November 29, 2010

(Teaser) Alisya di Cameron Highlands

Teaser /preview Alisya di Cameron Highlands :

Alisya mahu petik Strawberi, tapi kenapa tak banyak Strawberi utk dipetik?
Gembiranya Alisya
Mama dan Alisya di Bharat Tea Plantation,Cameron Highlands . Anytime is Tea Time
Sukanya Alisya makan Jagung Mutiara
More updates coming soon. Cameron Highlands best tapi tak sesejuk masa pergi last year. Banyak perubahan berlaku.
Oh, sebelum orang perli Alisya pakai jaket sama, biar saya jawab dulu,Itu jaket kegemaran saya, Tok Wannya (Mak saya) yang hadiahkan. Rasanya itu jaket yang saya pakai masa kecil-kecil lagi.
P/s : Pernah singgah di Cameron Highlands? Apa pandangan anda?
***Thanks Guys For These Entries :

Blog Malaysia Terbaik 2010 Pilihan MelRomeo.COM

UNDI BLOG PILIHAN MALAYSIA

Oh, saya tidak mahu meraih undi kali ni, anda undilah blog yang anda rasakan terbaik/pilihan anda kerana banyak blog yang menarik di sana.

14 comments:

  1. kat mana ek nak beli jagung mutiara tu ? 3 bulan lepas pegi cameron tp tak perasan kat mana ada jual

    ReplyDelete
  2. wah bestnya bro.. suka anak kau tu.. dapat petik buat strawberry tak?

    ReplyDelete
  3. Kalau dulu boleh dikatakan tiap-tiap tahun mesti ke CH TU tp skarang tak mcm tak berapa menariklah bang..mungkin sbb dah selalu pegi kot..selalu check-in area Brinchang sbb kat situ happening but lately kitaorang dah bubuh CH last place to go for vacation..

    ReplyDelete
  4. blom pernah jejak CH.alisya...nape tak bawak auntie sekali :)

    ReplyDelete
  5. comel alisya dengan baju merah dia! :) suka jugak pergi cameron, sebab dh dekat kan, pergi pagi ptg tu boleh turun ke ipoh balik tapi lenkali nak try titun sana pulak :)

    ReplyDelete
  6. nak sangat gi ke situ..tapi tak tahan pening jalan macam ular di palu..

    ReplyDelete
  7. teringat ketika memetik strawberry di genting.. :)

    ReplyDelete
  8. #*Tinie*:kat pSAR MALAM DI brinchang ada dijual..n byk juga tempat lain lagi...

    #myvitrd:thanks bro..tak jadi petik buah strawberi kerana tak banyak buah yang untuk dipetik...

    #Watie Rose :hik3..last place to go?tuhla,tak brapa sejuk dah...tuhla tarikan utama...plus byk lagila..nanti saya updatekan..

    #e.l.i.s.s.m.i.e:siyus tak pernah lagi?jom terjah

    #LyNn HaMzAh :tuhla,bukan main suka lagi..rasanya alisya ni suka tempat sejuk

    ReplyDelete
  9. #Ieda Al-Habsyi:betul2..merasai kesejukan tidur di genting..besttt..hik3..

    #suffer8zine :thanks bro

    #Dilema Si Tangan Basah:thanks to the place n kamera...

    #kak ina kl (1):oh,kalau ikut simpang pulai ok kan..jalan nya tak cam lalu kot tapah..

    #KiD :nyam2..petik best..pastu celup coklat..terangkaT

    ReplyDelete
  10. suke..senyum melebay alisya.suzie xpnh g camreon--

    ReplyDelete
  11. #suzie rahman :senyuman kegembiraan tu suzie..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi