November 10, 2010

The Sleeping Beauty

Alisya,Alisya, macam Mamanya betulla. Nak tidur kadang-kadang bukan main susah nak tidurkan, tapi bila dah tidur, gunung berapi meletup pun tak mampu kejutkan dia. Ehh,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? Ni gambar yang sempat diambil semasa singgah makan Mee Rojak di Port Dickson :
Amboi,Amboi Mamanya, Seronok Nampak?
Alisya Ngantuk Papa
Oh, Prince Charming, Please Kiss Me
The Sleeping Beauty tetap taknak bangun lagi

Itulah puteri tersayangku. "Bila dia Tidur, aku geram, bila dia bangun, sometimes tak terlayan " .

P/s : Psst,psst, Alisya nak Adik tak?

21 comments:

  1. memang cute sleeping beauty.. :)

    ReplyDelete
  2. tang nak adik tue tak tahan... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Nak!!!! **tolong jawab utk Alisya..ahahaha

    ReplyDelete
  4. musti la dia nak adik..! buleh jadik geng bas sekolah dia! he3..

    ReplyDelete
  5. @KiD:thanks..like father,like daughter kan?

    @laskar rainbow :thanks

    @maslinamansor :hik3,bsk malam jumaat

    @ fadah :hik3,mana taknya..main sakan di pantai

    @lAl;hik3...pandaije bro ni

    ReplyDelete
  6. @ArELeEz:hik3,tentu makin heppi alisya ada adik kan?

    @Nadia arRumaisha:thanks..wah, tak tenang tidurla wife saya baca komen u nanti..

    ReplyDelete
  7. baru satu tak terlayan..kalau 3 orang camner ek

    ReplyDelete
  8. alisya tak sabar nak dpt adek tu..thn depan dpt kot..kataku memandai...

    ReplyDelete
  9. comel alisya tido. hiks.. mesti la dia nak adik!

    ReplyDelete
  10. wah comel2.. budak2 bro.. biasanya dah kenyang dia pasti tido punya..hehehe

    ReplyDelete
  11. dedua comel...ehhee :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  12. @kak ina kl :KALAU 3 saya panggil kak ina kl jadi babysityter part time..no worries,laptop n internet will be provided

    @ intankuterpilih:tahun depan?hik3...ok juga..

    @Salmia :comel2..adik laki ke pompuan?

    @Tn.Punya:hik3,tuhla..bukan budak2 pun sama juga kan?

    @ yanmie :how about papanya?

    ReplyDelete
  13. budak2 kecik nie memang slalu nampak cute tambah2 bile diorang lena tido....zzzzz

    ReplyDelete
  14. Memang comel bila dah tido macam tu .. usik sana sini pun tak sedar =)

    ReplyDelete
  15. comel nya lah alisya ni, agaknya kalau jumpa lagi sekali nak x dia kena dukung dgn kak emy.? hihihi~

    ReplyDelete
  16. @hazman aka species1980:hik3,betul2...comel bila mereka tidur,tenangje tgk..

    @a n a s t a s y e a :hik3,memang tak sedar

    @Lovely Emy:mesti dia nak,dia ngan pompuan tiada masalah,ngan lelaki dia kurengg skit..hik3..

    ReplyDelete
  17. hehhe comel jeeee gerammmmmmmmmm! eh, bg jela alisya adik uncle... lalala

    ReplyDelete
  18. @eykameow:thanks...hik3,ble bagi2 je ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails