October 29, 2010

Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

Gadis Melayu 3 sudah sampai kemuncaknya malam ini dan bakal ditayangkan  di TV9  bermula pukul 830 malam. Mastura menjadi pilihanku untuk memenangi/ menjadi Juara Gadis Melayu 3 kali ini. Adoii , tak pernah tengok sekalipun Gadis Melayu tahun ni , namun saja nak kasi hangat buat peminat-peminat peserta final yang lain.


Kenapa saya meramalkan Mastura  bakal menang ? (berdasarkan profail  dan informasi peserta di entry di atas)
1) Dia mendapat undi Online tertinggi kini.Biasanya akan menjadi kenyataan, Lihatla saja realiti tv sebelum ini seperti Mawi, Shahir dan Hafiz.

2) Sedang menjalani praktikal dengan Salikin Sidek, salah seorang pereka fesyen terkemuka di Malaysia.Umm, fesyen dan kecantikan, tidak dapat dipisahkan dan kelebihan ini mungkin menjadi faktor penting buat Mastura.

3) Dia yang Paling Ayu dan Cun rasanya. Hak3, biasalah, yang paling menyerlah, dialah yang bakal menang kebiasaannya.

Pandai-pandaije sayani. Saja selingan/kasi spoil skit kerana tidak dapat menyaksikan rancangan ini kerana di ketika rancangan ini berlangsung, saya di Digi Angels Event. Hik3, dua tekaan saya sebelum ini menjadi kenyataan sebelum ini [ Mohd Juara Mentor 4 dan Asyraf Juara Imam Muda]


Apapun, Good Luck buat semua FInalist Gadis Melayu 3.

P/s : Siapa Pula Pilihan Anda?

P/s/s : Buat Juara Gadis Melayu 3, nanti saya hantarkan Isteri untuk masuk meminang ya? Hik3..Dushh...ada Pinggan Mangkuk melayang..




UPDATED - Tekaan saya silap, Tahniah buat Rina Salleh kerana menjadi Juara Gadis Melayu 3. Pernah jumpa dia beberapa kali semasa bloggers event especially event yang dianjurkan Sifuku, Melromeo

12 comments:

  1. doyah juara dia sbnarnya. ngahahahahahha

    ReplyDelete
  2. saya tak penah nengok pun gadis melayu 3 tahun ni, so tak tau sapa yang menang...kalau eryqazz dah kata mastura, saya pun vote mastura jugak lah..boleh gitu?heheh

    ReplyDelete
  3. bukan main hajat besar nampak ye...

    ReplyDelete
  4. saya pilih mastika...eh??ade x?hehe

    ReplyDelete
  5. saya sokong Rina je sebab saya tak kenal yg lain. hahahahhaha.

    ReplyDelete
  6. rina ade pengaruh sendiri...mmg da jangka dia menang..

    ReplyDelete
  7. terima kasih eyriqazz :) alhamdulillah Allah permudahkan segalanya

    ReplyDelete
  8. Eh dah hbs upanya gadis melayu..hehe
    rina salleh menang pon owg xto..hehe
    congrats tok rina salleh..

    ReplyDelete
  9. sy kwn kishin adik rina..slalu npk rina anta kishin balik asrama dlu2..last2 k rina femes meletop now.tahniahla utk dia. hehe.. :)

    FIRST TIME in Malaysia! - NEW YEAR PROMOTIONS

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi