September 23, 2010

Cikgu Onizuka Nuffnang


Ehh, sejak bila saya menjadi Cikgu Onizuka Nuffnang ? Surf google, rupanya entry ini rupanya [ Nuffnang Sharing Session @ Pak Li Kopitiam ] yang berada di tempat pertama google.

Oh, dah lama tak layan citer gto, bila masa lapang byk diluangkan untuk blog di tengah malam , masa nak layan dvd pun berkurang. Hik3...Nasib baik jawatan cikgu tidak di advertisekan di Nuffnang, kalau tak sah-sah saya apply dan bolehla saya jadi Staff Baru Nuffnang .

Eh, sebut pasal kerja ni, lupa pula.  Nuffnang is (Still) Hiring! , so sesiapa yang tengah mencari kerja tu,boleh-boleh cuba apply, mesti gaji masyuk bersama Nuffnang tu. Nampak staff yang bekerja di sana pun semua happy-happy dan senyum selalu, sure seronok kerja bersama Nuffnang.

P/s : Dulu kecil-kecil bercita-cita nak kahwin dengan Cikgu. Alhamdulillah, hasrat hati tercapai. Best juga kahwin dengan Cikgu. Apa pula cita-cita anda dulu?

P/s/s : Tapi tak boleh lawan keyword panas ini di Google Images " Susu Cap Junjung " . Gambar 2nd tu kalau menggayakan  gambar no 3 sure lagi hangatkan? Memang berbakat la jadi model.

11 comments:

  1. eh url siapa pulak tersesat sekali tu HAHAHA :P btw bro eyriqazz mcm mcm cikgu pun :D

    ReplyDelete
  2. xpernah bermimpi jadi seorang cikgu sperti sekarang ni :D

    ReplyDelete
  3. bnyk gilerlah cita2 leez dolu. ade yg t'capai, ade yg x. he3..

    ReplyDelete
  4. cikgu onizuka nuffnang... dah jadi trademark.. yang mudah orang ingat... so google jela.. kalau tak ingat nama blognya..hehe

    ReplyDelete
  5. kadang2 datang je kan keyword yg membuatkan kita tersenyum

    ReplyDelete
  6. byk lagi cita2 blom tercapai nih.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. tula..sekarang pun duk dekat bloglist cikgu²..tak ubah² lagi..hehe

    ReplyDelete
  8. hehehe...citer GTO yg mmg aku layan..smpai ade satu mase tuh..mmg berangan nak jadik cikgu..

    keyword yg kadang2 buat kite senyum sendirian...hihii

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi