September 3, 2010

First Time Dapat Buffered Earning RM200+

Alhamdulillah, rezeki bulan Puasa dan dah nak dekat Raya, memang gembira sangat bila tengok satu Buffered Earning :

Dah Cecah RM200+

Sebelum ini, Metered Earning Tertinggi Dari Nuffnang tak cecah banyak ni. Terimakasih Nuffnang dan Juga Nokia . Ini yang buat saya bertambah Sayang dekat Nuffnang, murah sungguh rezeki bulan ini , dapat Advertorial Terbaru  dan   kali ini, dapat Buffered Earning tertinggi setakat berblog ini.

Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning? Umm, pengalaman peribadi, bolehla check Entry ini [Klik Sini] , ada link dari entry itu. Ehh, saya tak makan sorang-sorang, saya kongsikan Income berblog dengan Contest/Duit Raya Giveaway, jom la join Sekali. Boleh la terjah SINI .

P/s : Terima Kasih buat semua pembaca yang terus menyokong Eyriqazz.Com. Loyal reader,silent reader, Anonymous, I Love You All.

34 comments:

  1. tahniah geng..dasyat sungguh tu..rezeki hebat buat blogger hebat. ;)

    Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

    ReplyDelete
  2. WAHHH ynn paling tinggi pun rm70 :( hari tu baca bro dapat rm100+ kan? now dh rm200+ kan? fuh fuhh, kejap nak tanya, rm200 tu berape bulan ey ?

    ReplyDelete
  3. banyaknya... nak sikit bole? hehe

    ReplyDelete
  4. nanged!!!

    acecehh, sejak guna innit ni nang je reti, ekeke

    200 banyak tuu

    ReplyDelete
  5. banyaknya! boleh beli handbag.. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah bro tapi make sure CTR tu lebih 0.2% kalau tak nanti boleh menyebabkan ianya tak dikira

    ReplyDelete
  7. bleh la bg duit raya kat i kan??hehe

    ReplyDelete
  8. terima kasih info eriqazz.. entri lame2 ko mmg aku korek dalam2.. ehehe.. nak blajar lagi ni

    ReplyDelete
  9. hehe love for anonymous too? ye la, anonymous pun contribute to unique counts kan.. haha

    ReplyDelete
  10. banyak tu.. bestnye... Ni buffered ads masih menyinggah... harap2 lame la dia menyinggah kat blog sy tu

    ReplyDelete
  11. @ejum :thanks..rezeki di bulan Puasa...

    ReplyDelete
  12. @Liyana Lunia.:haah,betulla tu...Umm,kalau tak silap, since August Buffered yg ni muncul...so,dah masuk bulan ke 2 la kot...

    ReplyDelete
  13. @ Yiedpozi:boleh2,join duit raya giveaway,manatau ada rezeki duit raya...

    ReplyDelete
  14. @joegrimjow:thanks bro..Alhamdulillah,rezeki..teruja first time dpt camni

    ReplyDelete
  15. @This is ....:beli handbag?haahkan..boleh beli wallet..dah lama wallet tak bertukar

    ReplyDelete
  16. @Sharinginfoz:hik3,tuhla..kalau tak,melepas la yg ctr,dpt yng buffered jerla..

    ReplyDelete
  17. @Nurul chumel :boleh2..joinla give away saya...

    ReplyDelete
  18. @hamzah ian:sama2..sharing is caring kan?

    ReplyDelete
  19. @Bella Enveeus :yup,anonymous menghangatkan suasana dan increasekan trafik juga

    ReplyDelete
  20. Mak aiiiiii...byknya dpt buffered earning...klu hari2 cmni leh beli ferrari satu ni..hehe

    Jom Design Kad Raya Sendiri
    http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/09/jom-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  21. hebat bro!
    tahniah!!!

    semoga lebih maju!

    ReplyDelete
  22. memang rezeki durian runtuh ni.. tadi kat hotfm hotchat ade cerite tahun banyak keluar ke banyak masuk, majoriti orang banyak keluar, tapi eyriqazz kite ni terbalik ni ... hehe

    ReplyDelete
  23. 2la. ak stuju ngn sharingifoz ..tp cmne nk bg ctr 2 x menurun? takat ne 3 buffered ak sume menurun ctr dia.. ade cara lain x bro?

    ReplyDelete
  24. aduhai..byk tu..sy rm10 1 bufferning tu pon susah nnk dpt..tp alhamdulillah bulan pose ni byk dpt..hehe

    ReplyDelete
  25. wah bestnyer rezeki bulan ramadhan la... tahniah bro

    ReplyDelete
  26. perghh...gempakz tu..byk sih dpt tahniah,..hehe

    ReplyDelete
  27. Perghhhhh..
    Gilalahhhhhhh...
    Tahniah Bro

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails