November 30, 2010

Ada Apa dengan Gambar?

Ada Apa Dengan Gambar? Inilah antara gambar-gambar yang sempat diambil dengan menggunakan iPhone 4 :

Photobucket
Strawberi Cameron Highlands, Celup dengan Coklat memang terangkat
Photobucket
Ikan Bakar Jalan Masjid India
Photobucket
Alisya Menanti makanan
Photobucket
Telur Bungkus, Nyam,nyam
Photobucket
Jam Tangan Bonia kuhadiahkan buat Isteri 4 Our 3rd Anniversary hasil Income berbloggingku Bersama Nuffnang. Thanks Nuffnang
Photobucket
Waktu hampir nak senja di Pantai Teluk Batik, Perak
Photobucket
Oh, Aku mahu berhenti bela tiger Show. Bela Tiger ini lebih menguntungkan. Hik3..

One of the Wow faktor dengan iPhone 4 adalah kualiti gambarnya yang begitu cantik dan memang sesuai bagi bloggers macam ku. Kalau kehabisan bateri etc, boleh ambil gambar dengan iPhone 4, memang cantik dan saya puas hati. Boleh Zoom juga dan kualiti gambar boleh diambil dalam versi High Definition(HD). Oh, u never know what u have until u lose it. Yup, today kena pulangkan balik iPhone 4 itu, semalam hujan,tak sempat pulangkan. Tapi, review blom habiskan lagi, mb next week saya finishkan semua review pasal iPhone 4 ini.

P/s : Oh, iPhone 4, Blackberry Bold 7680 or Blackberry Torch 7800, yang mana satu patut ku pilih? Apa pandangan anda?

17 comments:

  1. sempat jugak datang teluk batik..kalau datang awal leh saya bawak gi pusing2 kat sini....

    ReplyDelete
  2. blackberry bold . hehe . tapi dua2 pon oke . bestnye byk duit dr nuffnang , boleh beli jam lg tu :)

    ReplyDelete
  3. CANTIK JAM TU. BRO SAMBAR IPHONE TERUS. HEHE

    ReplyDelete
  4. bertuah badan si isteri...beshnyer g jenjalan...

    ReplyDelete
  5. bestnya ikan bakarrr..cantik jugak gmbr dr iphone 4.nak satu :P

    ReplyDelete
  6. Hehe..bila ckp pasal i phone ni, baru teringat..last week, my fren ada buat direct comparison dgn i phone ni kat kedai tu lah..dia compare dgn enset dia, Omnia II waktu tu jugak.dari segi kualiti gambo pada objek dan masa yg sama, Omnia menang lagi..hehe..tapi, taktaula kot2 salesman yg demo enset tu tak berapa reti nak menyetting.. :)

    ReplyDelete
  7. jelesnya orang ada hanpon canggih canggih gini !!

    ReplyDelete
  8. wah, cantik gk gmbr dr ipphone4 nih..

    ReplyDelete
  9. fuh smart r,,,
    nak cari 1 la,,
    tp cari yg free la,, hee

    ReplyDelete
  10. kalo pitih byk mmg tringin nak pakai tp apakan daya..... pakai je la apa yg ada dulu

    ReplyDelete
  11. strabery kegemaran ku..sedapnya.. kesian dah kena pulang iPhone ye..hehehe..ingat bro itu pinjam je..hehehe

    ReplyDelete
  12. cam menarik jer IP4 ni?! Amik dengan digi murah lagi ke dari maxis?

    ReplyDelete
  13. bro

    Angkut HTC DEsire HD pun ok jugak...ha ha ha..

    ReplyDelete
  14. wahh sgt canteQ jam bonia itu, sy tgh m'cri jam bonia utk adiah mak :-) pstu t'msok kt cni..Wahh b'blogging smpi bole dpt jam bonia hebat..cane cara ny tu B-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi