November 1, 2010

Digi Angels Internet Gathering | Eyriqazz & IPhone 4

Pada hari Jumaat yang lepas, 29 Oktober 2010, saya telah menghadirkan diri ke Event Digi Angels Internet Gathering yang dianjurkan bersama Oleh Nuffnang dan Digi yang diadakan di Grand Modesto's, Jalan P. Ramlee, KL bagi mengumumkan pemenang Digi Iphone 4 the Win, Smartphone Review dan latest informasi tentang produk Digi.

Oh IPhone 4, Indahnya kalau dikau menjadi Milikku.

Ucapan Alu-aluan dari Timothy Tiah/ Co- Founder of Nuffnang

Strike A Pose | Aksi terlampau Kumpulan yang diketuai oleh Je Jai yang kumpulannya diberi nama "Digi RAWK"

Nyam, Nyam so Yummy...Makanannya Memang Marvellous

Let's Hear it From Digi. 
Antara Produk yang bakal dilancarkan oleh Digi ( Blackberry Torch 9800 dan Blackberry Curve 9300)

You Don't Need to buy A Chicken Just to get the Eggs. Cantik taglinenya, ditujukan buat pengguna Smartphone dan pelan Digi , boleh langgan pelan Internet saja 

Wow, Promosi I Phone Serendah RM58? Biar Betikk, terendah di Pasaran rasanya

Instalment Plan dengan Kredit kad Bank terkemuka pun boleh?

Oh, Nampak Menarik...
Curang pun akan ada ganjarannya? Patukah aku curang juga?hik3.....

Diumumkan Finalist Digi Iphone 4 the Win. Salah seorang daripadanya adalah Joegrimjow. Oh, I really wish dia akan menang, kreatif entrynya dan datang dari Kelantan ke event ini

The best entry win, pemenang Iphone ini jatuh kepada http://zizimobi.blogspot.com

Game Time : Bersemangat Abang Joe kita
Our Group Idea, " Lepak2 Session With Bloggers, We Sponsor" . Hik3..Plz Like nanti ya
Acara dinanti-nanti, Siapakah yang bakal terpilih untuk review Smartphone ini?

Berdebar-debar bila Robb Annouce. Nama eyriqazz first di announce, bakal review Iphone 4. Noob n no experience with Smartphone, so, my review base on my 2 weeks experience with Iphone. Stay tune review dari saya.

Mereka bakal review HTC Aria

Jejai dan Sha bakal review Blackberry Bold 2, Eyriqazz IPhone 4 dan Tn. Punya Garmin Asus 10
Bergambar sebelum pulang bersama rakan-rakan bloggers @ Team Bola Sepak 7 Sebelah 
Group Photo bersama Digi ANgels, Nuffies, dan Digi Staff ( Credit Picture to Tianchad.Com )

Digi Angels Internet Gathering event mengujakan
Eyriqazz & Iphone 2 minggu bersama dan ditemukan
Terimakasih buat Nuffnang dan Digi atas jemputan
Saya gembira, saya seronok tidak tidur lena memikirkan IPhone 4 bakal dipulangkan

P/s : Oh, I Wish I have more time to review IPhone 4. First experience and as a full time worker, lesser time for me to godek2 Iphone 4 ini.Plus, noob n Dummy with Smartphone. Apapun, I will do and give my honest review on Iphone 4/Digi Phone Review ini. Wish Me Luck...

P/s/s : Malam tadi sempat menghangitkan seorang bloggers popular, hampir menangis dia dibuatnya, hik3, agak-agak siapakah dia?

18 comments:

  1. hi, it's cool to have iphone4 to review...

    p.s: if it's okay with you, I would like to upload the pic you took (HTC Aria reviewers) to my blog at www.cosmocrazewoman.com

    ReplyDelete
  2. Akhirnya dapat jumpa bro eryqazz buat pertama kali...hihihihi...mlm yg best...gudluk review iPhone 4

    ReplyDelete
  3. @Vinnie:no problem..just take it..

    @Ery Farieha :yeahh..bila mau join event lagi?

    @Ichigo Miro :nice meeting u too n thanks...

    ReplyDelete
  4. Salam,

    wah bestnyeee tgk gmbr2 atas tu, sure best sangat, paling best dapat pegang iphone4...ehehe takpelah pun 2mmgu dpt gak merasa, so dh pakai nie blh lah review kot2 boleh korek duit tabung...ehehe :P


    Psstt!! blog masih down...udah 2 hari..uwaaa tension!!

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  5. not bad digi ni murah gak kan package

    ReplyDelete
  6. miro n joe tak menang la yea.
    woaa..merasalah bro eyriqazz iPhone 4.
    Tak sabar tunggu review.
    =)

    ReplyDelete
  7. bilela agknya nk dpt peluang join event semacam ini...

    Latest Entry Blog Razis "Kereta: New Toyota Prius Turun Harga ke RM139,900."

    ReplyDelete
  8. wah terbaik bro.. tapi gambar aku dekat gambar ramai2 tu takdalah huhu.. masa tu aku dengan jai sebuk isi borang ...tapi takpe.. janji geng bolah sepak 7 sebalh tu ada menyelit pon jadilah..hehehe

    ReplyDelete
  9. @Che Armster:yiezaa...7 sebelah pun cool juga

    ReplyDelete
  10. @ yanmie:hik3,tuhla..gembiranya hati dapat pegang iphone4 walaupun hanya untuk 2 minggu...

    @Sharinginfoz:yup,berbaloi2 juga pakejnya..

    @noor afzan;hik3,saya pula yang cuak untuk mengreview..

    @Razis :jom join bro..meriah..

    ReplyDelete
  11. @Jard The Great :hik3,tunggu...

    @farra8979:best2..

    @Tn.Punya :hik3,tuhla..layan sangat si jejai..lambat jadinya..hik3..

    @izee :besh2..

    ReplyDelete
  12. @||| PöJìé PööH |||:woww...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails