October 15, 2010

Projek Terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz dan ........

Projek Terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz dan ........
Mampukah Eyriqazz mengegarkan persada Hiburan tanah air? hak3...

Agak-agak Projek apa yang dimaksudkan ini , Adakah  :

1)Ianya ada kaitan dengan Panggilan Hangat yang Eyriqazz terima ?

2) Keputusan untuk Memilih Tukar Tajuk Pilih Kasih ?

3) Ditawarkan watak " Pak Guard" untuk drama/filem terbaru Rosyam Nor?

4) Kebetulan je jumpa pastu ambil gambar...Buat suspen?

Hik3, biarlah ianya menjadi tanda tanya dulu, kan cerita awal-awal, habukpun takde, tak guna juga kan? Apapun, first time jumpa Rosyam Nor face to face, memang best layan borak ngan dia. Memang friendly,tak sombong, talkative, rasa macam borak ngan member lama je.

Thanks to Mr. X yang bawa saya berjumpa Rosyam Nor untuk Projek terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz, dan ...... Hik3, nak jugak tumpang nama..

P/s : Plan nak bodek Rosyam Nor supaya saya dapat menunaikan hasrat si Isteri yang sudah lama mahu berjumpa dengan Fauziah Latiff (peminat setia Fauziah Latiff ) . Wish me Luck...

30 comments:

  1. wah wt bisnes per tu ngan abg rosyam..best2..my fav actor ni

    ReplyDelete
  2. feewiit!!

    ade projek baru ke dgn rosyam?

    ReplyDelete
  3. bestnye jumpa...orgnya baik tak???

    ReplyDelete
  4. mesti projeck best nih... sbb Rosyam pun involve sama....
    tak sabar tunggu perkembangan lanjut..
    .. keep us posted :o)
    kuman "berleter.." Entry

    ReplyDelete
  5. wah..kimsalam dgn abg rosyam erk

    ReplyDelete
  6. encik x tu jejai kan?

    ngko nak tolong promote business mlm si rosyam ni kan??

    ReplyDelete
  7. wah....
    beshnya dpt jmpe en.rosyam...
    tringin nk jmpe beliau..

    ReplyDelete
  8. hero sepanjang zaman.. kim salam kat dia lenkali bila jumpa.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. @mama tisya :bisnes apa?hik3...my favourite actor too..sejak dia berlakon gila2 remaja lagi..

    @stormz :feewit..stormz rasa?

    @FareedSairi :baik,sangat baik...pernah jumpa anuar zain?haa,lebih kurangla layanan diorang ni...memang layan borak...

    @Kuman Chaos ;stay tune..hik3...tolong2 skit2 je..

    ReplyDelete
  10. @Eryati :kim salam je..?hik3..nanti saya sampaikan jika jumpa dia lagi..

    @Matjoe:jejai?kenalah tanya dia bro...ishh..taklah..tak sempat nak promote2 bisnes mlm ni..

    @suffer8zine:jgn selubungi diri anda dengan misteri..

    @aYaz:memang best..dia pun cool je..

    @ sweetdarling:agree..hero sepanjang zaman...nanti saya sampaikan ya..

    ReplyDelete
  11. bakal2 jutawan ni bro... insyaallah..

    ReplyDelete
  12. ni mesti jadi pelakon dalam drama terbaru rosyam ni..tajuk drama tu.. "liku2 hidup seorang blogger".. terbitan suhan production...hehehe.. baik mengaku cepat eyriqazz... kalau ada peluang jadi pelakon sapu sampah pon kasi rogerlah.. heheehe..ramai blogger nak tumpang jadi pelakon tambahan ni..heheeh

    ReplyDelete
  13. hero malaya tuh! wah!wah!wah! seb baek bukan anuar zain..kalau tidak....... :)

    ReplyDelete
  14. @nasazfrog... :bakal jutawan? Aminn...

    ReplyDelete
  15. wahhhh! projek apakah?! terbaik la..

    ReplyDelete
  16. @Tn.Punya :drama liku liku seorang blogger?wah,tajuk best tu..nanti saya rekomenkan kat abang rosyam ya?hik3...

    Issh,..cam tak faham je eyriqazz..kalau ada rezeki,InsyaAllah akan dikongsi2..tak lari ke mana pun kan rezeki yang dikongsi2?

    ReplyDelete
  17. @makdara TERdiva:hero malaya sepanjang zaman..kalau anuar zain camne pula>?hik3..

    ReplyDelete
  18. whoa. jadi hero kat samarinda la nanti nie :D

    ReplyDelete
  19. wah..wah..macam projek besar je..!
    tak sabar nak tau ni..hihi

    ReplyDelete
  20. salam.

    omg jeles gilak okay. hana peminat rosyam tau. ehem ehem projek ape tu bro? :)

    p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

    ReplyDelete
  21. @Afra Yuri :projek 007...hik3..

    ReplyDelete
  22. @ken :layakke bro saya berlakon?

    ReplyDelete
  23. @ Sharinginfoz:hik3,tunggu ..sooner or later akan direvealkan n tahu juga

    ReplyDelete
  24. @s h a f i q h a s h i m _____ :hero samarinda..ussh....pemandu hero samarinda boleh...

    ReplyDelete
  25. @Anna Boleyn :jeless giler?hik3...projek 007..later2 anne akan tahula..

    thanks atas misi yang bagus itu..jgn lupa join my raya moments contest

    ReplyDelete
  26. Bestnya dapat ganding dengan Rosyam Nor

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails