December 3, 2010

Hanis Zalikha Yang Hot

TertunaiLah Hasrat di Hati. Akhirnya dapat juga Eyriqazz berjumpa/bergambar dengan :

Memang Cantik, Orang Kedua Tercantik pernah saya jumpa Selepas Isteri Saya

Thanks to Nuffnang dan Event Nokia Ovi Store , dapat berjumpa dengan Hanis Zalikha. Masa mula-mula tengah makan tu, cam tak percaya, tiba-tiba ada gadis cantik ni lalu tepi, saya siap tanya Michelle, Itu Hanis Zalikha kan? Michelle cakap ,yerlah, dia lah....

Dussh,tetiba pula kamera abis Bateri. Nasib baik ada MohdZaid Thanks gambar ini untuk MohdZaid, guna kamera dia. Thanks Zaid, dikaulah penyelamatku. 

Thanks Nuffnang, keranamu saya dapat berjumpa ramai bloggers popular dan mendapat ramai kawan bloggers.

P/s : Bila pula dapat Jumpa Irine Nadia Marcello, Nicole Kiss ,dan  ZackZukhairi  ya?

69 comments:

  1. perrrghh..
    mantap..
    cover skit macho 2..

    ReplyDelete
  2. JELESSSSS!!!! Nak jumpa Hanis gak..hahaha

    ReplyDelete
  3. tertunailah hasrat dihati..malam ni termimpi-mimpi...jangan tak bangun di pagi hari..nanti habis rezeki lari..

    ReplyDelete
  4. tercapai gk cita-cita ko bro...:-)

    ReplyDelete
  5. No Komen..hati panas tengok gambo..wakakaka..cehh..mcmana boleh tak tahu Hanis Zalikha datang..adeyyy..Someone please inform lahhh next time..warghhhhh..grrrrrrr

    ReplyDelete
  6. bila la plak aku boleh jumpa HZ ni...
    haaha...

    ReplyDelete
  7. nice to see u kat workshop td..1st time jmpa blogeer hebat cm kmu n hanis zalikha..

    ReplyDelete
  8. wah,pengalaman yg susah nak cari tuh

    ReplyDelete
  9. hmmm.. bila laaa nak jumpa bloggers eyriqazz tu.. lagi terkenal.. :)

    ReplyDelete
  10. amboih syg bini ! :)
    bini yg paling cantik di mate suami.
    lepas tu baru wanita2 lain.
    bagos..

    ReplyDelete
  11. der.. mentang2 gua tak glemer tak nak ambik gambar ngan gua ke.. sob2..

    btw hanis zalikha mmg cun.. tinggi der.. pergh..

    ReplyDelete
  12. #Ery Farieha :jom join next time

    #Shahir @ Meng :cover2

    #andyhowtt:akan ketemui suatu nanti kot bro

    #kak ina kl :hik3..mesti bgn....tiket rapunzel sold out..huk3..

    #J.M.R :yieza,tuhla,nara,budieypun ada skali

    #nama.aku.lynn :beshh

    ReplyDelete
  13. #phreak-id :hik3,sib baik sempat terjah...

    #JAI :someone plz jgn kasitau kak jejai..hak3..

    #Azmi :boleh2...

    #nana cHan;hik3

    #Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):nice meeting u juga bro..tak sempat nak borak2

    #Nazirul:betul-betul

    ReplyDelete
  14. #KiD:hak3,pandai bro berseloroh

    #hamzah ian :eh,nak kenA LEmpang ni..bila masa tak amik gambar ngan bro..Hik3...

    #cik panadol:iras2 ngan siapa ya?

    ReplyDelete
  15. #Marya Hana .:mestila si isteri paling cantik di hati suami

    ReplyDelete
  16. tuuudiaa ramai yg jeles nasib terselit bini paling cantik..ki2

    ReplyDelete
  17. Eriq..Saya suka ayat tu "wanita kedua tercantik selepas isteri saya"... Kelazz!!! ~ tip kebahagiaan rumahtangga.

    ReplyDelete
  18. hi bro

    qarl ere

    ada tegur bro td kat workshop

    huhu

    hanis zalikha sy dh jumpe

    irine nadia sy dh jumpe

    FATIN LIYANA je blom ni!

    ReplyDelete
  19. wah bro eyriqazz muka ada senyumm,, hee

    ReplyDelete
  20. hurmmm.... memang rugi giler sebab tak dapat join event walaupun dah dapat invitation.....keje la pulak.... huhuhu...takpe laaa.... my job is 1st priority

    ReplyDelete
  21. wah suka kau ye eyriqazz.. malam semalam memang meriah.. time nak bergambar time tulah bateri habis.. aku pulak tak bawa camera.. kesian wife aku tak dpt nak bergambar dengan Hanis tu..next timelah lepas beli camera..hehe

    ReplyDelete
  22. wow wee~,anak pn nani memang hot :)

    suke ayt ni "Memang Cantik, Orang Kedua Tercantik pernah saya jumpa Selepas Isteri Saya"..sweet2

    ReplyDelete
  23. Aw Eyriqazz you're so sweet. Thanks for having me in your blog!

    Nice to meet you and friends :)

    ReplyDelete
  24. dia mmg sgt cantik..ada iras2 erra fazira..

    ReplyDelete
  25. wah
    tahniah
    meletuplah bro dapat jumpa hanis zalikha
    hehe

    ReplyDelete
  26. Wahhh..Hanis in the house..cehhhh..

    ReplyDelete
  27. cayalah bro...dpt bergambar dgn hanis zalikha. mmg cantik orgnya!

    ReplyDelete
  28. grrrrrrrr.......... ko saja kan?? kan?? bikin aku pasan.
    tak habis htr msg kat aku, ko leh wat entry lak..........arghhhhh....

    kalu aku tahu aku g semalam.....huhuhuhuh


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  29. WAAAAAAA,tinggi haniss ni. btw bro eyriq kene jengket jengket tak? HAHA

    ReplyDelete
  30. org ke 2 tercantik yg pernah eyriq jumpa...hahhaa sib baik wife no 1 :)

    ReplyDelete
  31. wow...
    happy dpt jumpa Hanis Zalikha ek...
    huhu...
    congrats2...

    ReplyDelete
  32. ini orang memang manis laaa... saya maksudkan hanis tau

    ReplyDelete
  33. okaylah

    saya mengaku saya kembali kepada nuffnang

    hehehehehe

    ReplyDelete
  34. Saya turut JELES!!!hohoho.. terbayek la.. memang lu hebat!!ahaha

    misterlAl
    lAl

    ReplyDelete
  35. Wahhh.. Menarik... Plus++

    Bilalah agaknya saya pula ingin bergambar bersama bro petriq dan hanis :P

    P/S : Event nuffnang xde kat penang ke?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  36. aisey bro!! selalu buat n3 gempak pasal hanis, tup tup bila jumpa mcm tak perasan pulak...purak2 tak perasan kot..hahaha

    ReplyDelete
  37. arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
    takpe, tahan la kejap jeles ni.
    2 tahun lagi akan ada gambar aku ngan hamis...haha


    - MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete
  38. bro main jengket2 ehh time nak bgmbar ngn kak hanis nih :P

    btw, tahun depan jmput2 la dtg umah irine kat melaka, sure dpt jmpe punye ;)

    ReplyDelete
  39. argh... giler jeles... :) irene pown komen.. huhu.. nak jumpa gak.. :)

    ReplyDelete
  40. wah wah wah hanis zalikha tu. hanis zalikha bagi komen lak tu =)

    ReplyDelete
  41. #honeyvsbee :of course la bini paling cantik di hati suami kan?

    #rossoneri :tinggi,rasanya dlm 170cm ...sayapun baru 165cm

    #Mama Zharfan :indah rupa,indah khabar,itulah dia

    #kyo_9:memang cun..

    #Miss Mirror a.k.a Sam :mestilah isteri no.l kan?

    ReplyDelete
  42. #Qarl :oh,u bikin saya makin jealous..

    #Shahrul Hairy Shaharuddin :yiezaa,ada can bro jadikan calon untuk bro..

    #Fariq :hik3...

    #hazman aka species1980:hik,cover ke bro?takper2,next time ble ketemu...

    #myvitrd @ Tn.Punya :beli dua kamera terus bro..In case of emergency...

    ReplyDelete
  43. #Peri PiA :memang hot..dan Isteri semestinya berada di No. 1...

    #Hanis Zalikha:memang tak percaya dapat jumpa hanis dan hanis komen di entry ini...thanks...

    #Ilhamny.com:iras-iras..rasanya dia lagi cantik dari erra fazirra..

    #En iLham :hik3...mana ada meletup...

    #Sharinginfoz :yieza...

    ReplyDelete
  44. #n@m@n :isteri tak marah,geram aja..dia tahu kasih saya hanya untuknya..ewahh..

    #JAI:yiezaa...amcam,panas tak bro?

    #Izan Ishak:yup..memang cantik..

    #Sumijelly :Hik,next time kalau aku tahu hanis dtg,aku tak inform ko..ahaks..

    #Liyana Lunia. :hik3..takyah jengket2..5 cm je beza..hak3..

    ReplyDelete
  45. #bungakuning . :thanks to Nuffnang...jom join event

    #yanmie :for sure wifey no. 1

    #-ROCKprincess-:thanks..heppi2..

    #just me..ummi :oh,jadi saya masam la?

    #Mommy Lyna :good decision..jom join event nuffnang bersama2

    #lAl :saya tak hebat,hanis hebat...

    ReplyDelete
  46. #Hariz:mungkin suatu hari nanti ada event di jambatan Pulau Pinang pula?

    #MamaYatie:hik3,perasan cuma tak percaya,betulke,betulke?hik3..

    #velasrizal :redmummy pun hot juga...

    #MuJE :aiseh,kenapa 2 tahun lagi?bro jadi pengapit untuk hanis ke bro?

    #Irine Nadia MaRceLLo :siyus?jom geng2 kita pi terjah melaka....

    ReplyDelete
  47. #Razis ;hik3,macam best?

    #Johari Hamzah :hik3...akan ketemu kalau ada peluang kan?

    #cik EPAL :hik3,ala,hanis pun dah lama komen di entry cik epal juga kan?

    #Kancilbiru :ngorat saya ke?hik3..

    #SANDRA AZWAN: Fashion Designer:agreed...

    ReplyDelete
  48. sori.. sapa hanis zalikha? dia nyanyi lagu apa? saya blogger baru... jap ag google..

    ReplyDelete
  49. Bro, calon untuk apa? hahaha.. bagai langit dengan bawah tanah bro.. **malu2** larikkkkk~ AHHA!

    ReplyDelete
  50. hot hanis ni..hehe
    bertuah la sapa dapat jumpa



    http://syahrilhafiz.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails