya ni..well, kalau berblogging as a part time n just to get the creative juices flow, there's no harm in that kan bro? most parents r just too uptight of the idea of the perfect job. but then, time's changing, it's not about the title of the job, it's about a job that can sustain your life n the life of your future generations now.. kan?

    ReplyDelete
  3. comelnye Alisya..Bijak bijak..kita minum dulu..hehe

    ReplyDelete
  4. @n@m@n :tumpah ke lantai kalau tersilap letak..hik3

    ReplyDelete
  5. @CikLilyPutih:kecik hati mama dia..hik3

    ReplyDelete
  6. @Bella Enveeus:agree 100% bella..more people terperangkap dalam rat race now..saya sedang mempersiapKan diri untuk keluar dari rat race..Alhamdulillah,dengan berblogging rasanya boleh ke capai cita2 itu

    ReplyDelete
  7. @LiFe KaMi :jom2..mahu blanje di mana bro?

    ReplyDelete
  8. alahaiii comelnyeeee :')
    tapi kelakar lah dialog tuh. fasha sandha gaduh dgn diana danielle. hehehe

    ReplyDelete
  9. huhu alahai cute gile si alisya ni bro. hmm ade chance jadi blogger mcm ayah nye ni..

    selamat hari raya bro.

    ReplyDelete
  10. Cutenye..haha 1st tyme masok blog ni trus 'jatuh cinta'..folow trus..

    ReplyDelete
  11. Hahaha...cute la Alisya nak update blog...kecik2 dah pandai gosip-gosip ye :)

    ReplyDelete
  12. ahaha, chomel alisya ngan laptop pinknyer.

    bro slmt hari raya

    ReplyDelete
  13. anakku memang sudah menjadi blogger cilik sejak dari lahir lagi

    http://elissmiejunior.blogspot.com

    dan pernah masuk majalah tau :p

    padahal, aku jugak yang tulis

    ReplyDelete
  14. hehe comel gile alisya bro! kene je gambar dengan dialog yang dibuat. eeee geramnye tengok alisya!

    ReplyDelete
  15. ni kalo tak jadi blogger besau nnt maunya jadik programmer ni..hihi
    apapun2 smg alisya jadi org berguna, terbilang & cerdik pandai..aminn

    ReplyDelete
  16. comel gila!! part "umm apesal takde orang komen blog alisya lagi ni?" tak tahan! hehe

    ReplyDelete
  17. pandai nyer budak kcil nie..hehe

    ReplyDelete
  18. hihihi..like father like doter laa.. ape salahnye klu alisya minat berblogging..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails