November 30, 2010

Anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha| X terbaik pun...

 

Sang Anoymous Mengaum lagi . Kali ini di entry Aura Hanis Zalikha , inilah komennya : 

Anonymous said...


anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha. x terbaik pun...

Terimakasih buat Sang Anon yang baik hati dan sudi mengomen. Bukan mudah nak suruh orang komen di entry..Ini jawapan saya:

Maafkan saya, 1st..saya tidak popular kerana mempopularkan hanis zalikha. Hanis Zalikha already popular either saya mempopularkannya or tak. 2ndly, saya tidak popular, dan tidak pernah mengatakan saya popular. Saya sedar diri saya sebagai blogger Cap Ikan Ayam Goreng ini. Menulis pun mengikut gerak hati diri sendiri.

Oh, yang x terbaik tu.u r rite,saya memang tidak terbaik. Ramai silent bloggers yang terbaik dan lebih baik di luar sana. Apapun, terimakasih sekali lagi. Dah lama tak menerima komen sebegini. 

P/s : Selamat Tinggal Dunia Blog. Eyriqazz mengundur diri dari persada blogging....


....................................................................

Hik3, In ur Dream Anonymous..Saya akan teruskan berblogging selagi saya selesa dengannya. One day ,siapa tahu? Maybe u boleh ambil alih pula? tak gitu?

*** Jangan mudah melatah, Anonymous ini bagaikan Si Api, lagi ditaruk minyak lagila disukai. Sejukkan dia dengan Air ( kata-kata yang menggoda, mana tau lembut hatinya dan menjadi loyal reader)...Be Cool ....


UPDATED -


Lagi-lagi komen anonymous :




Anonymous said...

dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa  ( Anon,bacalah habis entry saya ya...)

.....................................................................

58 comments:

  1. Wakiakaka! Sangat menarik dan cool bro petriq..

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  2. ok la dapat komen anon..jangan spam sudah la..penaik semangat sebenarnya..bukan senang orang nak komen macam tu..kira sape yang dapat tu special la blog dia..

    ReplyDelete
  3. yg slu jd anon tue penakut. why dont reveal diri sebenar. haha. bukan leh wat pape pun kan !

    wat jd kata2 semangat je la ;p

    btw, anda bagus !! ;)

    ReplyDelete
  4. Setuju dgn cara itu. Lagi kita melatah, lagi dia suka.

    www.boisaner.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cooooollllllllllll..

    biarkan dia berkata-kata. ;)

    ReplyDelete
  6. Ohh..biarkan si dia dengan dunianya..teruskan berblogging!!!

    ReplyDelete
  7. waa...bro . kalu saya mau melatah juge gamaknye . apepun kena sntiasa brsiap sedia hadapi sang anon yg xpuas hati sntiasa kan?

    ReplyDelete
  8. haha ada jgk manusia yg jeles kan

    ReplyDelete
  9. huhuhu. memang. keep on posting je :) kan uncle. peduli lah mereka. hehe

    ReplyDelete
  10. dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa

    ReplyDelete
  11. hmm.. motif yang hampir sama ketika mengutuk KakInaKl.. hmm adakah orang yang sama?

    Terbaru >> 1) Stop Child Abuse 2) Pesan Untuk Adik 3) Komen Adalah SEO? Macam Mana?

    ReplyDelete
  12. xsgke blog ni pon diserang anon,,
    haha,, nak mgundur diri didalam mimpi je lakan,, xde eyriqazz sunyilah persada blog tnh air,,

    ReplyDelete
  13. si anoy ni memang annoying betul kann.. nmpak sangat tak beranii nak muncul kan diri. Sebab tu jadi anoy.

    Tak pon dia jeles kot sebab dia bukan one of blogger kot. and mungkin dia tak reti rapping macam En. Eyriqazz kot. heheh

    Sapa nak shawl freee??
    Meh singgah

    Header Untuk Qila

    ReplyDelete
  14. benci anonymous sebab org yg suka gunakan nama tu hanyalah mereka yg pengecut untuk memberi komen..
    kadang2 suka komen perkara yang down kan org..huhu

    ReplyDelete
  15. masalah tul si anon tu. nape ye kalau diorg ni nk kutuk2 slalu pakai anonymous. x brani nak tunjukkan diri.

    ReplyDelete
  16. budak kecik je tuh..kalau orang dewasa xkanlah xtau hanis zalikha tu dah lama femes..melainkan IQ dia rendah sangat

    ReplyDelete
  17. jawapan kpd anon patut dijawab dgn baik.

    ada org cepat melatah, bru kne provok sikit dgn anon. dah buat entry marah2, lepas tu diikuti pulak komen2 pembaca yg marah2 dgn cik anon.. Haha. Macam lah bgs sgt org yg komen nk marah2 tu.

    si blogger pulak, kalau takut dgn soalan pedas anon., tutup komen daripada anon., kalau takut jugak berhenti je terus berblog. haha.


    *Saya puji jawapan bro yg tenang ni. :) Api jangan lawan api :)

    ReplyDelete
  18. ish3 sapelah tu..
    cerita pasal org pun xboleh ker si anon tu..

    ReplyDelete
  19. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    Kami telah undi blog ko dahhhhh......


    eeeemmmm terserlah aura kecantikan semula jadiii

    ReplyDelete
  20. betul tu... jgn amik kisah sgt nga si anon tuh...

    ReplyDelete
  21. hmmmmm tak kisahlah bro, janji kita tak kacau orang sudah le

    ReplyDelete
  22. kih3~

    biar je orang camtu bang, told U on Twitter kan?

    =)

    ReplyDelete
  23. yup,juz be cool. sy pon de menerima kritikan jugak. be cool jer & teruskan blogging

    ReplyDelete
  24. i akan terus sokong u ouls semua...persetankan org2 yg tak suka, bkn mudah nak buat org senang dgn kita kan....

    ReplyDelete
  25. aduhai mcm2 lah..klu x suka jgn lah komen..baca cukup lah..xde etika berblogging tol ar.

    ReplyDelete
  26. cik anon yg dengki mcm tu la..tkleh tgk org senang..suka hati la nk tulis apa pn kt blog sendiri..

    ReplyDelete
  27. Camni la sikap segelintir melayu. Takbleh tengok orang maju sket, mule la jeles. Haihh ape nak jadi..

    ReplyDelete
  28. Anonymous tu still okey bg aku tp Antel (Anonymous takde telur) tu yg buat kita angin... tp dlm entri bro ni ada tips.. Tips utk melawan Antel... nice bro.. Btw, kalau bro x popular, apasal antel dengki?..Maknanya bro popular la tu... keh3

    Latest Entry ► (Gambar) 5 Tahun Selepas Berlaku Tsunami

    ReplyDelete
  29. Biasalah tu Bro.. sekarang ni musim anom mengganas kot.. habis semua blogger otai dia tibai...layan ke jelah...

    ReplyDelete
  30. Erm, what's "jk" yang anon tu comment? Tak paham.. Hmm.. Oh janganlah tinggalkan dunia blogging.. Biarlah bertahun2 dan mengumpul bermacam2 pengalaman dulu.. :)

    ReplyDelete
  31. anon neh sebenaqnya loyal reader, sebab tu dia baca blog kita..

    aku pun ada gak anon yang memang dah ter reveal identiti dia, lepas aku dah maki, dia senyap la..tapi aku tau hari-hari dia stalk blog aku..haha.. nampak ja muka dia di nuffnangers yang baca blog aku..

    HARI-HARI! addict sungguh dia dengan blog aku! wakakaka!

    ReplyDelete
  32. sesungguhnya inilah golongan silent reader blog bro setiap hari... ;-p

    ReplyDelete
  33. ( kata-kata yang menggoda, mana tau lembut hatinya dan menjadi loyal reader)...Be Cool ....

    hehe saya suka...:)

    ReplyDelete
  34. Anonymous. They are legion, they do not forgive and they do not forget.

    ReplyDelete
  35. #suffer8zine :terimalah seadanya

    # ProfHariz :thanks bro..

    #ferry :thanks bro..betoi gakstu kan?

    #saidatul_syamin :baling batu sembunyi tangan,...

    #Bo the Nerd :yup,melatah akan membuatkan si dia lebih bersemangat dan berkobar2...

    ReplyDelete
  36. biasalah tu bro..anonymous nie kalo dia berani dia guna nama sendiri..hahaha..nie pakai anonymous boleh nak carut2 kutuk2 hahaha

    ReplyDelete
  37. anon memang camtu . padahal dia jeles dengan blog ni . :)

    ReplyDelete
  38. kira rajin lah gak dia singgah blog, baca entry siap komen kan? hoho

    psst:: in your dream! *thumbs up*

    ReplyDelete
  39. abaikann abaikann abaikann.ok dah cukup 3 kali ahha

    ReplyDelete
  40. Eyriqazz: Pedulikan cik anon tu! dia yg x popular sebenornya. awak mmg best!

    ReplyDelete
  41. wow! kila dok atas aku! hehe...

    alah, buat jer rule cam blog obefiend, anon comment will be ignored.

    tapi aku suka simbah minyak kat anon, biar berapi2 lagi die cakap..haha takde konek btul!



    - MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete
  42. biasala bro. nama pun cik anon. tu sebab komen cam2...cik anon nie mmg suka komen negative..

    ReplyDelete
  43. anon anon memang suka buat kerja camtu. tak habis2.

    ReplyDelete
  44. Bengap apa kamu ni. Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas. Nak cakap poyo, dah tua. Dah macam budak-budak perangai. Matanglah sikit. Kata dah blogging lama. Aku ni guna nick anon juga. Jadi, ayuh kita bertekak dan buat entri khas untuk komen ini..

    ReplyDelete
  45. saya nak jadi anon jugak. siapa2 pon leh jadi anon.

    p/s: cuba teka siapa saya.

    hint: dinner kt mali sekejab lagi

    ReplyDelete
  46. itu dia cik anon dah naik minyak dah....hehe yeye.. dia dah mai dah.. bapak lu potong konek lu ekh mase kecik-kecik?



    - MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete
  47. xper, fikir positif...
    ada anon, ada peminatttt ramai..ekekekee...

    ReplyDelete
  48. anon pun up traffic eyriqazz gak tu hehheh jgn la me kena dgn anon--tak sanggup rasanya..

    ReplyDelete
  49. anon gile glamer ke. saje nak suh bro femeskan dia kot,

    ReplyDelete
  50. Kalo blogger hebat cenggini pun kena serang dgn cik Anon, apatah lg blongger picisan cam mak nih!! * klu blh digelar blogger* Huhuhuhu....

    ReplyDelete
  51. Bagi saya komen-komen ni Anonymous ni menarik untuk dibaca, sebab dia tidak berani memperkenalkan dirinya siapa..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi