October 30, 2010

Iphone 4 Menjadi Milikku

Gembira, Gembira, IPhone 4 menjadi Milikku

Hik3, walaupun hanya dapat menjadi milikku buat dua minggu sempena terpilih menjadi salah seorang yang bakal review Iphone 4 di Event Digi Angels Internet Gathering terasa keterujaan juga. Yerlah, first time merasa SmartPhone. So, my review nanti, review dari seorang Newbie tentang Iphone4 ini...Akan diupdatekan later..

Thanks Digi dan Nuffnang for Inviting Me..X Sabar-sabar nak mencuba Iphone 4 ini..Dush,first step kena pi terjah tukar Micro SimCard Digi Prepaid...Hik3, first time tau Iphone 4 ni pakai simcard yang lain dari normal...

P/s : Akan kumanfaatkan masa 2 minggu ini bersamamu Sayang, IPhone 4...

26 comments:

  1. bestnya.NAKKKKKKK juga.even review.lepas tu kena pulang balik?tak boleh kaw tim ke?

    ReplyDelete
  2. uwaaaaa!!! jelesnya! nak jugakkk! :3

    ReplyDelete
  3. hallamakk best nye...
    pegang pon belum lagi iPhone4 nie..

    ReplyDelete
  4. bestnya bro iman dapat merasa pakai iphone 4...

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tunggu review dari dia.. :P

    ReplyDelete
  6. aku xleh g td sbb ade urusan keje.. adoi..rugi nye x pg..

    ReplyDelete
  7. beshnyaa......
    uhuks....

    yg sebelah kanan sekali tu siapa? myvitrd ke?yg sebelah jejai tu shah ke?

    ReplyDelete
  8. @haiqal :hik3,lepas review kena pulang balikla....huk3,...

    @Ery Farieha:takpelah,dpt merasa 2 minggu pun seronok juga..

    @ema fatimah :jom join Digi Evangelist..boleh review lagi after this

    @EzzEddin:hik3,merasa la juga memegangnya..

    @Syima Emi :tuhla..merasa juga walaupun agak jakun first time sentuh gadgetni

    ReplyDelete
  9. @darkbatman:lorr..patutla tak nampak...

    @DaHLia :haah,wahh...ramai juga dahlia kenal..bila mau dtg event?ramai ternanti2 special appearance cikgudahlia..ble bergandingan ngan gto..hik3...

    @Sharinginfoz :thanks bro...

    ReplyDelete
  10. 2 minggu pun merasa la jgk bro..gempak la...

    ReplyDelete
  11. wah, memang best la bila dapat..tahniah la eik...

    ReplyDelete
  12. Nak Pinjam Seminggu Bro... Hehehe...

    ReplyDelete
  13. wahh congrats bro nak pinjam! hehe ;p

    ReplyDelete
  14. bestnya..congratz walaupon hny sementara je. keke

    ReplyDelete
  15. waaa...bestnya..
    after 2 minggu i-phone tu kemana?

    ReplyDelete
  16. peh 2 minggu bersama..mesti syg nak pulangkan nnti..

    ReplyDelete
  17. Wah laju je bro update..mcm mna pakai iphone teruja tak..hee.he
    tunggu review garmin aku pulak..

    ReplyDelete
  18. tahniah bro.... selamat bergomol2 dgn iphone baru.. hehe

    ReplyDelete
  19. wahhh iphone 4! ini boleh bikin hati goncang ni..nak jugak hehe

    anyway tahniah sebab terpilih jadi reviewer..

    ReplyDelete
  20. kat UK, harga iphone 4 ni murah sikit dari msia :)
    my hubby memang 24 j berkepit dgn iphone 4 ni
    selamat berkenalan dgn cik iphone4 yer GTo :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi