November 27, 2010

sayang nak pisang abang

jalan2 di lumut ni tiba2 wifey suruh beli pisang..masa wife mula-mulA cakaptu dah fikir lAin dah.pelik semacamje.hak2,otak blue betoi.ada koma la sebelum Perkataan last tu..
p/s: susah juga bila ada satu nafsuni kan?hak3,tgh bersiap ke teluk batik.sib baik ada iphone4 ,dptla update simple2

24 comments:

  1. hahahah..sungguh memang blue.. pentingkan peranan koma dan sewaktu dengannya tu..

    ReplyDelete
  2. AHAHAHAHAHAHA!! Adoi bahaya org ni.. Otak kelain je peginye.. :D

    ReplyDelete
  3. pisang yer???
    haha....

    wow...
    IPhone4...

    ReplyDelete
  4. haahahhahahah! sabar je ah.. O_O

    ReplyDelete
  5. wooohaaa..jauhnyer berjimba2 dgn family....

    Lumut memang best..my home town, nak mandi mande singgahlah ke teluk batik...:)

    ReplyDelete
  6. tak senonot btul ler..akekeke
    tp dh kawin,nk wat camne kann..kann... :P

    ReplyDelete
  7. Erkkkk....pengsannnnnnnn!!!..tak pe lah pisang memang sedap dibuat cekodok...hehe

    ReplyDelete
  8. Kantoi.. Lepas Tu Abang Terus Tak Jadi Nak Berjalan2... Hehehe...

    ReplyDelete
  9. positif positif...
    tapi ttp pikir negatif ni..
    hehehee

    ReplyDelete
  10. hahaha... selalu juga wife aku minta pisang.. tak terpikir pulak ke biruan aku..hak2..betul2 ini tokey tiger show ni...hehee

    ReplyDelete
  11. kikiki bahaya benar tajuk entri tuh..huhhu

    ReplyDelete
  12. #Cikmin:hik3,memang blue..yup, pentingnya koma dan noktah sebagainya

    #Bella Enveeus:hak3,penangan mahukan anak lelaki..

    #UnicBoyz :pisang,pisang,pisang..pisang emas dibawa belayar

    #Hunny:itula lelaki..

    #diana:betoi,betoi,betoi

    ReplyDelete
  13. #Hezesuze:pisang emas or pisang tanduk?saya suka pisang nangka,sedap digoreng...

    #aTan aHmad :?

    #Afra Yuri:sabar,sabar..kena bersabar dengan lelaki..

    #nurayunni :hik3,i minat warna biru

    #Wan Gerrard :dush,bahaya tersalah beli tu..

    ReplyDelete
  14. #Yui_Wani :hik3,

    #Yutaka Mushimura:tuhla,dah singgah teluk batik,tapi hujan pula

    #cimon:wak di Indon bro..

    #Mat Gebu :nyam2,dah lama tak pekena cekodok pisang...

    #aReaL :hak3,siottje..

    ReplyDelete
  15. #mie:hik3,lelaki...

    #Tn.Punya:hak3,apa tak fikir blue bro..masa dia cakap tu,Sayang nak Pisang Abang...dushh

    # farahwahida :ahak3

    #Miza Yusof :biru mata hitamku

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi