October 31, 2010

Last Day | GTO Need Your Help

Last Day | GTO/EyRiqazz Need Your Help

31 Oktober 2010, hari ini adalah hari terakhir. Tak salah teruskan usaha kan? Minta tolong semua, as hari ini adalah hari terakhir untuk Vote for MySelangorStory contest. 25% Markah adalah dari undi anda, jadi I really need all ur help to vote for me.Blehla terjah entry ini untuk Vote [ Vote Eyriqazz For MySelangorStory Entry ] . InsyaAllah, kalau menang, hadiah akan dikongsi-kongsi lagi, Sharing is Caring kan?

Contest My Raya Moments pun akan berakhir hari ini. Masih belum terlambat juga untuk sertai.

Last Day Saya mencuba
Perjuangan perlu diteruskan juga
Menang kalah belakang kira
Yang terbaik, itu janji dari saya

P/s : Kalau dapat retweet n Sharekan di FB entry ini pun cool juga. Orang berbudi kita berjasa, InsyaAllah if you need my vote in the future, I will return back the favour. 

13 comments:

  1. me dah vote!!

    nanti me nak suruh hubby vote guna dia punya PC plak :)

    ReplyDelete
  2. dah vote! hehe
    jgn lupa singgah blog n vote for me utk contest lain pulak ok! =)
    arini last jugak..hihi

    ReplyDelete
  3. good luck abg iman.. dah vote....
    harap abg leh menang... insya Allah

    ReplyDelete
  4. Yeahh.... dapat gak vote untuk sumer entry... n share link nie kat my FB wall.... ;-p

    ReplyDelete
  5. dah byk kali vote..
    so, good luck to u eyriqazz..
    yakin boleh!

    ReplyDelete
  6. Gud luck tau..mudahan ada rezeki :)

    psstt!! kecuakan masih terasa..gegel je nie..huhu, len kali jgn buat tau...mau pengsan kakyan nnti :P


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  7. dah vote mana yang patut bro.. good luck

    ReplyDelete
  8. akak ingatkan dah ada dah psl N3 hangit tu

    ReplyDelete
  9. @SyUhAdA:thanks syuhada...

    @Mama Zharfan:thanks mama zharfan..terharu2...

    @SyAfaWaNi ♥‿♥ :thanks n dah votekan juga..

    @nabil_potter :thanks bro..

    @makdara TERdiva :thanks MDT..

    @Syima Emi :thanks a Amin...

    ReplyDelete
  10. @hazman aka species1980:thanks bro..really appreacite it..

    @noor afzan:thanks..tersentuh hati..

    @yanmie :thanks..hik3,lain kali boleh buat lagi...

    @kulanz:thanks bro..

    @kak ina kl :tunggu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi