November 29, 2010

Panjang dan Power

Wah, Panjangnya. Macam aku Punyala. Panjang dan Power, Sambil menggayakan . Tergelak guling-guling aku bila lihat keletah rakan sekerja ku itu. Panjang dan Power, macam itulah saja kebanggaan seorang lelaki? Otak blue betoi, Ini gara-gara cimon la ni, dia pergi Cameron Highlands juga dan hadiahkan kami souvenir ini :

Pensil Panjang dan Power

Adush, masih terasa mahu gelak-gelak guling bila dia menggayakan aksi "terlampau" tersebut. Boleh tahan juga panjangnya Pensil ni, adalah dalam 40 cm kot, kalau guna ni ,setahun pun blom tentu habis ni.

Nasib baik aksi terlampaunya tidak sempat kurakam, kalau tak tentu korang pun mahu gelak-gelak dibuatnya. 

Pensil Panjang Cimon hadiahkan
Terima kasih wifey geleng-geleng memanjang
Gelak tawa dan jenaka dalam kehidupan
Kalau serius memanjang, dikata pula orang?

P/s : Teringat video Teka-teki ni, sayur apa bila dipotong tak pendek-pendek? Jawapannya, kacang panjang.

*** If i can make a wish, apa yang anda mahu Panjang? Umm, I will choose Panjang Akal...How about U?

13 comments:

  1. Hahaha, memang power bro :). Nice pencil.

    ReplyDelete
  2. Eyriqazz: Kah3......suspen & kelakor!

    ReplyDelete
  3. haaaa.... memang panjang kau senah ooi..
    panjang nan sebatang.. ;p

    ReplyDelete
  4. aku nak panjang umur & murah rezeki bro.. yang lain dah cukup panjang..hahaha

    ReplyDelete
  5. a wish je ke?

    nak byk2 wish

    haha

    ReplyDelete
  6. giler panjang.. agak-agak senang patah tak?

    ReplyDelete
  7. teringat time kecik2 dulu...start darjah 1 hingga 6 pon belom tentu habis nih..haahaah

    Akhirnya Aku Cashout Earning Nuffnang Yang Banyak K

    ReplyDelete
  8. #Thristhan :memang power..hik3..

    #suffer8zine:hik3...panjang

    #azzey :hik3,bikin suspens je kan?

    #KiD:panjang nak sebatang?hik3

    #Tn.Punya:nak juga..yang lain dah cukup panjang?lain macamje bunyinya?hak3..

    ReplyDelete
  9. #Qarl:the more the better kan?

    #Adam:susah kot..tapi kalau pi patahkan ,senangla

    #Boloque:hak3,ble guna until amik spm

    #Sharinginfoz :nanti ku kasitau cimon

    ReplyDelete
  10. tajuk entry tak boleyy blah!

    hahaha (^v^)

    p/s: aku nak rakam aksi ko tadi tp ko tak bagi...takut bini tgk lah...siott jek...aku pulak yg kene

    (^_~)hihihi

    ReplyDelete
  11. warna merah menyala tue.... garang siot...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi