October 28, 2010

Siapa Mahu Kena Hempuk??

Siapa Mahu Kena Hempuk??

Dussh, Sang Anonymous Mengganas lagi. Kali ini di entry Senyumlah,Senyumlah....Ahai Cik Mek Molek... pula..Adushh, tak habis-habis Sang Anonymous membuat onar di blogku .Apa salahku Anonymous sampaikan ko selalu muncul.Janganla dikacau blogger Cap Ikan Ayam goreng ini..

Jom terjah apa yang Anonymous kata :

Anonymous said...

yg paling penting.....yg pakai tie biru yg paling hensem..... saper2 tackle.... mama hempuk2 perempuan tuh!!!!

Dush, ni yang susah bila blog sendiri wife monitor..Hak3, takperla, at least wifey tahu apa yang saya tulis dan cakapkan...Hik3, don't worry mama, Siapa-siapa tackle Papa, Papa buat dek je..Ewah,kata-kata memang mudah kan? Ahakss...

P/s : Gembira kan berblogging ini bila mendapat sokongan Insan tersayang?

21 comments:

  1. ini bukan anoy....ini Pihak Berkuasa Tempatan....hehehe

    Latest Entry Blog Razis "Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10"

    ReplyDelete
  2. haha..
    sekali keluar terus ganas punya..

    ReplyDelete
  3. apesal jadi anonymous....malu eh nak letak nama sendiri....heheheh

    ReplyDelete
  4. my hubby on off la baca my blog..hiks..sebab dia tahu wifey dia ni tak ngancam kot.. :P tadek sape nak tackle.. ngeeeee...

    ReplyDelete
  5. ha'ah betullah yang pakai tie biru tu mmg hensem...patutlah mama bg warning...

    ReplyDelete
  6. aal, cute la plak :)
    my hubby selalu baca my blog tp tak penrah komen sbb dia tak de akaun google pun
    dia komen direct jer, bagi feedback etc :)

    ReplyDelete
  7. hehe. sweet!

    p/s: memang gembira kalau buat apa saja insan tersayang support :)

    ReplyDelete
  8. Bro... Awekz Pizza Kat Piramid Aritu Kim Salam... Ingat Lagi Tak Hehehehe....

    ReplyDelete
  9. Hehehehe...comel nyer
    anon begini tak pe..
    Jgn anon cakp longkang itu

    ReplyDelete
  10. @Razis :pihak berkuasa tempatan ni lebih digeruni...hik3..

    @suffer8zine:dushh...

    @Kancilbiru:hik3,tanda sayangtu..

    @noor afzan :hak3,betul2..terkezut eden

    @Atia Adina:dia kurang mahir skit blog2 ni..

    ReplyDelete
  11. @Cikmin:cemburu suami lain skit..

    @amirah:hik3..

    @ila-ali ;hik3,kembang idung satt...

    @Mama Zharfan:bagus juga komen camtu...

    @nn:setuju2...give n take la kan?

    ReplyDelete
  12. @Encik Tikus:aiseh..

    @SyUhAdA:bahayaaa...

    @aReaL:awekz pizza mana ni?ramai sangat awek pizza kim salam..hak3..

    @nUR_rOsALiNdA ;anon begini saya suka dan sayang selalu

    ReplyDelete
  13. i love you syg. i miss you now. i miss you forever. muahh, abg dgn tie biru memang hensem.

    memang youlah husband yg paling hensem yg i pernah ada. dont worry ayang, i know you'll love me forever

    ReplyDelete
  14. whoaa... blog nie kena pantau la rupanya... hik3x...

    ReplyDelete
  15. hempuk jangan tak hempuk..hehe


    tengok² nanti dia jadi blogger jugak..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi