November 1, 2010

RM1K+ Cek Nuffnang Akhirnya Tiba

RM1K+ Cek Nuffnang Akhirnya Tiba

Saat yang kunanti-nanti akhirnya tiba. Merasa juga akhirnya untuk merasa my First RM1K Cek dari Nuffnang setelah setahun lebih bersamanya. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Tuhan kerana dimurahkan rezeki.

Kesedihan juga kerana satu Adv proposal tidak menjadi kenyataan kerana faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan. Kalau tak, tentu seronok dapat bercuti ke luar negara. Dah lama tak keluar negara sejak balik dari belajar. Plus :

"Just to recap, the smartphone will be yours to review for a period of 2 weeks, from 29 October to 12 November and the BlackBerry Curve 9300, BlackBerry Bold 9700 and HTC Aria are up for grabs as prizes for the bloggers who have the best review of the phones" . That mean IPhone4 yang bakal ku review , sudah 100% pasti tidak akan menjadi milikku. Apapun, i will still review and give my honest feedback about it.

Takpelah, kalau ada rezeki tak ke mana kan? Tidak dapat di sini, mungkin ada rezeki di tempat lain. Who know mungkin saya terpilih sebagai salah seorang pemenang MySelangorStory? Wish Me Luck ya?

P/s : Rezeki ada di mana-mana. Up and down adalah perkara normal dalam berblogging. Pecahkan ruyung dan dapatkan sagunya. Di mana ada kemahuan di situ ada jalannya kan?

48 comments:

  1. wah..syoknya.... blanja nasi ayam 1

    ReplyDelete
  2. tu nilai terkumpul utk berapa bulan tu bro? sebulan?

    ReplyDelete
  3. Yeahhhhhh...MATJOE..Ada orang nak belanja Besau kat DORAI..ahaks

    ReplyDelete
  4. tahniah bro.. 1K cek dari nuffnang.. aku pon dapat juga 5k dari nuffnang tadi.. hahaha.. opsss tipu je.. RM50 je bro.. tapi takpe lama2 jadi banyak kot..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Salam,

    alhamdulillah cek dh sampai...blh belanja mkn mekdi nnti..ehehe

    takpe insyallah ada rezeki tmpt lain :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  6. banyak tuuu. belanja la bro. ehehe

    ReplyDelete
  7. alahai tanak blanje readers choki2 ke ? hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah bro...semoga rezeki bro bertambah!

    ReplyDelete
  9. 1K tu tak terpikir aku..leh ke capai ke tahap nie..takat rm50 je le

    ReplyDelete
  10. woot woot! congrats bro eyriqazz :D

    ReplyDelete
  11. tahniah bro.. byk 2.. leh wt banje kitaorg sume roti canai.hahaha
    ermmm iphone 2 nampak cam best jer..

    ReplyDelete
  12. Tahniah ye...semoga rezeki bertambah2 lagi selepas ini...

    ReplyDelete
  13. wah...masyuukkk..pas ni makin banyak le kena wat ga n contest.kongsilah ngan kiteorg skali..hehehe :P

    apa2 pun, alhamdulillah.moga2 rezeki eriqazz makin bertambah.amin

    ReplyDelete
  14. tahniah yer..bro GTO memang my sumber inspirasi utk berblogging :)

    ReplyDelete
  15. good luck utk ur myselangor contest u :) me dh vote + me vote jugak dgn pc hubby :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah syukur.... tahniah bro...

    ReplyDelete
  17. fuh, baca entri je dah sangat seronok
    apa lagi kalau dapat cek 1k+ tu

    semuanya perlukan usaha yang berterusan

    ReplyDelete
  18. perghhh!!! nangesss tengok!!! tahniahh GTO!

    ReplyDelete
  19. Makin lama makin menyengat! =D

    ReplyDelete
  20. congrats, liza nie nak menyampaikan 100 pun seksa

    ReplyDelete
  21. @Miza Yusof :thanks..miza pun bleh..

    @Mama Hanim :Alhamdulillah..

    @joijoi80 :jom2...nasi ayam mana ya?

    @Azizwan:2 bulan...

    @JAI :jom2..dah lama tak lepak2 ngan matjoe

    ReplyDelete
  22. @ciKeju:ramai lagi silent bloggers yang mantap incomenya yg diam2..saya ni je jadi ayam..

    @Anem arnamee:timekasih..rezeki..

    @Jiji-Fify :thanks...amin...

    @Ery Farieha:ery pun apa kurangnya...

    ReplyDelete
  23. @CT : kan ,kan?

    @chentaMAYA:kuih pau?bleh juga..

    @Ieda Al-Habsyi:thanks..

    @Tn.Punya:slow2..bro pun makin mantap skangni nampak...

    @SyUhAdA :terima kasih...

    ReplyDelete
  24. @yanmie:amin...tuhla, rezeki ada dimana2 aje kan>?

    @cik EPAL:untuk cik epal anytime..gembira tgk cik epal kembali di dunia blog..

    @hamzah ian:u will be there one day bro...

    @wannurfazrini:dah blanje dgn buat contest..join tak?

    @Faizal@PeJAY:bleh2...kalau saya boleh, anda pun boleh...

    ReplyDelete
  25. @Afra Yuri :thanks afra..

    @darkbatman:hik3..takble lawan income bro...

    @Ummi Alifya :thanks a Amin...

    @Mat Gebu :thanks mat gebu..wah, teruja mat gebu singgah

    @akmafaizal :InsyaAllah , more contest to come to all readers...

    ReplyDelete
  26. @Mama Zharfan :thanks atas sokongan tak berbelah bagi...hik3,thanks juga for the vote..really appreaciate it..

    @Nadia arRumaisha :thanks...

    @Sharinginfoz :thanks bro..bro pun makin mantap skangni..

    @tehr:setuju..no pain, no gain

    @*∽ IZAN ∽*:thanks izan...

    ReplyDelete
  27. @||| PöJìé PööH |||:pojie pun ble2 aje..

    @Bro Framestone:hik3..InsyaAllah akan ada contest lagi..

    @farhana:siapa yang disengat?

    @Liza : teruskan usaha..boleh2 aja...

    ReplyDelete
  28. wow, rezeki murah.
    Takpe, saya doakan bro memang myselangorstory contest tu ok. dah vote byk gak.!

    ReplyDelete
  29. tahniah bro eyriqazz.. jauhnya perjalanan kakyong utk sampai ke amt ini..

    saya dah tolong voter.... sure leh menang utk myselongstory... ;)

    ReplyDelete
  30. torbaekkkkkkk!!! ala, tiap kali awal bulan mesti jeles ngan cek-cek nuffnang yang sampai...huhu

    ReplyDelete
  31. @noor afzan:amin n thanks for the vote juga...

    @kakyong:thanks...Amin..moga2 menangla hendaknya...

    @ MuJE:hik3..chaiyok2..ble2 aje

    ReplyDelete
  32. perhh.. power power!

    pastu leh la follow jejak langkah bro plak.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails