October 27, 2010

Senyumlah,Senyumlah....Ahai Cik Mek Molek...

Senyumlah,Senyumlah....Ahai Cik Mek Molek...

Gambar tahun lepas, bila tengok-tengok balik Cool juga gambar ini. jadi mahu memorikan di blog ini. Antara 3 Darjat...Seorang Sudah bersara, Seorang sedang sambung belajar, Seorang tetap hensem seperti biasa..Hak3...Perasannn....

Oh, rindunya kenangan-kenangan lama, apakan daya jarum masa tidak mungkin dapat diputar...

P/s :Senyum itu sedekah. Bila kita tersenyum selalu, orang di sekitar kita pun lebih selesa kan?

P/s/s : Antara ketiga-tiga Suami Orang di atas, yang mana mempunyai senyuman paling menggoda? Hik3...

21 comments:

  1. ahahaha..tiga2 senyum-semyum malu.. ;)

    ReplyDelete
  2. soalan macam contest la pulak GTO ni...kdg2 tgok gambar lama2 memang seronokkan...banyak kenangan

    ReplyDelete
  3. yang tie biru apahal muka cam tak puas hati...gaji kene potong ke time ni

    ReplyDelete
  4. wahhh mcm gambar bakal jutawan2 je hekkk :P

    Panas! : ENTER

    ReplyDelete
  5. dapat detect pose paling menggoda ja..yg paling kiri tu..sopan gila duduk.hehehe

    ReplyDelete
  6. Yang Senyum malu-malu kucing tu macam pernahku lihat tapi dimana ya..hehehe..to be fair and Square gua pilih yang tengah..ahaks

    ReplyDelete
  7. naseb bek x de sape tunjuk gigi.. hehehe

    ReplyDelete
  8. kenangan di masa silam pasti memberi seribu ingatan, memori yang disematkan di dalam hati, apalah sharinginfoz mengarut di malam hari ni

    ReplyDelete
  9. ni opismate ke?
    haha..
    senyum itu sedekah.
    =)

    ReplyDelete
  10. ehh yang kanan smart2 sekali tu macam ku kenal. hakhak

    bro..ni nk mntak tlg sikit ni...

    erk erk segan lah.. jom ler exchange link. tak do pon blog den kat sidebar bro ni. sadis tau sob sob sob.

    kat blog hana sebelum ni ada..kat 'fabulous love nest' lg tau. cuma td br tuka domain..terkejut tngk sme bloglist ilang. wooooooo nnt ltak blk. boley ekk? hehhe ;p

    ReplyDelete
  11. huh! dah mcm tv3 da...tie kuning, merah, biru....buat eklan free?..hehe...

    ReplyDelete
  12. saya suka senyum . sekian terime kasih . hiksss~ ;p

    ReplyDelete
  13. yg paling penting.....yg pakai tie biru yg paling hensem..... saper2 tackle.... mama hempuk2 perempuan tuh!!!!

    ReplyDelete
  14. whoaaa... masing2 kontrol muka siot.... ;-p

    ReplyDelete
  15. berapa banyak bujang lapuk daaa.... hehehe

    ReplyDelete
  16. haha...Nik muka tetap sama smapai sekarang...
    Eyriqq pun sama...

    sumer tak chantik, tapi hensem......hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  17. @Jiji-Fify :hik3,malu2 mahu..

    @suzzsuzie :betol tu..kenangan yang sukar dilupakan..

    @BeaN MorENo;hik3,lambat sangat majlis start...

    @suffer8zine :amin...moga2 masin mulut bro..

    @[z@ck] :hik3..yang paling kiri tu memang kacak bergaya selalu

    ReplyDelete
  18. @JAI:lorr..apsal tak pilih yang kanan tu bro>?hik3..

    @ieQa sWetLuv:gigi kami masih cantik lagi..

    @Sharinginfoz :hik3,ingat kekasih lama ke bro?

    @noor afzan :haah,opismate yang sudah takde di ofis..

    ReplyDelete
  19. @Anna Boleyn:hik3...anne sorangje pilih yang kanan..timekasih..hik3,sudah di linkkan..rasanya before dah link tapi ada problem skit rasanya...

    @mrF :hik3..Inilah model terbaru tv3..

    @Ummi Hanie:senyum itu pelembut hati

    @Anonymous;dusshh...mama dah dtg..abislaaa..kena hempuk2 lagi...

    ReplyDelete
  20. @hazman aka species1980 :control jangan tak control..

    @azuan;ramai jugak geng2 bujang lapok kan?hik3..sihat bro?

    @Sumijelly:hik3..semua awet muda...umur baru 25 la katakan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi