December 22, 2010

Harga Tambang/Tiket ETS


Harga Tambang/Tiket ETS sehingga end February 2011 rasanya.

Antaranya :
KL Sentral-Ipoh RM30
Seremban-Ipoh RM38
KL Sentral-Seremban RM16

Nilai-Seremban RM10


Kalau betul kata Pakcik teksi, mungkin harganya akan double selepas promosi berakhir nanti. Fuhh, KL Sentral ke Ipoh RM60? Kalah harga tiket kapalterbang Air Asia ke Kuala Terengganu time promosi. 


P/s : Umm, semua mahu naik, apa harga yang tak naik ya? 

7 comments:

  1. adesss..mahalll gile,,uwaaaa..diriku hanya sorg plajar..g mana mau carik uwanng lebih dong~

    ReplyDelete
  2. naik bas saja sudah..tros sampai rumah..tiket dia double tikaet bas aku..sampai rumah dak jugak..nak kne suh abg amek la plak..huhuhu

    no no no..

    ReplyDelete
  3. Betul tu. semua harga nak naik kan. Kalau gaji pun sama-sama naik kan bestt.

    hee

    ReplyDelete
  4. naik shuttle tren pun okay gak kalau nak balik perak. kalau tak kesah tambah sejam, no problem.

    kalau naik ekpress rakyat ke ekspress langkawi, bersabar la kalau tetiba je dgn suka hati delay memanjang. haha

    ReplyDelete
  5. #nama.aku.lynn:itula kan ..Inilah jadinya bila, harga diutamakan, keuntungan didahulukan...

    #*cimOt* :oh,saya risau nak naik bas ..especially bask ekpress bila banyak kemalangan skangni

    #butterflyana :yieza,kenaikan harga tidak selaras dengan kenaikan gaji..yang kaya makin kaya,yang sederhana makin miskin,yang miskin semakin terseksa

    #iniialahaku :itu kata pakcik teksi..tidak tahula betul ke tidak

    #sekuk tawa :yiezaa..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails