November 24, 2010

(Gambar) KLCC di Waktu Malam

Inilah Gambar KLCC yang sempat diambil beberapa minggu yang lepas :


Cantik Memukau

Salah Satu Bangunan Kebanggaan Malaysia
 KLCC Oh KLCC
Sesiapa datang KL , tempat menarik untuk disinggahi

P/s : Sudah menetap lebih dari 5 tahun di KL, tapi sampai sekarang masih belum berpeluang untuk singgah di Jambatannya. Dengar cerita sekarang, mahu naik sudah kena bayar. Tak tahan nak Q la untuk beli tiketnya.

***Cantik ke view dari Jambatan tu ya?

23 comments:

  1. Indah tp saye belum pernah teroka tempat tu

    ReplyDelete
  2. jambatan tu mmg naik kena bayar. dan nak beratur pun panjang amat. kena ready pegi sana jam tujuh pagi kot. huhu


    saya pun lom penah naek.. nak naik gak 1 day.. huhu

    ReplyDelete
  3. wow..memukau.. :) ari tu tak sempat nak snap malam...

    ReplyDelete
  4. ya la.. cantik la gambar itu.. lagi2 dgn lampu terang benderang terpasang camtu.. ahh i love lights.. hmm lama tak jln2 KL tgh2 mlm bila jln lengang n lampu terpasang.. heh..

    ReplyDelete
  5. wow..sony TX5 ek?

    rasa cam nak sambar je satuuuu!!!

    harga dh turun 1200

    ReplyDelete
  6. wow very nice :)
    a'a sekarang ni nak naik jambatan tu kena bayar. nak juga naik sekali tengok seluruh KL. guna kamera apa ni? clear

    ReplyDelete
  7. Dulu time pegi KLCC pun aku tak sempat nak naik atas.. setakat round2 sekitar suria.. harap2 nanti dapat naik sampai jambatan tu..

    - bro kalau susah sangat nak Q untuk dapatkn tiket, bro boleh cuba macam France Spiderman tu.. panjat je, hehe

    ReplyDelete
  8. singgah laaa nanti kat bangsar lak.. colour2 gitu..

    ReplyDelete
  9. best la jugak naik jambatan dia tu..mmg cun view dari situ...cermin dia pun bukan main tebal lagi

    ReplyDelete
  10. hari2 lalu KLCC sbb ofis tak jauh dr situ tapi tak pernah pergi mlmla. nice pictures!

    ReplyDelete
  11. cantik.. gayat je rasa. su dah pernah naik tapi pergi trip kelas masa degree dulu. so free la kan.. hehe

    ReplyDelete
  12. hurmmm.... nie buat sesi fotografi di waktu malam pun besh nie.... ;-p

    ReplyDelete
  13. aku pon teringin naik juga dekat jambatan tu..katanya sebelah pagi je boleh naik.. dah tu kena beratur beli tiket..mahal ke?

    ReplyDelete
  14. chantik tau eyriq...
    aku la org2 terawal g sana... masa pembukaan....sbb kerja kat situ kan.

    Ko naik atas, nampak bawah mcm ko tgk dlm kota pameran kereta, pokok, rumah..hehehe...
    memang chantik permandangan dia... adalah lebih 5 kali naik...hahahah. sbb thn 2000 masa tu FREE...hehehe

    ReplyDelete
  15. just nk inform...ade award dr sy...nih link nye..


    http://orange-850727.blogspot.com/2010/11/first-award-dr-aku.html

    tq~

    ReplyDelete
  16. #Nadia arRumaisha:Oh,awak tidak menetap di KL ke?

    #nursarah puteri biru :jam tujuh pagi?dushh,kalau weekend tu,blom bangun lagi saya

    #Cikmin :dushh,turun KL tak inform

    #Bella Enveeus: u love lights?nanti blela hiaskan spa u tu dengan lebih bercahaya bella..

    #n@m@n :yup,sony tx5..dah turun 1200?dussh,eden beli dulu 1,500....huk4

    ReplyDelete
  17. # Amirez:haah,teringin juga nak naik..guna kamera Sony TX5 je..

    #kulanz:hik3,tula teringin juga.macam Spiderman france tu?hik3,saja menempah keranda tu bro

    #KiD :bangsar kat mana pula bro?

    #Azmi:adush,jealous,jealous...

    ReplyDelete
  18. #transformed housewife :malam memang cantik..thanks to sony tx5...

    #wannurfazrini:menara jagung?kenapa ya?hik3..

    #Suliana:dushh,buatku jealous lagi..

    #hazman aka species1980:good idea..jom kita proposekan kat Nuffnang

    ReplyDelete
  19. leez pun xpenah naik jambatan tu lagik. t'ingin gak nih!

    ReplyDelete
  20. #Tn.Punya:haah,skang kena beratur beli tiket?tak surela mahal ke tak..

    #Sumijelly:oh,sumi la antara pekerja kontraktor di sana?hik3..sumi bikin saya jealous...

    #fyna:thanks for the award

    #amirah :memang untung

    #e.l.i.s.s.m.i.e:jom terjah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi