November 1, 2010

Gambar Sumijelly Terlampau

Hangat lagi. Selepas menghangat dunia blogging Malaysia dengan muncul sebagai Model Terbaru Susu Cap Junjung, Sumijelly kembali menghangatkan persada blogging dengan kemunculan gambar terlampaunya yang bakal disebarkan di internet. 

Oh, Gambar Sumijelly terlampau memang hangat dan menjadi buruan Anak-Anak Ikannya especially CheArmster dan juga Hamzah Ian.  Inilah gambar yang dimaksudkan, jom terjah :
Aksi Terlampau Sumijelly |Adakah Ini Aksi Ulang Tayang Kisah Malam Jumaat? Hak3....

Dushh, habis diperkudakan mainan itu sampaikan Alisya pun turut menjadi mangsa. Dushh, apa nak jadi ni Sumi? Ke mana anak-anak ikan dan di manakah perkara ini berlaku? Tunggulah laporan dari Karam Singh Walia @ wartawan hiburan Majalah Pink @ Je Jai untuk laporan seterusnya.

P/s : Dengar cerita, Sumijelly tengah mencari Anak Ikan yang ke 3. Siapakah agaknya yang bakal menjadi mangsanya? Hik3....

26 comments:

  1. haha..aksi merbahaya..jangan ditiru ye..ayat power diperkudakan..hahaha

    ReplyDelete
  2. arghhhhhhhhhh.......... TIDAKKKKKKKKK
    dush...dush.......

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  3. Hahaha... Wow! Terlampau Sudahhhh

    ReplyDelete
  4. hoish! terlampau giler.. ape specification utk mende ni.. 18SX PL or PG?

    haha

    ReplyDelete
  5. @Mama Hanim:hangat..thanks singgah...

    @farah :yang dah kahwin boleh tiru..hik3..

    @Jard The Great :jard kena byk blajar ngan sumi..

    @hamzah ian:hik3...

    @Sumijelly:muahahhaa...ha..ha..hangat...

    ReplyDelete
  6. @Faizal@PeJAY:ingat aksi apa bro?

    @ieQa sWetLuv :melampau2 ni..hik3..

    @Watie Rose:hik3,gurau2 je..dah mintak permission, kan?

    @ProfHariz:melampau2 ke?

    @Mizi a.k.a SKELERTOR:kena tanya penapisan filem malaysia ni...

    ReplyDelete
  7. suka tgk uolls jd geng2 close sesama bloggers :) teringin nak join jd geng gak boleh ke :p

    ReplyDelete
  8. hahaha ada tak aksi sumi yg lagi hangat?? meh kongsi lagi..wakaka

    sian alisya dh di kerjakan oleh makcik suminye :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  9. @chentaMAYA:blur2?hik3..

    @Mama Zharfan ;jomla join..kami tidak memilih ...any event,just join2 je...

    @Wan Gerrard:gitu2 sumila katakan...

    ReplyDelete
  10. @ yanmie :hik3..ada2 tapi takut kena saman pula ngan sumi..hik3

    ReplyDelete
  11. nie kes tak dapat main kuda la ni, abis alisya jadi mangsa diperkudakan...ekekeke

    ReplyDelete
  12. comel je kak cumi kitaaa, mcm kekanak webinaaa <3

    ReplyDelete
  13. sumi... apakah kauu... diperkudakan di sini.. sian ko! hahahahaha

    ReplyDelete
  14. @bukan adik sumijelly! :hak3,abislah ciknorfa pun dah tak ngaku kakak...

    @e.l.i.s.s.m.i.e:mana lagi?mahu terjah juga..

    @intankuterpilih:hik3,itula sumi..rindukan anak2 ikannya kot?

    @Ery Farieha:hik3,blur2?

    @Liyana Lunia. :hik3,bukan2..kanak3 ribena cam dia..

    @sw33tdarling.com :hik3,tak perlu dikesiankan si sumi tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails