November 29, 2010

Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam, Terengganu

Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam, Terengganu

Saya menerima e-mail berkenaan Jawatan Kosong di Taman Tamadun Islam(TTI) ini yang dihantar melalui Facebook TTI. Jadi saya kongsikan sekali di sini, mana tau ada yang berminat or tengah mencari kerja :

Acclaimed as the first and only Islamic Civilization Park, Taman Tamadun Islam is a showcase of Islamic civilization in the form of architectural wonder. In line with our growth, we are searching for dynamic and motivated personality to joint our management team based in Kuala Terengganu for the position of:

Position : MAINTAINENCE MANAGER

For those who meet the requirements and have a strong desire to take up the challenge, you’re invited to submit your application to :

Administration & HR Department
TTI Management Sdn. Bhd.
Taman Tamadun Islam
Pulau Wan Man,
Losong Panglima Perang
21000 Kuala Terengganu
Terengganu

For more information please call 09-6278881 (Cik Maznah) or 09-6278873 (Cik Farhana).

P/s : Oh, lamanya tak updatekan resume. Tautak camna boleh apply jawatan part time penulis berbayar di suratkhabar/majalah ya? Saja mahu mencuba nasib...

5 comments:

  1. bro eyriqazz tgh apply keje part time yer...me rasa cerah peluang tu..good luck yer!

    ReplyDelete
  2. tq eriqazz..masukkan aku dalam pengomen terhangat.. teruja aku dapat feed dalam blogger femez ni..hehehe.. orang2 ganu cepat rebut jawatan kosong ni.. tuah anda siapa yang tahu

    ReplyDelete
  3. nak cari kerja.. nak cari kerja..
    eh eh.. ganu kite.. jupe mung di nung.. ambo lepak putrajaya aje ler.. :p

    ReplyDelete
  4. #Mama Zharfan :hik3,tak applypun..saje2je manatau ada tempat boleh mencuba nasib..

    #AngahSayang2314 :ada2..

    #myvitrd@tn.punya:hik3..akan diubah2 bro so lebih ramai akan merasa.

    #KiD:hik3..saya lepak di KL pula...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi