October 28, 2010

My 1st RM1K+ Cheque With Nuffnang Is On The Way


Alhamdulillah, My 1st RM1K+ cheque with Nuffnang is on the way. Hatiku dari hari ke hari semakin gembira bersama Nuffnang. Walaupun ada yang cuba menggoda dengan pelawaan yang mempesona, kupekakkan telinga, kubutakan mata, kubukakan hati hati hanya dengan Nuffnang.

Money is Not everything. Aku gembira bersama Nuffnang. Banyak kegembiraan dan aku selesa bersama Nuffnang. Ramai kenalan baru kukenali hasil event-event dari Nuffnang. Bagiku, Nuffnang, dulu, Kini dan mungkin selama-lamanya.

Maaf ,entry ini bukan untuk menunjuk-nunjuk. Cuma teruja dan berkongsi pengalaman. Pandangan saya, Nuffnang adalah yang terbaik for long term Investment with Blogging. Win-win situation diamalkan bersama Nuffnang. Umm, plan nak guna duit ini untuk bercuti sambil pergi graduation adik akhir bulan 11 nanti di Uitm Sri Iskandar.

Ohh, I Love You Nuffnang. Ku sudah temui lubuk emasku bersama Nuffnang. Aku gembira dengan apa yang kuperolehi walaupun mungkin tidak sebanyak ramai bloggers di luar sana. Peluang dan panggilan hangat yang diterima kini semakin menggembirakan hatiku. Thanks Nuffnang.

P/s : Pecahkan ruyung, dan InsyaAllah dapat sagunya. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalannya kan? Oh ya, saya sudah updatekan serba sedikit Tips Blogging kompilasi dari saya.

46 comments:

  1. Tahniah..bro eyriqazz...semuanya rezekikan...

    semoga nanti hasil berblog dapat merasalah juga....

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi sampai la tue..seronoknya..

    ReplyDelete
  3. tahniah...
    best nye dah masuk 1k ;p

    ReplyDelete
  4. ya allah.. murahnye rezeki .. tahniah2x..

    ReplyDelete
  5. tahnah ..
    leh banjer ayam penyet pas nie...hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  6. tahniah...banyak dapat B>E kot..

    ReplyDelete
  7. harap2 cek nie akan di hantar ke alamat sy..heheheh
    Latest Entry Blog Razis "Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10"

    ReplyDelete
  8. seronoknya, hmmmmm bila le agaknya saya dapat jumah tu,

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah :) bestnya kalo ada orang nak belanja kan..hehehehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah..
    mmg bro antara anak kesyangan Nuffnang.. huhuhu

    mmg jeles dengan cek RM1k+ tu..
    moga Sop pun mampu hasilkan cek seperti itu suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  11. tahniah2
    saya pun nak jadi mcm encik eyriqazz

    ReplyDelete
  12. uhhh..besnyer...boleh la belanjer kan..ngeeee...

    ReplyDelete
  13. masih nampak nama yang di blurkan tu lpas zoom.. ekeke..

    woah, sngt best. yt join nuff x cecah 50 hengget lg.. belum ade rzki lagi.. huhu. sadis T.T

    ReplyDelete
  14. Congrats bro! Nuffnang memang the best!

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Congrats. I knew this day would come soon ;)

    ReplyDelete
  16. waaa.....bestnya...masyuukk....

    ReplyDelete
  17. cayala bor..leh tambah hadiah ni utk readers..hihi...
    sy pun syg nuffnang walapun tiap2 bulan rm50 je dpt cash out..hihi

    ReplyDelete
  18. siapa tak suka duit.. tngk, ramai yg komen.. hahaha

    ReplyDelete
  19. wow wow wow. tahniah bro!! bila mau belanja ney. kikikiki:) btw bro..thanx sbb linkkan hana kat sidebar. rili appreciate it. :)

    ReplyDelete
  20. tahniah bro...moge terus murah rezki dan bagi tips yg sempoi..thanks

    ReplyDelete
  21. wowww....!!!!
    aku nak 'plagiat' entry ni...! sila izinkan walaupun terpaksa

    ReplyDelete
  22. congrats bro.me sgt admire ur blog sbb nuff yg masyuk tu :) berbaloi2...

    ReplyDelete
  23. tahniah bro.. leh la open table pasne... syg nuffnang ketat2..ahaha..
    bestnye dpt panggilan hangat..
    nuff,
    biler mau wt panggilan hangat utk darkbatman lak?heheee

    ReplyDelete
  24. tahniah bro..
    rezeki ada di mana-mana

    ReplyDelete
  25. @ Kancilbiru:nizaa pun apa kurangnya?diam2 ubi berisi..itula nizaa..

    @Pinky Mummy:boleh2..semua boleh..

    @- zuriey - : x sabar menanti..

    @ejaMaria :teruja juga..first time cek sebesartu diterima dari Nuffnang

    @L@n@ a.k.a Mak Budak:terimakasih..rezeki anak

    ReplyDelete
  26. @ Kancilbiru:nizaa pun apa kurangnya?diam2 ubi berisi..itula nizaa..

    @Pinky Mummy:boleh2..semua boleh..

    @- zuriey - : x sabar menanti..

    @ejaMaria :teruja juga..first time cek sebesartu diterima dari Nuffnang

    @L@n@ a.k.a Mak Budak:terimakasih..rezeki anak

    ReplyDelete
  27. @Sumijelly :hik3,anytime sumi

    @suffer8zine:ramai lagi yg lebih byk..

    @tam:alhamdulillah...

    @ Razis:kalau sampai camne nak cash in kan bro?

    @Sharinginfoz :hik3,tak lama lagi kot?

    ReplyDelete
  28. @e.l.i.s.s.m.i.e:jom2 kita terjah wang solo pula

    @gnesop.com:issh,nuffnang sayang semua..gnesop pun Nuffnang sayang...boleh2 aje bro..

    @ farra-eng :eh,lebih dari saya pun boleh..

    @Cikmin :bleh2..jom kita terjah rumah kakinakl

    ReplyDelete
  29. @Pinky Pixie ;xper2,teruskan usaha..boleh punya..

    @makdara TERdiva :thanks makdara

    @Kaseh NazLieza:thanks juga

    @Bo the Nerd :yiezaa,Nuffnang memang the best..

    @Sakira:wah2,terror sakira..

    ReplyDelete
  30. @Mak Su:terimakasih..

    @aanie:suam2 kukuje ni..ramai lagi masyuk..

    @Cik Norfa:hik3..hadiah kan dah tambah?

    @hamzah ian :duit..cam magnet kan?

    ReplyDelete
  31. @Anna Boleyn ;hik3..anytime ble blanje...dushh...sorry lambat linkkan..tak terperasan b4 this..

    @mrnamie :thanks

    @ hafizmd:sama2 berkongsi apa salahnya kan?

    @Atia Adina:Alhamdulillah,rezeki anak..

    @sw33tdarling.com:hik3,dipersilakan..

    @cik helena :wah2,mesti lagi banyakkan?

    ReplyDelete
  32. @Mama Zharfan:thanks..semua boleh aja..

    @SyUhAdA :thanks..

    @darkbatman : ble2aje...sayang2...hik3,bro bukan sellau terima panggilan hangatke?dushh..

    @ Mus:thanks dan setuju

    ReplyDelete
  33. Bro mampu... Kenapa tidak kami? huhu

    ReplyDelete
  34. Bro.... bila dapat duit makin motivasi nak blogging.... bila dapat jumpa member blogger baru...sonok dpat kongsi minat yang sama... ;-p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi