December 3, 2010

Jam Tangan Bonia Hadiah Anniversary Buat Isteri

Minggu lepas, selepas surprisekan Isteri 4 Our 3rd Anniversary with Dinner di Haven Restaurant, a few days after that, saya ajak Isteri ke suatu tempat. Dipendekkan cerita, sampai ke lokasinya dan saya hadiahkan wifey :

Jam Tangan Bonia
Nampak Cantik di tangan Isteri
Isteri Tersenyum gembira
Bonia Pavillion, tempat dibeli
Kalau banyak duit, rasa mahu suruh isteri pilihje mana-mana lagi yang berkenan

Alhamdulillah, rezeki berblogging bersama Nuffnang semakin murah dan sebagai tanda terimakasih buat Isteri yang memberikan sokongan dalam berblogging ini, apa salahnya kasi hadiah yang dia suka kan? Sudah hampir setahun isteri hint-hintkan mahu Jam tangan Bonia ini, tapi belum berkesempatan/cukup budget untuk belikan. Terimaje my 1st RM1K+ cek dari Nuffnang, terus saya reservekan some portion for this special occasion. 

Harga sebenar RM500+ tapi selepas diskaun dapatla harga RM380. Okla, asalkan Isteri suka. Wang ringgit bukannya ukuran kan? Yes, Money Can't Buy U Happiness but If U Use it Wisely, it will Make You/Other People Happier, tak gitu?

P/s : Teruja dapat jumpa Hanis Zalikha yang Hot , tapi di hati/mata saya, my wife tetap the Hottest Girl in the World.

*** Tiada Hadiah Yang Mampu diberikan oleh Seorang Suami jika dibandingkan dengan Pengorbanan Seorang Isteri dalam sebuah rumahtangga. Hargailah Isteri anda, and Once in a while, Surprisekan Mereka. Woman Love Surprise, kan?

24 comments:

  1. Tahniah Bro Petriq :) Dan bestnya dapat jam baru untuk akak... Hehehe

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  2. mmg cantik jam tu ditangan your wife..

    saya suka ayat terakhir tu...andai semua suami mcm bro eyriqazz..pasti takde lagi kes2 wanita yg teraniaya atau didera gara2 lelaki bernama suami..

    ReplyDelete
  3. waaahhh... beruntunglah yea..
    btw, satu cara untuk kita hargai pasangan kita.. :)

    ReplyDelete
  4. yes women do luv surprise much..hihihi..

    ReplyDelete
  5. Best giler..Jam sy pun dah rosak..Dah bg hint kat husband dia buat dek je..jeles tau tgk isteri eyriqazz dpt jam..sgt2 jeles..

    ReplyDelete
  6. best la isterimu dpt romantic dinner dpt jam lg...stuju2 perngorbanan isteri dlm rumahtangga tiada nilainye

    ReplyDelete
  7. Pandai ko ye eyriqazz pancing isteri dengan Jam tangan Bonia.. dah tu g posing dengan hanis Zalikha..hahaha.. bijak2..orang muda ni.. apa pon aku setuju dengan kata2 kau eyriqazz.. tidak terbayar pengorbanan seorang isteri jika diukur dengan wang ringgit.. Hargailah isteri anda

    ReplyDelete
  8. best2...
    tahniah...
    semoga hubungan anda berdua berkekalan sampai bila2...
    huu...

    ReplyDelete
  9. dlm blog saye, saye inform kalau nak tips2 ambil hati isteri boleh view blog QTO...see ader lagi tips yg best pikat hati isteri... beruntung isteri bro....

    ReplyDelete
  10. suka tau mcm ni,sayang wife..bgs..caya la

    ReplyDelete
  11. wife dpt jam?? Wui...beshnya!!

    mak jeles nok!

    ReplyDelete
  12. untung ur wife. lawa lak jam tu...

    ReplyDelete
  13. Assalam...
    Nak minta sedikit nasihat tentang BlogLarian: blog untuk BW secara ekspress jika berkelapangan.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  14. arrggghhh!! sweetnyer!!! ssh nk jumpa husband cam nie zaman sekrg...huhu....untung wife....

    ReplyDelete
  15. adalah suatu nikmat apabila dapat bahagiakan orang yang kita sayang.....

    ReplyDelete
  16. entri bagus ni, boleh jadi contoh untuk pasangan yang belum berkahwin.

    ~yes..perempuan suka kejutan , walaupun kecil :)

    ReplyDelete
  17. Type berapa jam tangan bonianya ??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails