September 3, 2010

Berbuka Puasa Di Nando's Restaurant

Beberapa hari lepas, Isteri belanja saya berbuka puasa di Nando's Restaurant, Wangsa Maju sempena dapat duit Raya RM500 kakitangan kerajaan. Nando's memang salah satu restoran kegemaran saya.


1/4 Quarter Chicken, Nyam,nyam
So Delicioouss...

Peri-Peri Saucenya memang terbaik dan sukar didapati di tempat lain
Bila Makanan nak sampai ni? Alisya dah lapar ni Papa...

Join Facebook Nando's pun berpeluang menang hadiah?

Suka tengok . Kreatif

Nasib baik tempah awal. Kalau tak melepas

Action Speak for Itself, sedapp...Habis Licin

Review saya : Memang sedap, menyelerakan dan lain dari yang lain. Peri-Peri saucenya memang mengancam, ayamnya pun terbaik. Order Ice Lemon Tea or Soft Drink boleh refill. Susah nak cari masakan sebegini di tempat lain. Rating saya beri 8.5/10. Lebih best lagi bila ada orang yang belanja. Tak gitu?

Lebih lanjut pasal restoran ni bolehla layari official website nandos di sini : http://www.nandos.com.my/

P/s : Apa pandangan anda pula pasal makanan di Nando's Restaurant?

24 comments:

  1. Wow... Sedapnye.. Best La Keje GOV Kan.. Siap Dapat RM500 Lagi Tu.. Bro Ari2 Mkn Luar Je.. Kang Macam Mana Nak bagi Kitaorg Duit Raya Nanti...?? Hehehehe...

    P/s:Gambar Yg Last Tu Pon Menyelerakan Gak... Kuikuikui...

    Marion Caunter Ni Dah Terdesak Sangat Ke ?

    aReaL..

    ReplyDelete
  2. suka sos dia, best kan.. time buka pose ni nak booking camana? walk in ke call ke..?? teringin juga nak rasa .. hehe

    ReplyDelete
  3. Nmpk cam best...aritu suh hubby blnja Kenny roger's tp full house, so katanya nk blnja Nandos plak..bila ye?

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan nando's..tp masih ingat kesedapan ayamnya..yummy

    ReplyDelete
  5. pernah duduk kat Nando's sebab teman mmber makan.tapi xmakan..:D

    ReplyDelete
  6. Bestnya...aritu nk pow hubby kt Kenny Rogers dh full house plak, pastu beliau sendiri offer nk belanja kt Nandos tp bilanya nk pegi ye?

    ReplyDelete
  7. icee pon tak dapat makan nandos haritu sebb dah full reserved..Mmmg bes kan:)

    ReplyDelete
  8. me&hubby dua2 pemiant setia Nandos..kat UK ada lah jugak Nandos halal..tp tak de kat nottingham..weolls sanggup pegi manchester sbb nak mkn nandos!!

    ReplyDelete
  9. @aReaL :duit raya untuk pemenang contest give away dah reservekan awal2..don't worry about it..nak buat camne bro,dua2 busy kije,wife pula kije ptg..mana sempat masak...

    ReplyDelete
  10. @Suliana:call aje..tapi iman call ckp regular customer..mula2tu dia taknak terima gak,suh walk in,tapi ckp kat dia,camne ke layan regular customer?hik3..terus dia terima booking tu

    ReplyDelete
  11. @Iman's Umi;hik3..cpt2le...puasa dah nak habis...minggu dpn dah nak raya

    ReplyDelete
  12. @ejum:haah bro..selalu lepak situ ke?

    ReplyDelete
  13. @MamaYatie:nyam2..memang sedap...

    ReplyDelete
  14. @~ ReD ~:teman member je?anakperak ke?dushh..apa punya pakwela..makan sorang2..hik3..

    ReplyDelete
  15. @Ery Farieha:hik3..teringat2 rasanya..nak singgah lagila kalau sempat...

    ReplyDelete
  16. @icee-yah :best2..kena booking awal2..kalau dtg dlm kol 5 or 6 ke atas,memang dah full house laa..

    ReplyDelete
  17. @mama zharfan :ohh,manchester ada nandos halal ke?baru je tau..blela singgah nanti kalau pi UK..hak3..iyer2je,bila la agaknya boleh pi sana lagi

    ReplyDelete
  18. pandangan ttg nandos?mahal...hehe..skali skala bole la bro..tp tiap2 hari kurus poket aku ni..

    ReplyDelete
  19. Love Nando's especially the chicken (which I like better than Kenny Rodgers) and the chips (gemuk2 bukan mcm fries..like UK chips ..hehe) ..

    but mmg kita ni org Melayu tulen.. tak puas makan dgn peri2 sauce.. rasa mcm nak seludup masuk sos cili je ..uhuhu

    ReplyDelete
  20. Bro kalo tengok dari pingan tuh..rating dah salah tuh..sekurang2nya 9 ke 9.5/10...licin abih tuhh..sah kelaparan..hehe

    ReplyDelete
  21. perghh..sedap tu..msti mahal kan..hehe...sampai tinggl tulang..hmmm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails