November 10, 2010

(Gambar) Pantai Teluk Kemang, Port Dickson

Sekitar Gambar di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson semasa bercuti di sana weekend yang lepas :

Seronok Mereka Mandi. Jealous2, dah lama tak mandi laut
Oh, rindu nak naik Banana Boat Lagi. Besttt

Jom Terjun

Santai, Jom Bina istana Pasir

Apa diorang buat tu?



Panoramic Picture 1



Panoramic Picture 2
Seronok mereka dapat mandi pantai 

Meriah


Picnic Sakan


P/s : Dah lama tak mandi Laut. Seronokkan dapat Mandi Laut?

9 comments:

  1. kalau hari minggu mmg dah mcm pasar lambak

    Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

    ReplyDelete
  2. waaaahhh.. dah ramai org kat teluk kemang.. banana boat pun banyak..
    bila laaa nak bercuti2 nih.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  3. macam menarik jer percutian kat sini....
    boleh pergi kat sini

    ReplyDelete
  4. aik? pergi hari ape? Mas pun pergi PD gak. Hari ahad singgah kat Telung Kemang

    ReplyDelete
  5. banana boat...serik nak naik dah...rasa nak mati bila kna jtuh kat tgh2 laut tu...dasar penakut :p

    ReplyDelete
  6. @suffer8zine:betoi2..ramai giler orang especially yg datang dari KL

    @KiD:jom cuti2 Malaysia

    @Fadah :menarik..jom terjah

    @maslinamansor :oh,saya pergi hari sabtu

    @[s][u][e][h][a][n][n] :tuh yg part best..eh,bukan ble pilihke taknak diterbalikkan?

    @ Sharinginfoz:ramai2 dan meriah...

    ReplyDelete
  7. wah teringin nak g bercuti dengan isteri juga ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails