November 30, 2010

Aiskrim Goreng Strawberi Buat Anonymous

Bila panas dan sejuk bergabung, memang mengujakan dan sedap. Itulah juga bagi menangani hati Sang Anonymous. Buat Anonymous [ Refer Entry Ini ] , saya hadiahkan kamu :

Aiskrim Goreng Strawberi

Nyam,nyam memang sedap wifey pekena di Cameron Highlands. Dipanaskan dan disejukkan, fuhh, memang terbaik. Maaf Anon,dapat hidangkan gambar saja, kalau nak yang sebenar, jom kita ke Cameron Highlands, saya belanja.

Anonymous said...
dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa

Justkhai? Aduhai, kenapala mahu dengki ngan semua orang, saya kagum dengan justkhai, fulltime blogger, income 4-5 angka dari blogging, anda mampu buat? Apa yang dia tulis itu hak dia kan?Ambil yang elok untuk tingkat prestasi, kalau ada yang tak elok, jadikannya untuk perbaiki diri sendiri,tak gitu?

P/s : Ambil yang jernih, buang yang keruh,peace no war. Macam manala bangsa Melayu mahu naik kalau asyik berdengki dan menjatuhkan satu sama lain?

***Malam ni sesi layan-layan borak dengan Kak Ina KL dan Mat Joe di Mali's Corner, Danau Kota. Kuey Teownya memang terbaikk. Sesiapa mahu join sekaki, jomla..Jam 8 malam, sambil dinner ble kongsi-kongsi pengalaman.

20 comments:

  1. yum yum...nampak sedap aiskrim tu...boleh pulak digoreng...hehe..

    ReplyDelete
  2. biasalah..ANon2 ni jeles, tp takde plak nk usaha tuk jadi lebih baik..adeh

    wah..malu plak nak p malam nih.yg pasti mali's nyer kueh teow memang best. kat coner tu blom rasa, kat tempat asal dia,jln malinja tuh dh biasa p..klau p platinum walk tu, boleh gak p down town kan..kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh...mali's corner dpt tgk kat tv pun dah teruja sgt. best dpt jumpa2an ngan kak ina kl...kirim salam pada kak ina ye~

    ReplyDelete
  4. tak cukup tu gmbar cameron highlang.. lagi dan lagi..huhu

    ReplyDelete
  5. Eyriqazz: sedap plak aiskrim goreng tu! krm slm kat kak ina ye....:)

    ReplyDelete
  6. huhu...
    I get that a lot...
    that's why I sometimes ignore jerk this type of commentators...
    wat penat jerk lyn diorang...
    kalu comment membina tuh xper gak...

    ReplyDelete
  7. wow! sedap giler eskrem goreng! ala...bestnyer perjumpaan, kalo ieda dok kl dh lama ikut gedik sekali, heheheh :)

    ReplyDelete
  8. En/Pn Anon mesti fofular kalau letak nama masa komen kan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. #Bos :nyam3,memang sedap..wife suka sgt..

    #akmafaizal:hik3,takperla..apa nak dimalukan..kami tak makan orang..

    #suffer8zine;jomla..kecik tapak tangan,nyiru kami tadahkan

    #Izan Ishak :nanti saya sampaikan salam ke kak ina

    #Aini :hik3,sabar2..akan diuploadkan dalam entry2 nanti

    #mama tisya:memang terbaik...

    ReplyDelete
  10. #azzey:nyam2,akan saya sampaikan salam itu

    #-ROCKprincess- :takperlah,ada juga tempat di luahkan perasaan...

    #Ieda Al-Habsyi :takpe,nanti turun kl inform2la ya

    #aiDieNa;hik3,kalau letak nama tidak dipanggil anon pula

    ReplyDelete
  11. tak perlu nk jadi diri org lain..
    jadi diri sendiri sudah ok...

    ReplyDelete
  12. sedapnye nampak.. hehee..

    kat mali tu, saya lagi suka nasi lemak ayam die..

    ReplyDelete
  13. wow,cameron highland,kat kedai mana

    ReplyDelete
  14. kalau pergi ada org blanja makan tak? hehehe

    ReplyDelete
  15. bestnya lepak..tringin nak join..tapi org tak ajak,hehe....x pernah lagi sampai danau kota tu...

    ReplyDelete
  16. semua suruh kirim salam kt kak ina jer?....

    ReplyDelete
  17. meleleh air liuq nih ha..haha
    ak makan skali je kot..teringat smpai skang..haha

    ReplyDelete
  18. aku pernah rasa icecream goreng cameron ni..memang sedap.. selain cameran kata wife aku dekat pasar malam pon ada..tapi tak sama feel makan dekat atas tu.. Mali coner? wah bestnya makan..takdpt joint bro..sbb aku bercuti d penang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi