December 4, 2010

Rezeki Contest Lagi|Thanks ChurpChurp

Baruje pulang dari Menonton Wayang bersama wife dan Alisya tengok cerita Rapunzel(ketika entry ini ditulis). Balik-balik buka e-mail ada berita gembira dari churpchurp :


Hey there!

Congratulations on being the one of the winners of RM100 Instant Credit!

You are entitled to a RM100 credit to your account courtesy of Churp Churp.
Please be informed that this will be credited to your account within 48
hours. 


Syukur, thanks to entry ini : Be Part of ChurpChurp Today! | 7 Reasons Why You Should Join ChurpChurp


Yey, bertambah RM100. InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsi lagi. Kalau kongsi RM50 , 5 pemenang, at least sudah 5 orang lagi bergembira hati kan?

Thanks ChurpChurp . Sesiapa yang belum join ChurpChurp, jom join, berbaloi-baloi.

33 comments:

  1. wahh~ bestnya..mcm mn la dorg judge tu ea..uhuhuhu..nak mng jugak :(

    ReplyDelete
  2. wah tahniah2,,
    tgn nji dh rase gatal2 je ni nak tgu bro eryqazz share adiah tu,,

    ReplyDelete
  3. wahh!! best nyer!! sya mmg dah join churp churp ni. tp tak tau lah cara advertisement dia. ada dpt asgmt. pstu dah submit. then what? hahhahah!!! last2 sya ignore jer lah...mcm leceh jer....huhu...

    ReplyDelete
  4. bertambah rezeki lagi saudaraku eyriqazz..tahniah bro.. syukur... cepat2 aku nak rebut rm50 tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  6. Eyriqazz,macam mana nak tahu ada contest..saya baru sign up dengan churp churp 2 hari yang lepas..

    ReplyDelete
  7. dah join dah churp churp bro! best! duet senang masuk! hahaha. tapi kene rajin sikit lah. post sana post sini! tapi terbaik lah!

    ReplyDelete
  8. tahniah bro...murah rezeki betul dgn churpchurp~

    ReplyDelete
  9. dah join tapi tak brape pandai nak pakai

    ReplyDelete
  10. wow..thniah en qazz..acely, sy xfhm cmne nk gune churp churp ni..huhuhu

    ReplyDelete
  11. harus di share tu,muahaha

    p/s: salute org umah bro,nampak sentiasa anggun berbaju tradisional walau ke mana pergi..

    ReplyDelete
  12. tahniah bro....saye dah join tapi tak aktif pn....huhuhu

    ReplyDelete
  13. congratz bro. semoga rezeki bro dimurahkan lagi. :-)

    ReplyDelete
  14. kyan terlepas contest nie...hahaha asik tangguh2 je buat entry, last2 tgk dh due...wakaka

    btw tahniah ye :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  15. #Boloque :terimakasih...joinla..berbaloi2

    #ema サニ :joinla..lain kali mungkin rezeki u pula..

    #Qarl;thanks bro..

    #Fariq :hik3,InsyaAllah,akan dikongsi..Sharing is Caring

    #Mama Zharfan :amin..thanks Mama zharfan

    ReplyDelete
  16. #Aisyah AR :mula2 mmg la blur2 skit..tapi lama2...mmg berbaloi2..

    #SyUhAdA :terima kasih

    #Zairie Husin :thanks..

    #Tn.Punya :hik3...Rm50 kongsi 5 ok?

    #hamzah ian :blom buat lagi..tunggu...

    ReplyDelete
  17. #Mr Lonely :thanks singgah

    #Sharinginfoz:thanks bro

    #suffer8zine;thanks

    #Hajar:oh,biasanya dia akan publishkan di laman webnya

    #ZanaNordin:rezeki

    ReplyDelete
  18. #Carl Samsudin :yieza..berbaloi2 kan?

    #Izan Ishak :alhamdulillah...

    #Liza :slow2...

    #mia :byk tutorial di blog..googlekan aje..

    #MamaYatie :hik3..mesti dia bangga terima komen ni

    ReplyDelete
  19. #Nadia arRumaisha :aktifkanla diri..berbaloi..

    #aTan aHmad:thanks

    #Amir Said :amin..thanks bro

    #yanmie:lorrr...takper,lain kali cuba lagi

    ReplyDelete
  20. hurmmm.... sure bro nak kumpul sampai 1k untuk churp churp pulak kan....

    ReplyDelete
  21. #hazman aka species1980:kumpul,jgn tak kumpul..

    #Yiedpozi:thanks bro

    ReplyDelete
  22. tahniah!! boleh bei mainan utk alisya.. boleh buat duit tabungan alisya.. untung alisya :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails