December 1, 2010

Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas|Nak cakap poyo, dah tua


Aku seorang anon said...
Bengap apa kamu ni. Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas. Nak cakap poyo, dah tua. Dah macam budak-budak perangai. Matanglah sikit. Kata dah blogging lama. Aku ni guna nick anon juga. Jadi, ayuh kita bertekak dan buat entri khas untuk komen ini.. - Entry INI -


Saya tunaikan permintaan kamu Anon. Kalau mahu bertekak jom kita bertekak dengan cara yang betul. Jangan baling batu sembunyi tangan, macam askar Israel la pula camni. Sembunyi celah bukit main tembak je.

Apapun, thanks again. Yang buruk itu datangnya dari saya. Mungkin benar juga katamu ANon, akan cuba perbaiki diri ini. Terimakasih , komenla bebanyak lagi ya. Teruja bila dapat komen bebanyak. Tentu anda seorang debater hebat dulu kan? Oh, kalau ajak bertekak, saya surrender, U win...Nanti saya belikan Medal untuk U ya? Boleh?

P/s : Sepuluh jari dipohon andai tersilap kata dan bahasa. Saya hanya manusia biasa.
Yang Benar - Eyriqazz Yang Dah Tua- 

43 comments:

  1. anon, mehla komen kat sini pulak. plis2... eyriqazz nak bagi medal dah tu... takkan tak nak kot.

    ReplyDelete
  2. aduhai!!!
    kisah anon lagi..
    ehheee

    ReplyDelete
  3. entri panas awal bulan.. sabar bro.. anon ni memang mcm tu...tapi seronok apa layan mak anon ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. DJ dulu pun debater..tapi DJ kalau jadi Anon, mesti bernama :D

    ReplyDelete
  5. ish bro manada tua ar..still young and evergreen pe..

    Anon ni bila dah jeles macam2 ayat yang kuar bila berkata-kata. macam lirik lagu Tolong Ingatkan Aku nyanyian Ana Raffali ni:

    "Bila marah merasuk minda, Kecewa menyelubungi jiwa,
    Aku lupa"

    sabar je la bro..chill!

    ReplyDelete
  6. sayu je bace ayt last tu,, hehehe

    ReplyDelete
  7. Biasalah nama pun manusia
    pasti ada sifat iri hati ataupun dengki. Diri kita sendiri pun mempunyai sifat itu samaada kita perasan atau tidak jer yang sifat itu ada dalam diri kita. itu pendapat den la orang lain den tak tau ler. Tapi selalunya kalau den dapat komen cam ni den malas nak melayan.

    ReplyDelete
  8. harap ko bersabar bnyak2...bnyak dugaan dlm dunia blogger..peace

    PANAS: Harga Petrol Ron 97 Naik 15 sen..apa sudah jadi?

    ReplyDelete
  9. hehe eyriqazz yg berumur 25 tahun ini dikata tua??? oh tidakkk... bro, dapatkan medal coklat tu sudah.. :) u mmg sengaja approve comment dorg ni yea? kalau tak approve kan senang.. apa saje yg bole mereka lakukan..

    ReplyDelete
  10. haih, orang dengki tak sudah2.. sabarlah bro. orang kalau dengki ni memang dah mcam hilang akaltak pikir waras,.. main sembur ikut rasa.

    ReplyDelete
  11. ada jgk eh yg main hide n seek gtu..hemm..nk komen, komen je la kan tp tunjukkan diri tu sape, jgn nk main2 sembunyi2 lak..isk..isk..sbr ye ckgu:)

    ReplyDelete
  12. hihihi apelah anon ni. dia mmg nmpak tak matang "TERANG-TERANGAN".. ada ke ajak bertekak.. haihh.

    btw, lucu lah.

    yg benar,
    eykameow yg masih muda dah bergaya.
    hahahahaahah!

    ReplyDelete
  13. hurmmm..pelik la..anon2..jgnla kacau hidup org..

    ReplyDelete
  14. teruskan je bang...jangan layan..dia jeles tu...

    ReplyDelete
  15. Salam kenal,
    jangan layan...Buat tak tahu saja. Takkan tamat dan boleh tutup mulut orang.

    Teruskan berblog selagi diizinkan Allah.

    ReplyDelete
  16. Salam kenal,
    jangan layan...Buat tak tahu saja. Takkan tamat dan boleh tutup mulut orang.

    Teruskan berblog selagi diizinkan Allah.

    ReplyDelete
  17. macam2 manusia ni. sabo je la :-)

    ReplyDelete
  18. apa-apa pun yang penting kalau ianya boleh dijadikan tauladan OK le kalau tak buat dek aja

    ReplyDelete
  19. Pastinya cik anon tu suka sbb ada entry untuk dia... hahahaha

    ReplyDelete
  20. bro... yg merapu jgn di layan...kalo teguran membina x per.. tp bro filirlah balik.. kalo melayan si anon... ni... buat bro patah semangat je...

    ReplyDelete
  21. aser bagus laaa kalau ader anon dtg comment kerna bermaksud blog anda fofular laaa samapi si anon menyibuk sama nak komen hehehe

    ReplyDelete
  22. tak kesian ke kat mereka yang memang benar2 bernama "anon"...buh lah nama lain pulak...anan ke anin ke...

    ReplyDelete
  23. ahahaa siap nak belikan medal tu, apa lagi komenlah banyak2 sini blh dpt adiah medal :P



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  24. alololo~

    comel betul ANON yang puaka2 ni kan?

    macam takde telur atau gunung2~

    haish~

    ReplyDelete
  25. ala biar jelah beb, jgn di layan lah.

    btw, ko dah tua ek? bukan ko kata umor ko baru 25 huahauhauahauhauha

    ReplyDelete
  26. hohohoh..xde tua aiiiihh...bro GTO...

    bro still mantop lagik....;)wooohaaa...

    ReplyDelete
  27. best per sekali sekala layan mak/pak enon ni..

    ReplyDelete
  28. hahahaha,..............
    aku rasa anon tu mesti dah lagi tua...hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  29. huwawawwawa.

    tak payah layan br0..

    biarkan di0rang.

    ReplyDelete
  30. oh anon..diriku memerlukan mu di blog aku..datanglah kamu ku menyerumu~~~~~

    p/s: hi cik anon..leh kenal?

    ReplyDelete
  31. huhu ntah pape la anon tu..
    tak payah layan je bro

    ReplyDelete
  32. anon takde telur tu mesti terkinja2 dapat medal dari bro tu..ekekeke :P


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  33. anon yang baik hatiDecember 1, 2010 at 4:12 PM

    Kahkah.comel sunnguh kamu.nak aku show off ker.dah nama aku pun anon.nak show off per lagi.by the way,thumbs up pada kamu sebab buat entri khas ini.nampaknya kita pun sama juga macam budak2.kahkah.terima kasih juga sebab nak bagi medal pada anon2 sekalian. Harap dapat buat entri khas pula untuk komen yang ini,dan mungkin yang akan datang.kepada pengomen yang lain,jangan pula terlebih-lebih pula sebab anon tak kacau telur dan gunung korang.apahal,korang pun nak jadi kaki kipas ker?

    ReplyDelete
  34. #anon yang baik hati:salam anon yang baik hati..terimakasih menyinggah lagi&komen juga...sama-sama juga..tak perlula buat entry khas lagi untuk kamu,cukupla kamu dah cukup glamour..kasila orang lain pula untuk glamour...

    Apapun,setiap orang ada pandangan peribadi..N i respect ur komen even it might hurt me/mengganggu emosi..normal la,kita tak boleh nak paksa pandangan orang or paksa orang suka kita...

    Yang buruk itu datangnya dari saya..hanyalah manusia normal yang tak lari dari membuat silap...Maafkan saya ya terkasar kata dan bahasa...Gaduh2 ni tak mendatangkan apa-apa ,yang menang jadi arang,yang kalah jadi abu...

    Cukuplah apa yang terjadi kat bapa saya sampai bapa saya meninggal terkena buatan orang..Minta-minta dijauhkan...

    Salam Maaf Anon walau siapa pun anda...

    Yang Benar,

    Eyriqazz yang semakin tua...

    ReplyDelete
  35. Anon yang baik hati komen lagiDecember 1, 2010 at 6:07 PM

    @Eyriqazz.

    Aku takder hal bro. Bukan nak sakit hati atau dengki. Untuk makluman kamu, komen yang pasal Hanis Zalikha atau nak berenti blog jadi macam JK tu bukan aku yang post. Anon yang lain. Aku cuma nak bagitau, tak guna layan anon2 yang tak show off diri sendiri. Macam nick yang aku guna ni. Ko pun bukan tau siapa aku. Jadi, pada aku, tak guna di layan kerenah anon ni. Just delete saja atau buat derk jer komen-komen yang sebegitu atau komen yang macam aku tulis sebelum ni. Just terus blogging. Tak payah buat entri khas untuk anon, sebab semakin di layan, semakin galaklah komen dari anon. Itu juga menunjukkan sifat diri kita sendiri..

    ReplyDelete
  36. at least bagitawu la nama. karim ke senah ke.

    ReplyDelete
  37. Anon yang baik hati komen buat kali ke berapa entah..December 1, 2010 at 6:12 PM

    Lagi satu bro, aku mintak maaf kalau komen aku yang sebelum ini bunyinya sangat kasar. Just ignore jika ianya langsung tidak membawa apa-apa kebaikan kepada kamu. Lagi sekali aku nak bagitau, abaikan saja komen dari segala anon2 yang boleh buat kita sakit hati atau terasa hati. Just delete sahaja komen mereka. Tak payahlah buat entri2 khas, sebab anon2 akan lebih gembira jika kita layan kerenah mereka. Full stop.

    Lagi sekali aku mintta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki.

    ReplyDelete
  38. yang paling tak tahan ayat last tu...

    yang benar...

    agagaga..

    ReplyDelete
  39. #Salam Semua : Thanks for komen, sokongan, kritikan dan komen membina....saya akan cuba perbaiki diri ini..tegur-tegurla ya..saya tak ambil hati...untuk memperbaiki diri ini..

    #Anonymous :terima kasih dari saya..ehh,kalau ada tersalah saya dah maafkan..sayapun mohon maaf sekali..betoi juga kata-kata anda...perlu pelajari lebih lagi...thanks Anon..Peace No War...
    Love U...

    ReplyDelete
  40. oh sy setuju dengan anon yang dah komen berapa kali tu... hehe...sorry la bias sikit.

    tapi betul kata anon baik hati tu, next time delete jer komen yang menyakitkan hati. bukan membina pun. lagipun, komen yang menyakitkan akan terus melekat dalam hati dan makin bertambah sakit jika dilayan.

    kalau delete terus memang terus terpadam dari kotak ingatan dan hati pun tak sakit..

    hanya sekadar 2 kupang dari saya..ekeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails